Şimdi Ara

7 Days to Die [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Oyunda şimdilik sadece 4 kişilik co-op olduğu söyleniyor. Yani serverlar üzerinden diğer oyuncularla PvP yapabilme şansımız yok. Doğru mudur ?

Single ve Multiplayer olmak üzere iki modu var . İstersen online oynarsın istersen tek başına .

Benim demek istediğim bu değil.Multiplayer kısmı PvE şeklinde mi ? Yok eğer PvP de var ise bir server en çok kac kisilik ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rust h1z1 tarzı oyunlar istiyoruz , Birbirimizin basesini patlatıcaz , oyuna 2-3 kişi değil servera giricez orada 100 lerce insan olup klanca savaşıcaz böyle oyunlar kurtarır konsolu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

quote:

Oyunda şimdilik sadece 4 kişilik co-op olduğu söyleniyor. Yani serverlar üzerinden diğer oyuncularla PvP yapabilme şansımız yok. Doğru mudur ?

Single ve Multiplayer olmak üzere iki modu var . İstersen online oynarsın istersen tek başına .

Benim demek istediğim bu değil.Multiplayer kısmı PvE şeklinde mi ? Yok eğer PvP de var ise bir server en çok kac kisilik ?

Bende onu merak ediyorum alan biri cevaplarsa sevinirim alacağım oyunu ama pvp seçeneği mevcutmu ve max kaç kişilik serverlar var

• saner08 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 kişilik destekliyor şuanda server kurarken friendly fire özelliği var açınca pvp özelliği oluyor ama dediğim gibi 4 kişi ilede ne kadar pvp olur bilemem ben aldım oyunuda başka türk yok galiba tek başıma çok zevkli olduğunu söyliyemicem malesef ama güzel oyun biraz zor geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurex-

Hocam 4 kişilik destekliyor şuanda server kurarken friendly fire özelliği var açınca pvp özelliği oluyor ama dediğim gibi 4 kişi ilede ne kadar pvp olur bilemem ben aldım oyunuda başka türk yok galiba tek başıma çok zevkli olduğunu söyliyemicem malesef ama güzel oyun biraz zor geldi bana.

Fena değil tabi ama oyunu güzel yapan çok kişiyle pvp olması pc de her an biri çıkabilir karşına ölme korkusu şimdi böyle olunca erken sıkabilir
  • Oyuna adam akıllı PvP server eklenmezse ömrü çok kısa olur.Gelişmiş minecraft gibi bir oyun var şu an elimizde.

• quote:

Oyuna adam akıllı PvP server eklenmezse ömrü çok kısa olur.Gelişmiş minecraft gibi bir oyun var şu an elimizde.

Ben kişi sayılarının yükselceğini sanmıyorum konsolda böyle malesef 4 kişi ile kısıtlıyorlar minecraftta öyle server yapmakla uğraşmadılar direk olarak sade multi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurex-

quote:

Oyuna adam akıllı PvP server eklenmezse ömrü çok kısa olur.Gelişmiş minecraft gibi bir oyun var şu an elimizde.

Ben kişi sayılarının yükselceğini sanmıyorum konsolda böyle malesef 4 kişi ile kısıtlıyorlar minecraftta öyle server yapmakla uğraşmadılar direk olarak sade multi.

Ark survival ve h1z1 de böyle çıkacaksa boşa uğraşmasınlar oyunun tüm zevki kalabalık serverlarda oynamak zaten
  • Oyunu şimdi indirdim CE-34878-0 tam oyuna girerken bekleme menüsünde bu hatayı alıyorum kapatıp açtım düzelmedi ne yapabilirim acaba?

• saner08 kullanıcısına yanıt
    Ps4'ün sistem dilini ingilizce yapınca sorun düzeliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porksoda

Ps4'ün sistem dilini ingilizce yapınca sorun düzeliyor.

Teşekkürler sorun çözüldü
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Oyunu ön sipariş ile ps4 aldım fakat oyuna giriyorum start dedikten sonra atıyor oyundan "CE-34868-0)" hatası alıyorum ..

• Oyun düzeldi dili İngilizce yapın düzeliyor , PS4 Oynamak isteyenler

Psn id: ZeusOPR

+18 eklesin sadece :) iyi akşamlar

• Arkadaşlar oyun nasıl? Haritalar büyük mü? crafting nasıl? Almayı düşünüyorum da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun trophylerinde 2500 tane başka oyuncu öldür diyor ama oyunda server yok
  • selam arkadaşlar oyunu yeni aldım ps4 te oynuyorum psn: TheMessage8507 ekleyin beraber oynayalım
  • Onurex- O kullanıcısına yanıt
    selam psn: TheMessage8507 eklersen beraber oynarız
  • beyler oynamak isteyen dm atsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 is Out Now!

TheFunPimpsyoutube
    The Fun Pimps are pleased to announce the 1.0 release of “7 Days to Die” is out on Steam, PS5, Xbox Series X/S and Windows platforms. Buy it Now! For more info on purchasing, discounts and region availability read on: https://7daystodie.com/1-0-is-out/
    https://www.youtube.com/watch?v=ozBN-pEUBvo
  • Ek bilgilendirme geçeyim; yayıncının dediğine göre bu oyunu önceden yayıncısı Talltale iken PS4 sürümünü alanlar PS5 sürümüne bedava yükseltme yapamayacaklarmış, %25 indirim uygulanacak denmiş. (NOT: Bende PS4 sürümü olmasına rağmen sepette %25 indirim uygulanmadı.)

https://7daystodie.com/v1-0-official-release-notes

July 25th (Tentative Date) – Console Edition 1.0 – PS5 and Xbox Series X/S launch including a 25% Discount on the purchase of the new product for Legacy Digital owners of the PS4 and Xbox One Telltale Edition. (Discount Subject to Console Policies)

25 Temmuz (Geçici Tarih) – Konsol Sürümü 1.0 – PS5 ve Xbox Series X/S lansmanı, PS4 ve Xbox One Telltale Edition'ın Legacy Digital sahipleri için yeni ürünün satın alımında %25 İndirim dahil. (İndirim Konsol Politikalarına Tabidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Temmuz 2024; 3:36:30 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.