Şimdi Ara

7+1 ne almalı.? 'Creative Inspire T7900' mesela

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7+1 ses sistemi almaya niyetliyim. msi neo4 sli deki creative 24-bit ses kartını kullanıcam.
    biraz araştırdım. fiyat/performans olarak

Creative Inspire T7900
    http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10321

akılcı bir çözüm gözüküyor. bilirsiniz bu tür şeyler bir kere alınabiliyo. pişman olmak istemiyorum.

1-) alternatif marka-model önerileriniz varmı? tabiki 150$+kdv lik bütçeme uyacak.
    2-) prof değilim ses konusunda. film (dvd-divx-hd) izlemek asıl neden. müzik de elbet. bu modelin karşılığı bu mu şimdi yani
    3-) 150$+kdv gibi fiyatı. daha uyguna alan oldu mu. teknosa falan sapıtıyo hem ucuza hemde 12taksitle veriyo.

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZDEMIX -- 27 Haziran 2005, 21:02:53 >

• hiç fena bir tercih deil
    ses kartında fena deil.
    walla biraz daha para koyup,z5300 yada megaworks alınabilir ama bütçen yoksa,fena seçim deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

hiç fena bir tercih deil
    ses kartında fena deil.
    walla biraz daha para koyup,z5300 yada megaworks alınabilir ama bütçen yoksa,fena seçim deil
    dostum bende 7700 vardı gayett ııdı cıhaz saglam
    bende hala karar veremedım ne alsam ne alsam dıe
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

dostum bende 7700 vardı gayett ııdı cıhaz saglam
    bende hala karar veremedım ne alsam ne alsam dıe

Alıntıları Göster
    wall bence 170$ a jazz9940 al.bu set 7900 sub ından 10 kat daha güçlü,tizleride hiç fena deil
    tam f/p ürünü ama bulmak zor işte

• quote:

wall bence 170$ a jazz9940 al.bu set 7900 sub ından 10 kat daha güçlü,tizleride hiç fena deil
    tam f/p ürünü ama bulmak zor işte

Alıntıları Göster
    t7900 idealdir. jazz ı falan karıştırma hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perspective

t7900 idealdir. jazz ı falan karıştırma hiç.

Alıntıları Göster
    ya adam özellikle 7+1 istiyorsa 7+1 alsın zaten benim bildiğim sadece creative var onları yapan illa 7+1 istiyosan al onu fiyatı da uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilcivil

ya adam özellikle 7+1 istiyorsa 7+1 alsın zaten benim bildiğim sadece creative var onları yapan illa 7+1 istiyosan al onu fiyatı da uygun

Alıntıları Göster
    dostum creativden vazgeçme uzun vadede en iyisi + ayırabildigin o parayla alınabilecek akıllıca bir seçim T7900
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigging06

dostum creativden vazgeçme uzun vadede en iyisi + ayırabildigin o parayla alınabilecek akıllıca bir seçim T7900

Alıntıları Göster
    ya kafamı şu karştıyo.

ben buna verceğim parayla, 5+1 in en iyi kalitelisini bulabilirmiyim. 7+1 fazlalıkmı olur
    yani 7+1 alcağına şu markanın şu modeli var aynı paraya hem de çok güzel dediğiniz bi şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZDEMIX

ya kafamı şu karştıyo.

ben buna verceğim parayla, 5+1 in en iyi kalitelisini bulabilirmiyim. 7+1 fazlalıkmı olur
    yani 7+1 alcağına şu markanın şu modeli var aynı paraya hem de çok güzel dediğiniz bi şey var mı?

Alıntıları Göster
    fazlalık olmaz T7900 dan şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: arctic

fazlalık olmaz T7900 dan şaşma

Alıntıları Göster
    150$+kdv ye bundan daha iyi bir 7+1 bulamazsın ama bu da sonuç olarak insprie serisi bir creative yani sesi biraz açınca bozulmalar başlıycak bunu da unutma ; yanlız sen bu ses sistemini niçin istiyorsun o da önemli yani 10 m2 lik odada kalıyorsan ve her tarafım hoparlör olsun diyorsan benim bildiğim kadarıyla piyasadaki pek çok şey bu şekli desteklemiyor , yani 7 tane hoparlör mü sadece gözüne hoş gelen , hem nerene koyucan o da var yani ben gigaworks gibi hayvani bir sistem olmadıkça kötü demiyorum ama gereksiz diyorum 7+1 e ; ses çıkış gücü fazladır diyorsan X-530 a da 70 RMS diyorlar yani nerdeyse aynı ve daha ucuz ; ama illa 7+1 diyorsan ve paran da buysa zaten türkiyede başka alternatifin yok güle güle kullan

• quote:

