Şimdi Ara

Siz olsanız ne düşürsünüz ne yaparsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, konuyu trolleyecekler varsa az ötede durmalarını rica ediyorum.

Sevgilinizin şehir dışında okuduğunu düşünün, planınızı programınızı yaptınız ve yılbaşı zamanı yanına gittiniz. Her şey çok güzel giderken geceye doğru kayıtlı olmayan bir numaradan bir mesaj geliyor ve aylar yıllardır görüşmediği eski erkek arkadaşı bu kişi, o zamandan kalma birlikte çektirdikleri bir fotoğraf gönderiyor ve altına teşekkür ederim yazıyor. Ne hissedersiniz ne düşürsünüz ne yaparsınız arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu aşamada senin ne yaptığın değil kızın ne yaptığı daha önemli
  • Haince olacak ama bu yapılan o teşekkür edenin yaptığı kadar haince degil.

Bu çocuğu takip eder tenha bir sokakta maskeyi takıp ağız burun döşenecen.

Sonra, "Elimin kaşıntısını geçirdiğin için ben de sana teşekkür ederim." derim.

• Sanki gönderen kişi sinsi bir plan yapmış gibi.
    Acaba o fotoğrafı gönderen kişi senin kızın yanına o gün gideceğini biliyor muydu?Bu kadar da tesadüf olacağını zannetmiyorum.
  • Yok haberi olmasının mümkünatı yok. O iş bittikten sonra ne bir kelime ne başka bir şey hiçbir şey konuşulmadı dedi. Yıl olmuş neredeyse o günden sonra ilk bu mesaj. Numara silmiş ama engellememiş, sinirden ağladı da biraz. Benim tavrımdan sonra daha çok elbette. Nişanlanıyorum bir daha yazma deyip engelledi ama gün zehir oldu elbette ve adama dokunuyor açıkçası böylesi. Sinirden ne yapsa bilemiyor insan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    2 ay önce açıldı
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.