Öncelikle Forumda bulunan arkadaşlara selamlar. Bende kendi çapında elektronikle uğraşan biri olarak GPS ve Araş içi Eğlence Cihazlarını incelemekteyim. Çeşitli sitelerde gördüğüm bir GPS cihazının Özelliklerini sizinle paylaşmak istedim. Bana fiyatı dışında özellikleri bakımından uygun
CPU: SAMSUNG S3C2440A – 40 400MHz İşletim Sistemi: WinCE 4.2 NET Geri görüş kamera girişi FM ses çıkışı (Cihazın dahili FM verici frekansını oto radyo frekansına ayarlayarak sesi kablosuz olarak radyo alıcınıza aktarabilirsiniz.) FM iletim frekans bandı: 88.0 ~ 92.0MHz (0.1MHz adım aralığı, toplam 41 kanal Dahili GPS anteni (Harici anten de bağlanabilir.) Dahili hoparlör, (1W@8Ω) Bluetooth (Bütün cep telefonlarıyla uyumlu) Panel: Dokunmatik geniş ekran TFT LCD ekran Ekran boyutu: 7 inç Görüntü formatı: 16:9 Çözünürlük: 480x3(RGB)x234 = 336.960 piksel Video formatı: ASF, AVI, MP4, WMV Audio formatı: MP3, WAV, MID Resim formatı: JPG, GIF, BMP, PNG Text formatı: TXT Pil: 1100mAh/12V Li-ion şarj edilebilir pil (Doğrudan oto çakmaklığına da bağlanabilir.) Pil kullanım süresi: 2 saat (Normal kullanım), 600 saat (Uyku modunda)
Kamyonda kullanım için uygun tabi,ama bir arabada bunu cama falan takmayı düşünmüyorsunuz değilmi ? Bu kadar görüş alanı kapatmak hayati bir şey
iyide bunun markası ne ıvır zıvırı ne..linki ne?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme