Şimdi Ara

7. DH Hearthstone 'Basic Deck' Turnuvası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulmo#2288 / Mage - Warlock - Priest o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlmoBlack -- 19 Şubat 2015; 2:17:09 >
  • Rare kartlar ile çok daha renkli bir turnuva olacak. O kadar kısıtlamaya gerek yok bence :D
  • Artık kurallar belli oldu hocam.Anket sonucuna göre belirlendi ve en fazla common kartlar kullanılıcak katılmak isterseniz battletag ve classlarınızı yazabilirsiniz.
  • umut#2262

Mage,Paladin,Warlock
  • Nyderrath#2704
    Rogue,Mage,Warrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyderrath -- 19 Şubat 2015; 22:00:41 >
  • randymarsh#2788
    warlock mage hunter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerrKetzer -- 19 Şubat 2015; 21:57:32 >
  • 8 kişilik yapacağız herhalde bu sefer
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Ankete katılım çok iyiydi nerde 45 kişi
  • beyler siz katılmıyor musunuz ?
  • HerrKetzer H kullanıcısına yanıt
    Ben katılmıyorum baştan beridir turnuvalara, şimdilik koordine etmek kafii. Alakan için teşekkür ederim.
  • HerrKetzer H kullanıcısına yanıt
    Hocam gececi olabilirim ayın 1 inde tam olarak belli olmuyor o yüzden son günlere doğru yer kalırsa katılmayı düşünüyorum.Ve turnuva yine akşam saatlerinde olursa tabi.
  • Bende katılacağımda hangi classlar ile katılsam diye düşünüyorum hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myortvyje #2315

Mage - Priest - Warlock
  • Oberyn#2694

Mage/Paladin/Priest
  • Ben de katılıcam bu mesajı editlerim bir kaç saate.

-Rezerv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de katılmak istiyorum ama kazanırsam legend turnuvası için haksızlık olabilir. Bi de benim daha önce yarattığım başarılı olmuş bi basic deckim de var haksızlık olur gibi
  • Arkadaşlar turnuvayı akşam 19:00 gibi yapalım diyorum sizlerede uyarsa.Hem kendim katılıcağım hem bi sorununuz olursa burda olabilirim akşam olursa.@Stannis Baratheon,@UlmoBlack,@Nyderrath,@KanameSama,@Myortvyje,@HerrKetzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 23 Şubat 2015; 14:55:33 >
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    uygundur
  • Uygunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

ben de katılmak istiyorum ama kazanırsam legend turnuvası için haksızlık olabilir. Bi de benim daha önce yarattığım başarılı olmuş bi basic deckim de var haksızlık olur gibi

Basic değil hocam bu commonlar da dahil katılın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.