Şimdi Ara

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam mekan sahibi, çok iyi para kazanan bi adam, aylık 20 bine yakın para kazanır, ama oturdugumuz ev 2+1 70 mt kare bi ev, arabamız yok, hayatımda hiç tatile gitmedim, fazla kıyafetim falan yok, para nereye gidiyor derseniz, karıya kıza harcıyor bütün parayı, ben bişey istesem direk paramı var falan diyip tersler, bazı günler eve gelmez, anneme hep ters davranır, en son vurmaya kalktı, çıldırdım iyice, durduk yerde yani ortada birşey yokken bagırıp çagırıyor, bende gidip bunun takıldıgı kadını dövdüm, bilerek gidip özel üniversitede burssuz bi yazdım, yıllım 30 bin lira oraya veriyor, çok lafını yaptı ama mecbur vericek, siz olsanız nasıl davranırdınız bu adama, bi gram saygın kalmadı zaten artık, şuan parasına muhtaç olmak çok koyuyor, okulu bitirmek zorundayım ve zor bir bölümde okudugumdan hem iş hem okul aynı anda yürütemem, zaten önceden hiç çalışmadıgım için iş hayatı zor gelir, okul ya da iş hayatından birini seçicem, ya da mecbur bu adama bi kaç yıl daha muhtaç kalıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• CSB

• Taparcasına T kullanıcısına yanıt
    yok gözüm parasında kardeş

• Up

• Takıldığı kadını mı dövdün, baya gerçekçi olmuş. Annen neden hala evli. Tekrar dene

• Biraz mantık hataları içeriyor veya sen tam hakim değilsin konuya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Siz olsanız ne yapardınız
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lalala_

Takıldığı kadını mı dövdün, baya gerçekçi olmuş. Annen neden hala evli. Tekrar dene

Böyle şeyler yaşamadıgın için inanmaman normal kardeşim, annem okumamış etmemiş anneai babası olmayan kadın, boşanma gibi bi ihtimal çok zor anlayacagın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.