Şimdi Ara

+7 chitinden +8 fp'e dönsem acaba................ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iiide statlarda da değişiklik olucak hp 82 olucak normal 94 yapıolardı snrm ,12 dex de ordan gelicek ,toplm 27 dex kazancı olur arkadaşın ama defans da karpuz gibi yarılır
  • bence +8 fp giy mesela bende +8 fp war ken +7 chitinlileri cok rahat yenıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: :S

iiide statlarda da değişiklik olucak hp 82 olucak normal 94 yapıolardı snrm ,12 dex de ordan gelicek ,toplm 27 dex kazancı olur arkadaşın ama defans da karpuz gibi yarılır

Aşırı bir değişme olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojka

+8 fp giy attack önemli derecede artar defans da azalır ama assas için o kadar önemli diil

Çok dmg vurcam diyede tek spike ta yamulmaya gerek yok.Ben şahsen fp li rogue lara +1200 vuruyom spike la :D.DD veya lobo, lycaon dan biri yoska hiç dönme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsugar

Merhaba arkadaslar
    uzerim ful +7 chitin set acaba +8 Fp ye dönsem nasıl olur. Statlardan 8 dex gelecek..
    Tabiki bu arada armorlardan gelen 5 x 12 dex 5x15 dex olacak atak ne kadar artar.... Şuan atak 1250 wolfsuz _?

Bu arada dex lerden gelen atak nasıl hesaplanıyor bilen bir arkadas anlatırsa sevinirim
    Şimdiden teşekürler

Kolay gelsin

Dostum bence değişme.Çünkü +7 chitin setin defansı daha fazla !! Defans gerekiyor czde veya ardreamda !! +7 chtin set rouge için ideal !!
  • Bence Gerek ardream gerek cz olsun chitin çünkü 1vs1 lerde fp ile zorlanırsın. bide 2-3 kişi daha daldımı 3 thurust da yatarsın
  • chitinleri 8 yap :D
  • arkadaşlar benimde epeyden beri düşündüğüm bir konu bu diyelim ki elimde +6 rogue dd var bunu giysem geri kalan yerlerede +8 fp giysem nasıl olur sadece ardream için charı 60+ yapmayacağım... dexim stat sıfırlatınca 8 artacak 4*3=12 de fp lerden artcak toplam 20 dex artacak... bide şimdi 490 defans var +8 fp ve +6 dd chitin giyersem defansım kaç olur

şimdiden teşekkürler
  • en güzeli +8 fpc(full plate chitin)
  • karpuz gibi yarılır bence de bittim bu lafa
    ben de düşündüm onu bir zamanlar ama gereksiz, değmez o kadar attack artsın diye yerlerde sürünürsün.zaten defans az
  • quote:

Orjinalden alıntı: giyit

karpuz gibi yarılır bence de bittim bu lafa
    ben de düşündüm onu bir zamanlar ama gereksiz, değmez o kadar attack artsın diye yerlerde sürünürsün.zaten defans az

• CHArLA PK YAPCAM DIOSAN CHITIN DEN SASMA EX KASCAM DIOSAN DA FP DEN SASMA EGEr 2 SINIDE YAPCAM HEMDE ZENGINIM DIOSAN +7 CHITIN SET VE +8 FP SET BULUNDUr PK DA CHITIN GIY EX KASArKEN FP GIY YADA DD 25 KAFALIK FLN BUL O ZMN FP +8E DONErSEN COK BIrSEY FArK ETMEZ
  • dön bence defans diraz düşer ama atack bayağı artar
  • Pauldron Ve Padsi +7 Shell Yada +6 Shell Yap.Gerisini +8 Fp Yap.Full +8 Fp Olursan ßir İşe Yaramaz
  • bence dön
  • Ardream charları için 82 Hp ile +8 fp giymek bence en uygunu ama Ronarkta çok zorlarlar adamı hatta bence dd kafalık falanda paklamaz wariorlarda çoşmuş durumda Spike gibi howlink wuruyolar walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

quote:

Orjinalden alıntı: trojka

+8 fp giy attack önemli derecede artar defans da azalır ama assas için o kadar önemli diil

Çok dmg vurcam diyede tek spike ta yamulmaya gerek yok.Ben şahsen fp li rogue lara +1200 vuruyom spike la :D.DD veya lobo, lycaon dan biri yoska hiç dönme.

fp +8 li rogue a 1200 vuruyon mage e tek atıyosundur sen
    attack kaç ???
    rogue da defans önemli dir ama önce attack adı üstünde assasin gelecek vuracak ve gidecek

• defansdan fazla bıse kaybetmessın bence dön
  • level kasarken FP cz de de chitin takıl derim :D cz de defansın yüksek olursa rahat edersin çünkü....
  • MrSugar kardesim ;

+8 FP her zaman +7 CHİTİNDEN iyidir . +8 fp de yaklasık ( wolfla 1250 diyorsun , fp giyince 1400 e falan cıkar hatta dahada fazla olabilir ) . chitindede 51 defance değişiyor . bu hiç gibi birşey . her zaman fp set çok ama çok iyidir. fakat fp deysen chitin d.d takamıyacagın için d.d 10 / veya d.d 25 sart. umarım aydınlatabilmişimdir .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.