Şimdi Ara

7.3 Yama Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • khaya gelen nerf o kadarda etkilememiş,banlamayı bırakırlar bizde rahat rahat alırız iyi oldu :D rengar nerfi cidden kötü oldu turnuvalarda alınmaz artık heralde takımı zonelemesi için alınıyordu zaten,hurricaneye ilk defa katılıyorum oriannanın nerf alması gerek.zyra ve malza gelen nerfler yetersiz.jayceye iyi olmuş her maç banlıyodum.lb nerfi de güzel olmuş.Vi ye dalga geçer gibi nerf bile sayılmayacak bir nerf gelmiş ama heyulanın aldıgı nerfüde hesaplarsak vi şuan o kadar da güçlü değil.
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bu şampiyonları savunan Plat üstü olamaz. Zaten Plat üstüyse bu şampiyonların aşırı güçlü olduğunu bilir. Artık bende bu üslupla konuşuyorum kimse kusura bakmasın valla sana söylüyorum ama seni kastetmedim bu cümlelerle mesajı aldı onlar.

Alışmışlar free elo şampiyonlara bunlara bir zayıflama gelse ortalığı ateşe verirler
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Aynen yaw ori cok guclu her oyun first pick. Aliyolar dimi sen istedigin diyede nerf atarlar simdi tr harici plat gordunmude burdaki kisilere her durumum altinda ezme cabalari git oyna azirini aglama surlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oriden önce nerf yemesi gereken corki var genel olarak değişiklikleri beğendim ama corki nerfi nerde rito ???

Ayrıca vlad cosplayimden sonra vlada buff geleceğini biliyordum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Oriannayi sezon 5 in baslarindsn beri oynarim ozamanda guclu becebilirsen tabi ozamandan beri tek ulti cd buffu aldi. Ve sezon 5 6 dia eune bitirdim bos yapma surlarda

• barisali11 kullanıcısına yanıt
    Yine bilmediğin konu hakkında yorum yapmışsın. Orianna 6.15 patchine gelene kadar çöptü. 6.10-6.14 arasında 45% civarında kazanma oranı vardı ve kimse yüzüne bakmıyordu. Çoğu Orianna oyuncusu Azir ve Viktor Orianna'nın rolünü çaldı diye ağlıyordu. Yüzüne bakılmayan şampiyon birden 14% seçilme oranlarına geldi. Dediğim gibi bilmediğin konu hakkında sakın birdaha çok biliyormuş gibi iddia etme.

Gelmiş bir de sınırlı meta takibinle benim oyun bilgimi sorgulamaya, bilmediğin konular hakkında yorum yapmaya çalışıyorsun. Nerdeydi Orianna geçen seneki Worldse kadar yaz bana istatistiklerini ya da boş yapma.

Kanıt veremezsen 1 kanıt daha verip olayı kapatacağım. Çünkü benim elimde yeterince istatistik ve kanıt var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 8 Şubat 2017; 1:45:22 >
    Rylai nerflendi hemen azir viktor oynamayi birakmaliyim gelmis ori nerf istiyo ondan once 4 5 mid sampiyonu sayarim ondan once nerflenmesi gereken

• barisali11 kullanıcısına yanıt
    Şu kafa yapısına bakar mısın. Şu görüşe bakar mısın. Benim iddiama bakın ve gelen yanıta bakın rezalet. Kardeş sen git kendi elonda Master Yi ile tek atıp Yi op demeye falan devam et. Ne yapalım yani diğer 4-5 şampiyon daha önce nerflenmesi gerekiyorsa. Gerçeği söylemeyelim mi. Sorduğum sorulara bir cevap versene şöyle görebileceğim yerde. Hala saçma sapan kendi fikirlerini sunmaya devam ediyorsun sana bir sorduk değil mi?

Neden geçen sezon patch 6.10-6.14 aralarında popüler olmayan ve yüzüne bakılmayan Orianna birden böyle popüler oldu ve yüksek oranlara sahip oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 8 Şubat 2017; 1:51:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisali11

Lan simtir git tr lowi anani sikerim

İbret olsun silinecek ama Allah ıslah etsin diyoruz böyle veletleri ve engelliyoruz ama engellemeden önce herkes görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 8 Şubat 2017; 1:54:36 >
  • quote:

Rylai nerflendi hemen azir viktor oynamayi birakmaliyim gelmis ori nerf istiyo ondan once 4 5 mid sampiyonu sayarim ondan once nerflenmesi gereken

orianna buff almadı zaten,ama neredeyse bütün diğer midlane champleri nerf yiyip ori yemeyince hal böyle oldu.
  • Neyse daha araştırma yapamayan insanlar cevap yazamaz ben kendim veriyim. Onlar gold elolarında Orianna normal falan sanmaya devam etsinler. Ya da ağlasınlar amaaaaaa ondan önce nerf yemesi gereken 4-5 şampiyon vaaaeeeer

6.17

R - Komut: Şok Dalgası
    BEDEL 100/125/150 mana ⇒ 100 mana
    BEKLEME SÜRESİ 120/105/90 saniye ⇒ 110/95/80 saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 8 Şubat 2017; 2:0:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

quote:

Lan simtir git tr lowi anani sikerim

İbret olsun silinecek ama Allah ıslah etsin diyoruz böyle veletleri ve engelliyoruz ama engellemeden önce herkes görsün.

Klasik Tr serveri oyuncusu haksiz duruma düştüğünde yada hatali olduğunu bildiği halde küfür hakaret ve aşağılama ile üstte çıkmaya çalışan tip

• Zaten yukarda yazmistim ultisi cd buff aldi diye hadi engel

• eleman muhtemelen orianna spamlayarak hayalindeki lige ulaşmış ve oriannanın güçlü olmadığına inandırmış kendini.
  • 480k

• Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Aslında oyunu bırakmak beni rahatlattı ve böyle 800kcı tiplerin çıldırmasına bayılıyorum. Bu zamana kadar hep mantıklı cevap verdik de noldu. Ortaya bir yem attım ve kendisi takıldı En azından insanlar nasıl tiplerle tartıştığını görsün de ona göre cevap versin.
    Lan bi kes zirlamayi bu forumda sen ve senin gibi pagryzede zamaninda az aglimiyordu kendi oynadigi. Sampiyonu savunmak ici

Runaan çıktıktan sonra nerf önemsiz rengar camille hepsi tek atar

• Oha vi ölmü? hiç oynanmaz ?imdi

• jayce'e vurdukları iyi olmuş ama biraz daha vurmalılar bence :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.