150$+kdv ye bundan daha iyi bir 7+1 bulamazsın ama bu da sonuç olarak insprie serisi bir creative yani sesi biraz açınca bozulmalar başlıycak bunu da unutma ; yanlız sen bu ses sistemini niçin istiyorsun o da önemli yani 10 m2 lik odada kalıyorsan ve her tarafım hoparlör olsun diyorsan benim bildiğim kadarıyla piyasadaki pek çok şey bu şekli desteklemiyor , yani 7 tane hoparlör mü sadece gözüne hoş gelen , hem nerene koyucan o da var yani ben gigaworks gibi hayvani bir sistem olmadıkça kötü demiyorum ama gereksiz diyorum 7+1 e ; ses çıkış gücü fazladır diyorsan X-530 a da 70 RMS diyorlar yani nerdeyse aynı ve daha ucuz ; ama illa 7+1 diyorsan ve paran da buysa zaten türkiyede başka alternatifin yok güle güle kullan

Alıntıları Göster
    açık hava konseri verirsin sen bu 7.1

şaşma bu sistemden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

şaşma bu sistemden..

Alıntıları Göster
    bu sistemle hiç bir şey veremezsin,aynısının 5.1i bende var(t5900) ve tipik ev kullanıcısı için eğer z5500 yada giga gibi bir set alırsan o zaman konser verebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

şaşma bu sistemden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

şaşma bu sistemden..

Alıntıları Göster
    t7900 un uyduları sub'ına göre daha kaliteli olsa da sesini yarıdan fazla açmanız durumunda verim düşer ve set sizi memnun etmeyebilir.
    O paraya illa ki 7.1 almak şart değil. Ben gigaworks 7.1 kullandım, o yüzden 7.1i çok iyi bilirim. 7.1 için en azından Audigy2 zs gibi bir ses kartı gerekir. Diğer kartlarla 7.1 keyfi alınamaz.
    Ben olsam o paranın üzerine biraz daha para koyar ve jazz 9940, creative megaworks , logitech z5300 setlerinden birini alırdım.
    Bu sayfada yazıp bu verdiğim setleri tavsiye etmeyenler gerekçelerini de yazarsa iyi olur, yoksa kuru kuruya set tavsiyesi iyi bişey değil.

Bir home cinema seti alınacaksa 3 kriter önemlidir, ben bu 3 kriteri her zaman her yazımda söylerim:
    1) Maliyet : Verebileceğiniz max. para.
    2) Kullanılacak yer: Eğer sesini yarıdan fazla bile açamayacağınız bir yerde yaşıyorsanız pahalı setleri bırakın t7900 bile çok gelir.
    3) Kullanım alanı: Seti sadece müzik için alacaksanız başka, hem müzik hem de gümbür gümbür dvd için başka, yanında da oyun konursa başka setler önerilir.

Bir home cinema almadan önce bunları iyice hesaplamak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

t7900 un uyduları sub'ına göre daha kaliteli olsa da sesini yarıdan fazla açmanız durumunda verim düşer ve set sizi memnun etmeyebilir.
    O paraya illa ki 7.1 almak şart değil. Ben gigaworks 7.1 kullandım, o yüzden 7.1i çok iyi bilirim. 7.1 için en azından Audigy2 zs gibi bir ses kartı gerekir. Diğer kartlarla 7.1 keyfi alınamaz.
    Ben olsam o paranın üzerine biraz daha para koyar ve jazz 9940, creative megaworks , logitech z5300 setlerinden birini alırdım.
    Bu sayfada yazıp bu verdiğim setleri tavsiye etmeyenler gerekçelerini de yazarsa iyi olur, yoksa kuru kuruya set tavsiyesi iyi bişey değil.

Bir home cinema seti alınacaksa 3 kriter önemlidir, ben bu 3 kriteri her zaman her yazımda söylerim:
    2) Kullanılacak yer: Eğer sesini yarıdan fazla bile açamayacağınız bir yerde yaşıyorsanız pahalı setleri bırakın t7900 bile çok gelir.
    3) Kullanım alanı: Seti sadece müzik için alacaksanız başka, hem müzik hem de gümbür gümbür dvd için başka, yanında da oyun konursa başka setler önerilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

bu çok önemli bi faktör ; yani apartman dairesinde kalıp da 20 m2 lik odada kullanılacaksa cidden hiç o kadar para vermeyin ; bende megaworks var yurtta kalıyorum ve sesi deneme amaçları dışında yarıdan çok açamıyorum hatta yarıya bile zor geliyorum

