Şimdi Ara

7.3 Yama Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lb'ye pis vurmuslar silinecek bu gidisle metadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamda seriye bağlamıştım Lb ile

• rengar ve khaya nerf gelmiyordu bayadır noluyoz diyodum riot unutmamıs başladılar gene

• Arkadaş anlamıyorum sizi ya lb güçlü diye ağlıyorken şimdi metadan düşecek diye ağlıyorsunuz :D

7.4 her türlü alt koridor oyuncusuna hediye olarak gelecek? derken napacaklar merak ettim

• nerflenmesi gereken herolara geliyor da tatmin edici şekilde gelmiyor.
  • kha ve rengara oh olsun tek atıyorlardı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu cümle dikkatimi çekti

"İlla ki bütün tuşlara abanıp artistlik yapacağım diyorsanız Riven oynayìn:

Riot da biliyor kolsuzları :D.

• adcler sinemalarda
  • Oyundaki en sacma olayın Camille öldükten sonra ultisinin kalmasi olduğunu düşünüyordum.Sonunda riotta bir nebze olsun benle ayni fikirde.

Edit:Kanli ayların splash artlari harika ozellikle diana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 7 Şubat 2017; 22:52:59 >
  • Nerfler yetersiz, kanlı ay kostümleri dehşet.
  • Sabahtan beri Reddit'te beyni olmayan kişilerle uğraşınca bıktım. Orianna metayı mahvetti hala Orianna normal diyen var. Syndra 3 aydır metada diyorum free elo şampiyonunu savunuyor. Corki şuan çok güçlü diyorum beynini yolda düşürmüş Corki normal diyor. Bazıları Maokai op değil diyor. Camille nerfleri yetersiz diyorum karşı çıkıyor.

Bu tiplerle oyunun dengelenmesini konuşmaya uğraşıyoruz işte. Bir de bunların Riot'un dengeleme ekibinde olduğunu düşününce işin daha da vahim olduğunu anlıyorum. Umarım Riottaki kişiler bu tipleri dinleyip dengelemiyor oyunu umarım. Konuya gelince sadece Rengar ve Khazixe ağır vurulmuş gerisi aynı.

Zaten şu 2 paragrafı yazınca hangi şampiyonların güçlü olduğunu ve nerflenmesi gerektiğini anlamışsınızdır benden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 7 Şubat 2017; 23:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Sabahtan beri Reddit'te beyni olmayan kişilerle uğraşınca bıktım. Orianna metayı mahvetti hala Orianna normal diyen var. Syndra 3 aydır metada diyorum free elo şampiyonunu savunuyor. Corki şuan çok güçlü diyorum beynini yolda düşürmüş Corki normal diyor. Bazıları Maokai op değil diyor. Camille nerfleri yetersiz diyorum karşı çıkıyor.

Bu tiplerle oyunun dengelenmesini konuşmaya uğraşıyoruz işte. Bir de bunların Riot'un dengeleme ekibinde olduğunu düşününce işin daha da vahim olduğunu anlıyorum. Umarım Riottaki kişiler bu tipleri dinleyip dengelemiyor oyunu umarım. Konuya gelince sadece Rengar ve Khazixe ağır vurulmuş gerisi aynı.

Zaten şu 2 paragrafı yazınca hangi şampiyonların güçlü olduğunu ve nerflenmesi gerektiğini anlamışsınızdır benden bu kadar.

Diğerleri tamam da oriden ne istiyorsun hero yerlerde sürünüyor

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Şaka mı bu? Nerdeyse Viktor otp olan Crown bile son günlerde Orianna otp oldu.
  • quote:

Sabahtan beri Reddit'te beyni olmayan kişilerle uğraşınca bıktım. Orianna metayı mahvetti hala Orianna normal diyen var. Syndra 3 aydır metada diyorum free elo şampiyonunu savunuyor. Corki şuan çok güçlü diyorum beynini yolda düşürmüş Corki normal diyor. Bazıları Maokai op değil diyor. Camille nerfleri yetersiz diyorum karşı çıkıyor.

O kadar doğru sampiyonu nerflediler ki bu yama dedim geralde düzelecek.Sen yazinca fark ettim hala nerflenmeyenleri.En azından lb rengar ve kha banindan kurtulduk.

• Zyra -Malzahar nerf.Eski gücü kalmaz bunların.

Rengar-kha yetersiz nerf.
  • quote:

ahriyi unutmuşsun.

• Norain kullanıcısına yanıt
    Olmayacak duaya amin denmez. Zaten Ahriyi nerflemeyeceklerini herkes biliyor bu yüzden Ahri hakkında dil dökmeye gerek yok. Ahri'nin kazanma oranı 55%i geçmediği sürece nerf almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 8 Şubat 2017; 0:14:9 >
  • Malz nerfi benim gibi midde oynayanları cok etkilemez sanırım.

• Dh prolarini tatmin etmemis bunlar. Adamlar her ezildikleri heroya nerf istiyolar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.