Tamamdır hocam hallettim paladin olarak değiştirdim.
Braketi başlattım herkes rakiplerini görebiliyor artık yarın 19.00 da eşleştiğiniz kişi ile karşılaşmalarınızı yapıp sonuçlarınızı girebilirsiniz.19.15 te burda olmayan kişi diskalifiye edilicektir.
@Kingdom Rush ,@Itzpapalotl Sadece siz 1.tur maçlarını oynıycaksınız.Otomatik seçim sonucu bu şekilde çıktı diğer herkes otomatik olarak çeyrek finalleri oynıycak herkese başarılar.
Arkadaşlar @Kingdom Rush adlı arkadaşımızın LYS#2927 olan battletagi Paladin#2127 olmuştur eğer bulamazsak bu şekilde ekleyelim.
Chaky#2406 Mage,Paladin,Warrior
wsciadam
kullanıcısına yanıt
Katılımınızı alamıyorum hocam dün gece itibariyle katılımlar son buldu turnuva braketini başlattığım için geri alma imkanım yok bir sonraki turnuvaya inşallah diyelim.
fordexos
kullanıcısına yanıt
tamam yinede sagolun
Beş kala giriş yapıp, hazır olalım arkadaşlar; kısıtlı süre içinde rakip geldi mi, gelmedi mi diye uğraşmayalım. Rakipleriyle 19:00 itibariyle iletişim kuramayan oyuncular, bu konu altından rakiplerini de haberdar edip bildirim yapsınlar. Forumdan da dönüş alamazsak, katılım sağlamayan oyuncular çeyrek geçe diskalifiye olacak.
Kingdom Rush ile maç yaptık kazandım ama neyi nereye işaretleyeceğim bilmiyorum :D
Itzpapalotl
kullanıcısına yanıt
Üst tarafta solda reporth your macth seçeneğinden giriceksiniz hocam.
@Stannis Baratheon Hocam oyunda yoksunuz forumdaysanız oyuna girin lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: fordexos
@Stannis Baratheon Hocam oyunda yoksunuz forumdaysanız oyuna girin lütfen.
oyundan ekledim kabul edebilir misiniz
Oyunda değilsiniz sanırım ekledim fakat kabul etmediniz.
@Itzpapalotl ve benim rakiplerimiz gelmedi saat 19.16 itibari ile.Bir üst tura geçmiş bulunuyoruz.
myortvye ile olan maçım bitti ama brackete nasıl yazıcağımı çözemedim rakibim fordexos sanırım
Turnuva şampiyonu @LeeOrAfk olmuştur kendisini tebrik ederim.
Tebrik ederim @LeeOrAfk, rütbeyi en kısa sürede tanımlıyoruz. Katılımcı tüm arkadaşlara da teşekkür ederim, sonraki turnuvalarda tekrar görüşmek dileğiyle;
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme