dex 7 den 13 atack verıo galiba dex8 20 dex 9 u allah bilio
quote:
Orjinalden alıntı: yusufkenan
arkadaşlar benimde epeyden beri düşündüğüm bir konu bu diyelim ki elimde +6 rogue dd var bunu giysem geri kalan yerlerede +8 fp giysem nasıl olur sadece ardream için charı 60+ yapmayacağım... dexim stat sıfırlatınca 8 artacak 4*3=12 de fp lerden artcak toplam 20 dex artacak... bide şimdi 490 defans var +8 fp ve +6 dd chitin giyersem defansım kaç olur
şimdiden teşekkürler
stat 0latınca dd yi nasıl giymeyi düşünüyosun. 86 hp istiyodu helmet sanırım. ayrıca kafanda +7 chitinden +6 dd ye dönünce 12 dex eksiğin olcak ordan onu hesaplamamışsın
quote:
Orjinalden alıntı: mrsugar
Bakın arkadaslar saygıda kusur etmedim ki lakin bir cogunuzdan buyugumdur bana sevgi düşer... Allah aşkına +7 chitin setin ne sinin reklamını yapacagım... Sanırım bir cogunuz charları kasmıssınız lakin kiraz kişiliğide kasın nitekim ezik kalmıs..
Teşekürler
demekki +7 shell desen ban dicekler ha bide defansın düşer atagın artar her 1 dex 4 atack farkediyor artı stat skillerinide saysan ortalama 100 atack felan farkeder.
Bence dönme atağının fazla artacağını sanmıorum ama defansının acaip azalacağını biliorum
quote:
Orjinalden alıntı: ENfER
level kasarken FP cz de de chitin takıl derim :D cz de defansın yüksek olursa rahat edersin çünkü....
bu mantıksız peki her cz ye gidince skill ayarlarınımı değiştirecek
quote:
Orjinalden alıntı: mrsugar
Bakın arkadaslar saygıda kusur etmedim ki lakin bir cogunuzdan buyugumdur bana sevgi düşer... Allah aşkına +7 chitin setin ne sinin reklamını yapacagım... Sanırım bir cogunuz charları kasmıssınız lakin kiraz kişiliğide kasın nitekim ezik kalmıs..
Teşekürler
Bu forumdakilerin çoğunun işleri güçleri nedense köpek gibi insanın üzerina atılmak, saldırmak. 1 topic i de beğenen birinini görmedim. Zira begenmeye kapasiteleri olmayan dalkavuklarla dolu forum.
dd ne oldugunu soylermısınnız ama dalga gecmeyın gercekten bıllmıyorum
dagger def yani asassinlerin damagesini azaltan hede
benim bildigim 150 den sonra 1 dex 1 attack 200 den sonra 1 dex 2 attack veriyor sana sadece bunu soleyebilirim ama fp ye donersen goz onune sunuda al deface ın azalacak
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Kafaya DD bulamazsan yararlar CZ de bide daha çok zorlanırsın Ardream de çok farketmez ama CZ de AP ler uçuk.
walla beramusun ardreamı ronark land gibiydi ardreamdada fark ediyor yani dd olmassa zorlanıyorsun hemde baya bi 2 asas geldimi dd olmassa yatma ihtimalin çok yüksek dd25 olsa kafada 3 asas la bile kapışırım charı takas etmeden önce 1 party i dağıtıığımı hatırlıyorum bea özledim walla charımı
soruya gelince dd 25 helmetin warsa dön derim yoksada hiç bulaşma bulaşırsan nolur böliim çok zorlanırsın fazlasıyla adam sana örneğin 1 k vuruyorsa dd siz fp olduğun zaman 1,2 falan vurur dd warsa zaen 1k yı geçen pek olmaz dd vrsa fp yoksa chitin derim
OynamasınıbiLiyom ComboLarım feLaket..Adama Pot Bastırmam diyorsan Fp
bende dön fp ye ben 57 lwl de fp rogueyim we çok memnunum fp rogue ile paramun brahman v.b ine de daha kolay girersin atağın 1250 ise 1400 ü geçer die umuyorum
+8 FP YETERSİZ+9 FP OLURSA DURMA DÖN DERİM DE +9 FP DE O KADAR KOLAY DEGIL CZ DE OYARLAR FPLEYLE COK DAMAGE YERSİN ARDREAM DE İYİ DE CZ OLMAZ
bence chtinde kal genede defans önemli
stat sıfırlat fp 8 al hp yi 82 yap
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
dön bence atağın artar. bildiğim kadarıyla 1 dex 2 atack veriyodu ama yanlış hatırlıyo da olabilirim
Levele göre deişir..
Dönme derim defansın bayaa düşer..
Mağlum rog da defans önemli
lvl 62 inin ap cok az eğer master varsa!!!!!
Çitin daha fazla defans verir bütün çitinlerini +1 reebirth bas tabiki +7 çtini daha ii ama bence rebirth bas
defansından ödün verme sakın defans daha önemli
lwl 55 attack wolfla 1004 full +7 chitin var ardream charı olcak ben +7 chitin set yerine +8 fp yapmalımıyım sizce?