gaming laptop alcam araştırma yapıyorum da sizce bu bütçe de excalibur mu Asus mu yoksa monster mı daha iyidir f/p olarak. Asus tuf gaming fx706lı-hx175 i5-10300h var ve Abra A5 V16.6.5 var aklımda sizce hangisi? veya daha farklı bi öneriniz var mı? |
7-8k için laptop önerir misiniz
-
-
https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g770
Casper Excalibur G770'e baktınız mı hiç bilmiyorum. Ama konfigüre ederek 8 bin liraya tamamlayabilirsiniz. Ben memnunum ısınma sorunum yok FPS sorunum yok.
-
bunun harıcınde baska secenegınız yok
-
peki soğutması nasıl acaba hiç deneyimlediniz mi performansını falan
-
deneyımlemem yok yorumlar var lınkte alanların...Asusların tuf serılerı en dandık olanlarıdır malzeme olarak o yuzden ucuzdur
-
en büyük kötü yanı 2 tane usb girişi var ve bilgisayar hiç güven vermiyor. -
aynı şeyi monster ve excalibur için söylüyorlar kasaları çok dandikmiş
-
MONSTER ABRA-i5 10500H -16RAM-512 SSD-GTX 1650 Tİ-15.6 120Hz nasıl sizce?
-
Laptop almak zorunda mısınız?
Oyun oynayacak mısınız?
Daha ucuz bir laptop almayı düşünür müsünüz?
Yurtdışından almaya sıcak bakıyor musunuz?
7-8k'ya TR'de toplayabileceğiniz masaüstü bilgisayarlar sizi uzun süre götürür. Laptop piyasası ise geçen seneden beri bir türlü toparlanmadı. Giriş seviyesi 4 yıllık oyun laptoplarını 10.000e satanlar var, siz düşünün
Şahsen bu aralıktaki laptoplar bana kalırsa parayı hak etmiyor. RTX3*** serisi stok sorunları bittiğinde çok büyük bir değer kaybı yaşayacaksınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X