quote:Orjinalden alıntı: jacksparrow17 fabic yakarak mı bastın ? bende bikere +0 dan +7 hb bastım trinasız ama gene 10 gb lik item yaktım Şans ısı bunun bı garantısı yok baska ıtemın yoksa rıske atma derım avedeon
quote:Orjinalden alıntı: jacksparrow17 evet ßaşarılar ßro dün sana sormustum ben oyunda ave + kaç diE. bol sans. inş ßasarsın
Nick EPCOT ^^ herkez soruyo valla + kaç die :) başka item war da bukadar sağlam yok :P 50 gb param kaldı sadece
walla arkada$ım mümkün oldugunca uniq yak cünkü cok zor yakmayla falan alakası yok $ans Meselesi ßence ßu Upgrade i$i Kim ögrenmi$ki Upgradeyi %100 yapmayı ßen 5 tane +8 item 4 tanede ib shard yaktım +6 olmadı giga:/
bosver millet +8 basıyo +7 de denemek lazım artık yanarsa da cnm saolsun alt tarafı oyun inceldiği yerden kopsun
Ben 2 hafta önce resetten sonra.. 3xfp+7//priest impact+5//impact+6 yaktım ardından bus we trinayla dv+6 yı koydum DV+7 OLDU 1 hafta öncede shrad+6//impact+6//sh+4 yaktım DOL+6 yı trinayla basmaya çalıştım YANDI ANVİL AFFETMEZ(HB mide yemişti)
ben 32 tane +7 shard yakmısdımm yılbasındaa 1tanee +8 cıkmadıı 120gb gıddı trınaa cekerken hayırlı olsun sen basmıssın :Dgecende+8md denedım 1trınaa +7 10 tane fp yakdım 3 horn+7 3 wodd+8 yakdım +84 maull yakdım 1+8 bow yakdım 4*5 tane +7 str elbıse yaldım rogue md de yandı yaww:(
ancak sana bu kadar yardımcı olabilirim doStum kolay gelsın http://www.youtube.com/watch?v=Papc1gsC2ZY&mode=related&search=
ben bu anvilin taaaaaaaaaaaaaaaaaa .... itemlerin hepsi yandı ühühühühü yeter artık oyun burayakadarmıs artık no knight no anvil no ex