Şimdi Ara

7. DH Hearthstone 'Basic Deck' Turnuvası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamamdır hocam hallettim paladin olarak değiştirdim.

Braketi başlattım herkes rakiplerini görebiliyor artık yarın 19.00 da eşleştiğiniz kişi ile karşılaşmalarınızı yapıp sonuçlarınızı girebilirsiniz.19.15 te burda olmayan kişi diskalifiye edilicektir.

@Kingdom Rush ,@Itzpapalotl Sadece siz 1.tur maçlarını oynıycaksınız.Otomatik seçim sonucu bu şekilde çıktı diğer herkes otomatik olarak çeyrek finalleri oynıycak herkese başarılar.
  • Arkadaşlar @Kingdom Rush adlı arkadaşımızın LYS#2927 olan battletagi Paladin#2127 olmuştur eğer bulamazsak bu şekilde ekleyelim.
  • Chaky#2406 Mage,Paladin,Warrior
  • wsciadam kullanıcısına yanıt
    Katılımınızı alamıyorum hocam dün gece itibariyle katılımlar son buldu turnuva braketini başlattığım için geri alma imkanım yok bir sonraki turnuvaya inşallah diyelim.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    tamam yinede sagolun
  • Beş kala giriş yapıp, hazır olalım arkadaşlar; kısıtlı süre içinde rakip geldi mi, gelmedi mi diye uğraşmayalım. Rakipleriyle 19:00 itibariyle iletişim kuramayan oyuncular, bu konu altından rakiplerini de haberdar edip bildirim yapsınlar. Forumdan da dönüş alamazsak, katılım sağlamayan oyuncular çeyrek geçe diskalifiye olacak.
  • Kingdom Rush ile maç yaptık kazandım ama neyi nereye işaretleyeceğim bilmiyorum :D
  • Itzpapalotl kullanıcısına yanıt
    Üst tarafta solda reporth your macth seçeneğinden giriceksiniz hocam.
  • @Stannis Baratheon Hocam oyunda yoksunuz forumdaysanız oyuna girin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordexos

@Stannis Baratheon Hocam oyunda yoksunuz forumdaysanız oyuna girin lütfen.

oyundan ekledim kabul edebilir misiniz
  • Oyunda değilsiniz sanırım ekledim fakat kabul etmediniz.
  • @Itzpapalotl ve benim rakiplerimiz gelmedi saat 19.16 itibari ile.Bir üst tura geçmiş bulunuyoruz.
  • myortvye ile olan maçım bitti ama brackete nasıl yazıcağımı çözemedim rakibim fordexos sanırım
  • Turnuva şampiyonu @LeeOrAfk olmuştur kendisini tebrik ederim.
  • Tebrik ederim @LeeOrAfk, rütbeyi en kısa sürede tanımlıyoruz. Katılımcı tüm arkadaşlara da teşekkür ederim, sonraki turnuvalarda tekrar görüşmek dileğiyle;
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.