|
Bildirim
Başlığa bak içeriğe bak. İyice clickbait sitelere döndünüz.
|
Ben DSÖ ve biyoteknoloji laboratuvarlarının önlem alma amaçlı çalıştıklarını düşünmüyorum.
Düşünüp,tasarlayıp,üretiyorlar patojenleri biyoteknoloji laboratuvarlarında. Dünya nüfusunun azaltılması fikrinde olan küreselcilere ve diğer her kim olursa lanet olsun ! |
Cumhurbaşkanlığı Dezenformasyonla Mücadele platformuna şikayet edilebilecek türden bir haber. Başlık diyor ki X hastalığı var Covid’den 20 kat daha ölümcül. İçeriğe geliyorsun X hastalığı aslında bir terim. Bilinmeyen güçlü virüs hastalıklarını işaret ediyor. Bir X hastalığı yayılınca ona yeni bir isim verecekler Covid gibi bu sefer X hastalığı sıradaki hastalığın adı olacak.
Başlıkla içeriğin ALAKASI nedir? |
Küreselciler doymadı virüs çıkarmaya
|
Bir de Y hastalığı var covidden 200 kat daha öldürücü. Bir de Z var ki hiç söylemiyim
|
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsini biliyorum,fakirler daha çok ürüyorlar onu da biliyorum ama benim dediğim Tanrı'nın yarattığı canı Tanrı alır eğer masumsa kişiler.Ha teröristi,ölüm cezasını hakedeni öldürsünler ona lafım yok ama böyle şerefsizce yöntemlerle kitlesel ölümler gerçekleştirmek tam anlamıyla itliktir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlış düşünüyorsun dostum.Yaşın genç galiba.Gerçi ben de gencim,yaşım 30.Ayrıca ben de eskiden öyle düşünürdüm ama olay öyle değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |