Şimdi Ara

7.2K VE TERCİH LİSTEM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

7.2K VE TERCİH LİSTEM

(En Son Oy Tarihi: 30.8.2022)
Giriş
    Listeyi paylaşacam hocam editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    1 tyt fen 1 tyt mat yanlışı fazla geldi gerisi aynı hocam. Yani inşallah o 2 hatayla istediğim yeri kaçırmam

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Edit geldi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merlinbaba -- 12 Ağustos 2018; 22:48:40 >
  • Vay be

• ozgurtekin07 O kullanıcısına yanıt
    Noldu hocam

• Merlinbaba kullanıcısına yanıt
    Daha iyi olmuş hocam in. medeniyet uludağ civarı gelir :)
  • Bu halinde bırakırsan bursa veya samsundan biri gelicek. İkisinin de sistemi pdö. Bursanın sistemi yeni değiştiği için zor zorlanan tanıdıklarım var ve çoğu kişi memnun değil. Samsunun zaten geçme notu 70. Şimdi çok büyümeyebilir gözünde ama azımsanacak birşey değil. Yukardaki mesajlarına göre de samsundan çok emin değilsin bence hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Samsunu biraz alta yazardım ben olsam

• Bursa veya samsundan biri gelicek. İkisinin de sistemi pdö. Bursanın ki yeni değişmiş ve çoğu kişi memnun değil. Samsunun geçme notu 70. Şuan gözünü korkutmuyor olabilir ama yazdıklarını okudum hem samsundan emin değilsin puanımın hakkı değil diye düşünüyorsun hem de zor olması seni hayal kırıklığına uğratabilir. Bence samsunu biraz daha alta koy

• Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu pdö sistemi dokuz eylul dışında pek iyi değil sanırım genelde olumsuz duyumlar aldım. Samsun konusunda söyle düşünmeye başladım notlar yüksek gelsin diye çalışmak zorunda kalacağız eğer ki yüksek ortalamalar tutturursam yatay geçişle bi yerlere geçmeyi isterim

Evet çünkü dokuz eylülün sistemi oturmuş. Onun dışında pdö neredeyse her okulda var ama entegrenin yanında yani çok az etki eder notuna. Şimdi öyle diyorsun da 70 ortalama kolay değil kaldı ki samsunda hocalar da zorluyormuş sanırım kalan baya oluyor. Kalan her fakültede olur ama geçme notu 70 olan bir yerde daha fazla olur. Geçiş yapmak öyle kolay iş değil 75 ortalamam olsun samsundan iyi yere geçeyim düşüncesi yanlış olur iyi okullara özellerden çok başvuru oluyor. Samsunu bir daha düşün derim :)

Hocam ben işin samsuna kalacağını zannetmiyorum (bence medeniyet gelecek) ama yine de incelerim yarin teşekkür ederim yorumlar için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merlinbaba -- 12 Ağustos 2018; 23:53:37 >
    İnşallah diyeyim o zaman :) hayırlısı olsun kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Merlinbaba

1 tyt fen 1 tyt mat yanlışı fazla geldi gerisi aynı hocam. Yani inşallah o 2 hatayla istediğim yeri kaçırmam
    deü veya ege istemiyo muydun hocam inşallah
    Hocam size de kolay gelsin teşekkür ederim tekrardan

• Candarr77 kullanıcısına yanıt
    Oralar için biraz umutsuz bakıyorum ama kesinlikle en çok istediğim yerler oralar hayırlısı olsun :)

• Dolar sandım sıralama konusuymuş 7.2 görünce
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.