Şimdi Ara

USB Bluetooth Dongle ile Ses sistemi bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Frisby FS-6200 marka/model ses sistemim var. Ses sisteminin USB portuna bluetooth alıcısını taksam, ses sistemi bluetooth'u tanır mı ? İkinci olarak, iletilen ses kalitesinde kayıp olur mu?

Almayı planladığım ürünün linki:
    urun.n11.com
    Streak Bluetooth 4.0 Dongle Receiver Alıcısı Usb 3.0 Tak Çalıştır - n11.com
    https://urun.n11.com/bluetooth-urunleri/streak-bluetooth-40-dongle-receiver-alicisi-usb-30-tak-calistir-P198196025

( Aux bluetooth bağlantılı ürünlerde var fakat Aux bağlantısını plakçalarda kullanıyorum.)

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• O ses sisteminde kayıp olsa ne olur, ne kadar kaliteli ses alabilirsinki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sikörtıl_

O ses sisteminde kayıp olsa ne olur, ne kadar kaliteli ses alabilirsinki.
    Sorduğum soru ile ilgili bir cevap bekliyorum, ses sistemini ukala bir şekilde yorumlamanızı istemedim. Ne kadar kaliteli ses aldığım tartışma konusu değil. USB bluetooth'u ses sistemi tanır mı, ilk sorum buydu, ikinci olarak bluetooth bağlantısından aldığım ses kalitesi ile aux bağlantısından aldığım ses kalitesi arasında fark olur mu?

Yardımcı olan tüm dostlara teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
  • Merhaba, ben de kendi iki artı bir amfili hoparlörlerime wifi özellik kazandırmak istiyorum telefon ve tv'den hoparlöre bağlantı yapabilmek için.

Piyasada 100 tl'ye de 1000 tl'ye de bluetooth adaptörleri var. Sormak istediğim bağlantı yaparken ses kalitesinde düşme veya cızırtı vb problemler yaşamayacağım bir adaptör almak istesem hangisini tercih etmeliyim.

Bir de sanırım çift taraflı çalışıyor bu adaptörler, hem tv'de hem ses sisteminde bluetooth yok benim. İki adet alıp eşleştirmem gerekli sanıyorum. Kayıp yaşamamak adına ikisini de çok kaliteli mi almalıyım?

Benzer bir konu olduğu için yeni başlık açmadım. Teşekkürler şimdiden.
  • Selam ayni konu benimde gündemimde
    Bluetooth usb dongle i sinema sistemine usb üzerinden baglarsam ses alabilirmiyim?
    Aux girisi tv de takılı. Onu söküp takmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.