• quote:

quote:

bu çok önemli bi faktör ; yani apartman dairesinde kalıp da 20 m2 lik odada kullanılacaksa cidden hiç o kadar para vermeyin ; bende megaworks var yurtta kalıyorum ve sesi deneme amaçları dışında yarıdan çok açamıyorum hatta yarıya bile zor geliyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,lütfen objektif konuşun,o set JAZZ ile mukayese kabul etmez Her sete"iyidir iyi,kaliteli"denmez,sonuçta hepsi bir şekilde ses veriyor,amaç f/p oranının iyi olması ve GERÇEKTENN BU KONUDA SİZDEN YARDIM İSTEYENLERE DUYGUSAL DEĞİLDE MANTIK OLARAK CEVAP VERMELİ!!!Öyle değil mi?Bahsi edilen 7+1 creative seti arkadaş alıp imkanları olsa da sesi yarıdan çok açınca duyduğu sesten sonra zaten bir daha açmaz,bana kalırsa,ya biraz daha sabredip para biriktirip Creative Megaworks 550,Logitech z-5300'den aşağı düşmemek gerek ki, en uzun süre götürecek,parasının hakkını veren bir set olması için Zaten bana kalırsa 7+1 değilde Bunun yerine DAHA KALİTELİ BİR 5+1 ALINMALI!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

Alıntıları Göster
    quote:

O zaman ben 2. maddeyi ihlal ediyorum Orta boyutlu odada 5500 kullanıyorum zaten sesi 10. kademenin yakınlarına getirince odayı terk etmek zorunda kalıyorum ama pişman değilim sebebi ise kısık seste bile iyi bas, istediğim zaman gücün elimin altında olması ve yüksek seste bile distorsiyon olmamasını sayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

quote:

O zaman ben 2. maddeyi ihlal ediyorum Orta boyutlu odada 5500 kullanıyorum zaten sesi 10. kademenin yakınlarına getirince odayı terk etmek zorunda kalıyorum ama pişman değilim sebebi ise kısık seste bile iyi bas, istediğim zaman gücün elimin altında olması ve yüksek seste bile distorsiyon olmamasını sayabilirim.

Alıntıları Göster
    @Magesuko, z5500 kullanıp da sesi 10. kademeye kadar açabilen birisi için 2. madde ihlal edilmiş sayılmaz. Çünkü o setin 10. kademe sesi diğer birçok ses sistemindeki son kademe sesi verir..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    zaten eğer bir sete para verilcekse odanın genişliği göz önüned bulundurulmalı,ama yinede t7900 normal bir oda için yeterli gelecegını sanıyorum.ama giga,z5500 gibi daha kaliteli setler verim için daha buyuk alanlar ister
    quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

quote:

• quote:

zaten eğer bir sete para verilcekse odanın genişliği göz önüned bulundurulmalı,ama yinede t7900 normal bir oda için yeterli gelecegını sanıyorum.ama giga,z5500 gibi daha kaliteli setler verim için daha buyuk alanlar ister
    quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

quote:

Alıntıları Göster
    bir ay oldu alamadım. kafam çok karışık.

şimdi sigarayı bırakıcam. o yüzden taksitle ses kartı + 5.1 set alıp sigara parasını ona yönlendirecem.

ses kartı: audigy 2 zs itirazı olan yok herhalde

sıra geldi 5+1 e. ben bu topiği 7+1 için açtmıştım ama vazgeçtim. kaliteli 5+1 almak mantıklı.

@Wolverine
    quote:

Bu sorulara cevplarım:
    1- 150-200$ kdv dahil
    2- oturma odası (salonda değil) ama ses açmak isterim.
    3- öncellikle divx-ac3, dvd, hdtv sonra mp3. mp3 olarak klasik müzik newage soundtrack. daha çok melodiye dayalı müzik.

BANA ÖYLE Bİ 5+1 BULALIMKİ Bİ DAHA ONA KIZIP SİGARAYA BAŞLAMAYIM :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OZDEMIX

bir ay oldu alamadım. kafam çok karışık.

şimdi sigarayı bırakıcam. o yüzden taksitle ses kartı + 5.1 set alıp sigara parasını ona yönlendirecem.

ses kartı: audigy 2 zs itirazı olan yok herhalde

sıra geldi 5+1 e. ben bu topiği 7+1 için açtmıştım ama vazgeçtim. kaliteli 5+1 almak mantıklı.

@Wolverine
    quote:

Bu sorulara cevplarım:
    1- 150-200$ kdv dahil
    2- oturma odası (salonda değil) ama ses açmak isterim.
    3- öncellikle divx-ac3, dvd, hdtv sonra mp3. mp3 olarak klasik müzik newage soundtrack. daha çok melodiye dayalı müzik.

BANA ÖYLE Bİ 5+1 BULALIMKİ Bİ DAHA ONA KIZIP SİGARAYA BAŞLAMAYIM :)

Alıntıları Göster
    T7900

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.