Şimdi Ara

Siz olsanız hangisini alırsınız.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, her yılbaşı öncesi olduğu gibi gene yılbaşından sonra ötv zammı vs gibi şeyler duymaya başladık , bende aracımı yenilemek istiyorum fakat öyle bir zamandayızki , alacağımız araçlar bayiden bayii ye 15,000-20,000 tl gibi fiyat farkları ile satılıyor, o yüzden burdan bilgi alabileceğimi düşündüm;

Öncelikler dizelmi yoksa benzinlimi almalıyım , eskiden olsa herkes dizel derdi , şimdilerde sorduğum 3-5 kişi nedense benzin dedi, anlamış değilim ,almak istediğim araç için bütçem 700-800 bin tl civarı , sizin fikriniz nedir teşekkürler

• yeni opel astra veya 308 i inceleyin derim. en yeni model ve bulabilme ihtimaliniz en yüksek olan modeller diye düşünüyorum

• Doğrudan benzinli veya dizel demek zor. Bazı araçların kronik sorunları olabiliyor. Siz baktığınız araçları ve donanımlarını liste halinde yazarsanız daha iyi yorumlar gelir.
  • ilk önceliğim dizelmi benzinlimi olmalı , dediğim gibi kime sorsam çelişkili cevaplar veriliyor, ben çocukluğumdan beri aklıma kazınan dizel hep iyidir

• harhariyas kullanıcısına yanıt
    Turbolu ve benzinli bir arac.

Yakıtı cebinizi yakmaz,
    Performans anlamında normal kullanici ihtiyacı karsilar,
    Daha donanimli arabayi daha ucuza alırsınız.

Siralama iyilik kotuluk siralamasi degil aklima gelenleri yazıyorum.

Civic 1.5ivtec, golf, leon, astra.. daha zibil tane var.

Tüm markalarda mevcut, gidip test sürüşü yapip içinize sineni alın.

Sonraki aşama, sorunsuzluk.

Otomatikse sorun yasanmayacak secenekler az cok belli forumda konu dolu.

Segment, ses izolasyonu yol tutusu performansi vs.

Size sunu soyleyeyim, 1-1.5 milyondan fazla para vermeyecekseniz yukarıdaki son maddede yazanlar hemen hemen her arabada aynı. Aman aman bir fark beklemeyin, gidin binin icinize hangisi sinerse hangisinin tipini begenirseniz, kullanimi rahat gelirse alin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 8 Kasım 2022; 20:29:17 >
  • turbo benzin gayet güzel tercih olacaktır. eğer aklınızda belli bir iki model varsa, gidip bi rent a car'lardan birer günlük kiralayıp kullanın, hangisi hoşunuza giderse onu alın.

• ben olsam bu saatden sonra dizel almazdım, benzin veya alabiliyorsan hibrit bir araç al kafan rahat olur.

• Ben olsam 50-60 bin bandında 1.4 tsi 2016-18 kasa Passat confortline alırım. 800 bin opele Peugeot versem uyuyamam
  • 700-800 civarında Toyota hybrid modellerini gözüme kestirirdim kendi ihtiyaçlarım ve %90 şehiriçi kullanımıma göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.