Hukukun en iyisi mi tıpın en iyisi mi her yere gitseniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz hangisini seçersiniz
Siz hangisini seçersiniz
(En Son Oy Tarihi: 13.12.2024)
-
-
Bilkent CTIS
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisini de seçmezdim, ikisi de apayrı bölümler zaten
-
BOUN ME
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ODTÜ CENG ama daha düzgün imkanlara sahip hali. in another universe
-
Eksik olan, beğenmediğiniz yönleri ne hocam?
-
YKS sıralamasına bakınca (Önemli sıralama :D) en üstte çıkan bölümden beklentin daha yüksek oluyor.
Bölüm binasını görünce ağzın açık kalmalı, lablarda başka hiçbir yerde göremeyeceğin her türlü bilgisayar, parça x, y, z olmalı. Falan filan
Burada olmayacak da nerede olacak-var kardeşim?
Benim beklentim yoktu yine, beni rahatsız etmedi de son zamanlarda düşününce eksik geliyor.
-
Perifer Tıp = Gazi/Ankara CS/EEM > GSÜ Hukuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devlet üniversitesi hocam, normal değil mi? İmkanlar sınırlı.
O dedikleriniz Bilkent EE'de var sanırım sadece. Araştırma merkezleri, sadece bölüme özel yeni bina, alanının en iyileri olan hocalar vs. 1. olsam kesinlikle yazacağım yer olurdu.
-
komik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 12 Aralık 2024; 23:58:56 > -
ODTÜ EE fena durmuyor. Dışarıdan gözlemim, içini detaylarını bilemem.
2 tık olmasın, 1 tık daha iyi olabilir. Bir sebep yok. Devlet üni falan geçersiz sebep.
-
kafkas tıp>galatasaray hukuk
ikisine de girebiliyorken kafkas tıpı seçtim,benim için hala daha mantıklı bir seçim
-
peki gs hukukta bir sürü karı bulacağını bilsen hangisini seçerdin?
-
Bölümde tek erkek olsam geri kalan hepsi kız olsa ben yine bulamam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X