imac'i monitör olarak kullanmak..?
herkese selamlar, elimde imac var ve yavaşladığı için normal toplama tip kasa pc e monitör olarak bağlamak istiyorum, şimdiden herkese teşekkür ederim
NOT: THUNDERBOLT kablom var elimde
giriş yapamıyorum
herkese selamlar ,sony hesabımın şifresini değiştirebiliyorum , daha sonra pc den sony resmi hesabına veya app uygulamasına giriş yapmaya çalışıyorum şifre veya kullanıcı adı hatalı diyor ,defalarca şifre değiştirdim oluyorda, neden giriş ekranında böyle birt hata alıyorum anlamış değilim, sony ps3 e desteğini kestiği için olabilirmi , illa gidip ps4 veya ps5 mi almalıyız, ps 3 desteği kesilince hesaplardamı desteksiz kalıyor ,teşekkürler
ram ne takabilirim
Selamlar,
anakart adı:asus essentio cm6830 //
işlemci :QuadCore Intel Core i7-2600, 3800 MHz //
ekran kartı :NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER //
ram:DDR3 1333 mhz 4gbx2 //
bu donanımdaki ramleri 8x2=16 gb yapabilirmiyim ,bir türlü anakartın destekleyip desteklemediğini anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
Siz olsanız hangisini alırsınız.....
Herkese selamlar, her yılbaşı öncesi olduğu gibi gene yılbaşından sonra ötv zammı vs gibi şeyler duymaya başladık , bende aracımı yenilemek istiyorum fakat öyle bir zamandayızki , alacağımız araçlar bayiden bayii ye 15,000-20,000 tl gibi fiyat farkları ile satılıyor, o yüzden burdan bilgi alabileceğimi düşündüm;
Öncelikler dizelmi yoksa benzinlimi almalıyım , eskiden olsa herkes dizel derdi , şimdilerde sorduğum 3-5 kişi nedense benzin dedi, anlamış değilim ,almak istediğim araç için bütçem 700-800 bin tl civarı , sizin fikriniz nedir teşekkürler
NFS PAYBACK
|
facebook kapak videosu yapma
|
Rölante bozukluğu
|
Kablo bulma
|
xmrig.exe
|
pc toplamama yardım edermisiniz
|
...."NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE". . |
human/ares/asassian/ |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.309
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 13.163 (Bu ay: 128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO