Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İBB yi ve ABB yi kaybettikten sonra değirmenin musluğu kesilince KIZILAY gibi bağış toplayan kurumların parasına da göz dikmişler belli ki.. Kızılay bitmiştir ne kan bağışı ne de para bağışı yapanın aklına şaşarım bu günden sonra güvenilmez bir haline geldiği besbelli. Şehitler için toplanan para da yok ortalarda.. A haber genel müdürünün kontrolüne geçen şehit paralarının halen şehit yakınlarına dağıtılmamasına ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 1 Şubat 2020; 3:15:30 >
  • Daha kan verirsem ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir zaman kim olursa olsun bağışımı bir dernek aracılığı ile vermedim. Kimseye güven kalmadı

• Çocuk Tecavüzcüsü Ensar vakfını nasıl beslemişler.. Allah bildiği gibi yapsın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antares kullanıcısına yanıt
    7.9 milyon gibi devasa bi meblağ kizilayin icinde ne arıyor yada ne halta yardim kurumun icinde dönüyor ki sen konuyu silin diyorsun?kesin kızılaydan duzenli para alan biri ki boyle rahatsiz oldu.
    Kafaya bak ya silin diyor utanmadan..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok artık daha neler wtf ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

Ensar bilmem ne vakfı derneği yapılan şeyi tavsip etmiyorum da adı Ensar değil Atatürkçü düşünce derneği olsaydı hükümette de chp olsaydı burada eleştiri yazanların kaçı yine yazardı çok merak ediyorum. Kahvede tartışılan fb gs maçından farkı yok bu meselelerin herkes kendine göre haklı herkes takım tutar gibi siyasi parti görüş tutuyor. Yıllarca THK deri topladı diğer toplayan dernek vakıf yasaklandı herkes kendi adamını doyurdu siyaset demokrasi böyle bişey yapacak bişey yok boşa eleştiriyorsunuz kim gelirse aynısını yaptı yapıyor yapacak yani ilk defa yapılan bir şey gibi yahu bu kadar kör mü olunur hala oy verenler var hala inanmayanlar var demenin alemi yok bu haberlerden bu konulardan tartışmaktan sıkılmadınız mı?
    "Ensar değil Atatürkçü düşünce derneği olsaydı hükümette de chp olsaydı burada eleştiri yazanların kaçı yine yazardı çok merak ediyorum."

Bu seviye bir çakallığa ve hülleye ve bu çapta bir dalavereye Ak parti iktidarı dönemi dısında asla cesaret edilemezdi.Anında sorusturma açılırdı.Simdi siz sesinizi çıkarın ileride bizden ses çıkmazsa yüzümüze vurun.Çünkü giden senin-benim çocuğumun geleceği.
    Oysa durum ortada.

• basın tarafından unutturulacak.

ucu nerelere dokunuyor kim bilir.

vergi kaçakcısının muhalifi iktidarı yok demekki.
  • Abi devlete vergi vereceğimize Menhettından bina alalım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

okuduğunuzu anlamiyor musunuz,suç değil demiş miyim? verdiğiniz ornegin bununla alakasi nedir? eski şeyleri gündeme göre piyasaya sürmeyi akpliler yapiyor,karsi tarafı da yapiyor,kafa ayni kafa,amaçta ayni. aklını kullanan herkes bunun farkında bence, siz degil misiniz ?
    ne ozaman mır mır ediyorsun yok 2017 yok 2020 taze süt ister gibi taze kanıtmı lazım size

• quote:

Orijinalden alıntı: mgora

"Ensar değil Atatürkçü düşünce derneği olsaydı hükümette de chp olsaydı burada eleştiri yazanların kaçı yine yazardı çok merak ediyorum."

Bu seviye bir çakallığa ve hülleye ve bu çapta bir dalavereye Ak parti iktidarı dönemi dısında asla cesaret edilemezdi.Anında sorusturma açılırdı.Simdi siz sesinizi çıkarın ileride bizden ses çıkmazsa yüzümüze vurun.Çünkü giden senin-benim çocuğumun geleceği.
    Oysa durum ortada.

Alıntıları Göster
    Okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz. Yapılanın yanlış olduğunu söyledim daha önce yapılan Türk hava kurumunu örnek verdim. Maalesef ülkemizin kaderi bu olay a partisi b partisi değil hepsi aynı kim gelirse gelsin bunlar hep olacak zamanında doğan holdingle devlet anlaşıp bilmem kaç milyon TL vergi borcunu sildi. Senin benim çocuğumun geleceği siliniyor kimseden ses yok ülkede vergi ödeme oranı %60-65 lerde gerisi hep hırsız vakıf dernek sendika Büyük çoğunluğu menfaat birlikteliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: enja

ne ozaman mır mır ediyorsun yok 2017 yok 2020 taze süt ister gibi taze kanıtmı lazım size

Alıntıları Göster
    okuduğunu anlamyıorsun sen, anlayana kadar oku sonra yazacağın bir şey varsa yaz.boş yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

okuduğunu anlamyıorsun sen, anlayana kadar oku sonra yazacağın bir şey varsa yaz.boş yapma.

Alıntıları Göster
    bana ders verirmisin benüm türkçem biraz kıt zaten okulada gitmedim kendi çapımda öğrendim okumayı yazmayıda en azından cahil değilim yani okumam yazmam var çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

Okuduğunuzu bile anlamıyorsunuz. Yapılanın yanlış olduğunu söyledim daha önce yapılan Türk hava kurumunu örnek verdim. Maalesef ülkemizin kaderi bu olay a partisi b partisi değil hepsi aynı kim gelirse gelsin bunlar hep olacak zamanında doğan holdingle devlet anlaşıp bilmem kaç milyon TL vergi borcunu sildi. Senin benim çocuğumun geleceği siliniyor kimseden ses yok ülkede vergi ödeme oranı %60-65 lerde gerisi hep hırsız vakıf dernek sendika Büyük çoğunluğu menfaat birlikteliği.

Alıntıları Göster
    Ülkenin kaderi bu falan değil.

Böyle bir yolsuzluk gördüğün anda vatandaş olarak tepki ver iktidarı değiştir bak bakalım kaderi bu mu oluyor ülkenin.

Sen vatandaş olarak güçlüsün devlet hükümet hepsi senin için var öğrenin şunu artık ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7E2A7C465

7.9 milyon gibi devasa bi meblağ kizilayin icinde ne arıyor yada ne halta yardim kurumun icinde dönüyor ki sen konuyu silin diyorsun?kesin kızılaydan duzenli para alan biri ki boyle rahatsiz oldu.
    Kafaya bak ya silin diyor utanmadan..
    Beni niye alıntılıyorsun?
  • Antares kullanıcısına yanıt
    Dusunceni hakli buldugum icin seninle paylastim.O kadarını anlamis olman lazimdi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.