Şimdi Ara

7.9 milyon dolar kızılay bağışının ensar’a verilmesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
49.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
590 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O para varlık barışından faydalanıp buraya geri gelmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enizam

O para varlık barışından faydalanıp buraya geri gelmiştir.
    Bir kısmı ile bir yurt yapılıyor.

Yalnız kaynak belirsiz daha önemlisi Müslüman öğrenciler için paralı karma yurt deniyor

Otel yapmış adamlar kısaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumu normal görüp savunanlar çıkmış, hemde ne savunma.

Durumu şeytana anlatsan abi yapma günahtır der be

• Ohhhhh suyundan da koy... Ohhhhh ümmet doymuyor.. ohhh Allah'ım Rabia falan harikayız, ohhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bu durumu normal görüp savunanlar çıkmış, hemde ne savunma.

Durumu şeytana anlatsan abi yapma günahtır der be
    bunuda savunamazlar artık diyorsun ama bunuda savunuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

bunuda savunamazlar artık diyorsun ama bunuda savunuyorlar

Alıntıları Göster
    Onlar kendi kesiminden her şeyi savunurlar.
  • allah sizi bildiği gibi yapsın

ensarınızın da .... kızılayınız da ........

mahvettiniz memleketi mahvettiniz

insanları söğüşleye söğüşleye doymadınız

ve bunu "allah rızası için" diye paralar toplayarak yaptınız. "kızılay'a bağış ver hayat kurtar" denilen olay bu mu yani? paraların ensar'a verilmesi mi? insanlar yurt yapımı için mi bağış yaptılar kenardan köşeden ayırdıkları 3-5 kuruş parayla. belki yetime gider, deprem de yetim kalana gider vesaire diye verdiği paralarla bunu mu yapıyorsunuz?

allah topunuzu kahretsin.
  • fatihstorm kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu ülkede kimseye güveniyorum anladın mı , sorun sen ve senin gibiler olabilir mi ? Ben düşüncemi ifade ettim, inanmak istemiyorum dedim. Keşke haber açılırken daha fazla bilgi belge konulsaydı anlamında.A haberde izlemiyorum b haberde anladın tarafsız olarak yorum yaptım. İnsanları ötekileştiren zihniyetlerden uzak duruyorum. Sen şucu sen bucu diyenlerden. İnsanlar keşke dürüst olsa. İnanmıyorum.

• MasterLoki kullanıcısına yanıt
    Hem her gördüğünüze inanmayın diyorsun hem de haber açılırken daha fazla bilgi belge koysaydınız diyorsunuz. E ama var işte belgeler. Sen inanmak istemiyorsun sadece. İşine gelmiyor.

• Devam Türkiyem.
    Uyuyunca çok güzelsin.

• yiyin efendiler yiyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

ben sadece akp seçmeni 3 maymuna oynar sanardım

muhalefette öyleymiş

ben doğruları söylüyorum

ortalık da kriz varken tatile gitmiceksin kardeşim

izmir ankra eskişehir antalya belediye başkanları hep makamında ankara 3 gün boyunca belediyeyi 7 24 açık tuttular

ya bunlar salak mı

eko başkan böyle giderse en büyük başarısı ibb başkanı olmak olur

şunuda söylim bi dahaki seçim imamoğlu cumhurbaşkanlı aday çıksa zor da hadi diyelim çıkardılar

karşısına karadenizli birini çıkarırsalar süleyman soylu nun ismi dolanıyor

net diyorum sittin sene alamaz

bi başarısı yok ha hakkını yemeyelim vakıf ve kurumlara giden paraları kesti o kadar

Alıntıları Göster
    Birader inandırıcı değilsiniz.

34 tane çocuga tecavüz edilince "bir kereden birşey olmaz" deyip olayın üstünün kapatılması için goygoy yapan kitle, adamın mesaisi dışındaki tatil zamanını çocuğuyla geçirmesine içerliyor.

O çocuk sadece bir kere 8 yaşında olacak, ama o 34 çocuğun günahı, o suçu savunduğunuz için hep boynunuzda olacak.

• Sıkıntı yok , sakiiiin. Bu işte devletin uğradığı zararı hükümet an itibari ile fazlasıyla kurtardı.
    Avrasya tüneli geçiş ücretlerine % 56 zam

Kaynak: http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/son-dakika-avrasya-tuneli-gecis-ucretlerine-zam/387967/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 31 Ocak 2020; 23:33:33 >
  • Adamlar hülle yapmıslar , adına vergiden kaçınma diyorlar birde utanmadan.
  • quote:

boş yapmışsın kardeşim hemde bayağı boş

imamoğluna benim ailem tam 12 oy verdi bizde trabzonluyuz bi akp yi megri megri diye eleştirirken adam diyorki benim karım pkk demirtaşın yazdı oyuna gidebilir diyemez kardeşim demicek sen işini yapacan

bu yaptıkları olmaz kabul edilemez millete tatile gitmeyin oy verin derken sen tatile gitmicen özellikle bu zaman da her yer talan gitmicek kardeşim

mansur yavaşa kimse bişe diyebiliyormu

bu kafayla imamoğlu bi yere varamaz bende chp liyim ama bu saatten sonra oy felan alamaz

özellikle karadeniz tayfasından zor bu saatten sonra

Alıntıları Göster
    Allahım sen akıl ver. ..fikri ben veririm demiş. ..Sokrates

• Bir kereden bişey olmaz. Ama hiçbirşey olmamışsa da illa birşeyler olmuştur.

• yatacak yerleri yok onların. pislik zihniyet

• quote:

ben sadece akp seçmeni 3 maymuna oynar sanardım

muhalefette öyleymiş

ben doğruları söylüyorum

ortalık da kriz varken tatile gitmiceksin kardeşim

izmir ankra eskişehir antalya belediye başkanları hep makamında ankara 3 gün boyunca belediyeyi 7 24 açık tuttular

ya bunlar salak mı

eko başkan böyle giderse en büyük başarısı ibb başkanı olmak olur

şunuda söylim bi dahaki seçim imamoğlu cumhurbaşkanlı aday çıksa zor da hadi diyelim çıkardılar

karşısına karadenizli birini çıkarırsalar süleyman soylu nun ismi dolanıyor

net diyorum sittin sene alamaz

bi başarısı yok ha hakkını yemeyelim vakıf ve kurumlara giden paraları kesti o kadar

Alıntıları Göster
    Konuyla Imamoglu'nun alakasi nedir acaba?
    Konuyu oraya getirmenden belli amacin bosa cevap yetistirme kimse yemez.

• ülkeyi adam ederse bu sosyal medya ve internet edecek. artık hiç bir dolap gizli kalmıyor ve kalamayacak.
  • Ensar bilmem ne vakfı derneği yapılan şeyi tavsip etmiyorum da adı Ensar değil Atatürkçü düşünce derneği olsaydı hükümette de chp olsaydı burada eleştiri yazanların kaçı yine yazardı çok merak ediyorum. Kahvede tartışılan fb gs maçından farkı yok bu meselelerin herkes kendine göre haklı herkes takım tutar gibi siyasi parti görüş tutuyor. Yıllarca THK deri topladı diğer toplayan dernek vakıf yasaklandı herkes kendi adamını doyurdu siyaset demokrasi böyle bişey yapacak bişey yok boşa eleştiriyorsunuz kim gelirse aynısını yaptı yapıyor yapacak yani ilk defa yapılan bir şey gibi yahu bu kadar kör mü olunur hala oy verenler var hala inanmayanlar var demenin alemi yok bu haberlerden bu konulardan tartışmaktan sıkılmadınız mı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.