Şimdi Ara

7.5 TL'ye 50 Silk Güvenilirmidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar oyunu yeni oynuyorum ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile silk almam gerektiğini anladım o kadar inceledim en ucuz silkroadonline.com.tr diye bir sitede buldum ancak diğer sitelerde 9 lira hatta 9.5 liraya satanlar ondan dolayı güvenilirmi diye sizlere sormak istedim. sağlam yere benziyor kredi kartı filanda varmış ama piyasa kötü sormakta fayda var... şimdiden teşekkürler... :)

• Dostum bilinen herkesin guvendiği yerlerden al.Silkini onlardan 7.5 liraya alabilirsin fakat onlar paypala parayı yatırmazlarsa bi ucret vardı charın Charge Block yiyebilir yani silkde dolandırıcılıktan ban.0,5 lira icin charını riske atma derim.
    _aNaToLia_ adlı abimiz var onun sitesi var burda ismini vermeyeyim simdi herturlu bulursun orda 8 lira ve Kesinlikle Güvenilirdir.
  • Alacağı silk e-pin olacağı için paypalla alakası yoktur.Ama sen yine de İlhan Bey i tercih et.
  • Ben 7,5 tl ye e-pin 150 silk aldım sorunsuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilkroadMaster2

merhaba arkadaşlar oyunu yeni oynuyorum ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile silk almam gerektiğini anladım o kadar inceledim en ucuz silkroadonline.com.tr diye bir sitede buldum ancak diğer sitelerde 9 lira hatta 9.5 liraya satanlar ondan dolayı güvenilirmi diye sizlere sormak istedim. sağlam yere benziyor kredi kartı filanda varmış ama piyasa kötü sormakta fayda var... şimdiden teşekkürler... :)

bakdım siteye sertifikası vs var güvenli diyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir14 -- 28 Haziran 2009; 22:27:54 >
  • 50 silk= 8 Lira
    Reklam yapmaya girmemesi için site ismini vermiyorum...İletişim için erdincgez@hotmail.com
    Güven konusunu sıkıntı etme,DH yöneticiden başlayıp önde gelen kime sorsan güvenilir,olduğum söyler...
  • o siteden bi problem çıkıcağını sanmıyorum
  • bencede çok güvenilir bir site. 12 saat boyunca destek veriyorlar. kesinlikle sorun yaşamazsın...
  • çok teşekkür ederim cevaplarınız için bugün ilk alışverişimi yaptım zaten kredi kartı varmış koskoca banka güvenilir olmasa kredi kartı vermezdi herhalde. bir sorun da yaşamadım. yardımcıda oldular sağolsunlar saat akşam 10 olmasına rağmen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.