Şimdi Ara

7.45 il BİLGİSİ OLAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR 7.45 İL LER HAKKINDA BILGISI OLAN VARMI 200 BIN CIVARI KM DE OLAN ARACLAR VAR AACABA ARIZA OLAYLARI NASILDIR COK YIPRATIRMI ACIKCASI ALINCA TUP TAKTIRACAGIM ACABA RANDIMAN VERIRMI BILGISI OLAN ARKADASLAR VARSA SEVİNİRİM

• 2002 2004 model kullanan arkadaslar yokmmu aramızda
  • tesekkurler yorumun ıcın

cevremden baskı yıyorum zaten ole bı motor araba alınırmı falan dıe de bakalım

ılk sahııbı oldugunu soyledıgınden km ye ınandım ancak hala gıdıp bakmadım araca 65 bın tl cıvarı ıstıyor tup malıyetıde olacak 5 6 bın arası falan gırsemmı gırmesemmı hala kararsızım

ama bu doluluk da bı aracada bınme nıyetım cok var gıdıp astraya bınene kadar dıyorum ama ıste dedıgınız gıbı hem yakarı hemde elektronık arızları benı de dusundurmuyr degıl
  • 99 model 728 il var kullanıyorum. 350 binde . Almadan once bilendebilmeyende konsuuyor. Ben aaldım sukur bi sorunu yok. ve muthis bir araba. yalnız buyuk motor oldugu icin daha fazla masraflı olur diye ben 728 aldım. motor dhaa once yapılmıs mı bilmiyorum ama benim aracın masallahı var köpek gibi asılıyor. yeni kasalarda gozum var vergiside dustu. yıkık olanından alma .Bu araclar hakkında soylenecek cok sey var. BMW den once ve sonra diye bi hayatın olur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.