Şimdi Ara

+7 Dual MD Mi +8 Dual Cleaver mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Obur Elime Dual MD Mi Aliyim Yoksa +8 Cleavar mı

Yoksa Bendeki MD Yide Verip Dual +8 Cleaver Mı ?

Şimdiden Teşekkurler

• dual clvr iidir...
  • kardeş sordun soru asasinlerin en klasik sorusu seni tebrik ediyorum valla forumda clever sekmez diyolar onun için ap bakımından clever daha iyi olur diyolar clever değil skill seker falan diyen çok ama ben şahsen md kullanıyorum birçok kişide günde 50 kişi en az abi cleverları veriyim sen bana mdleri ver bide para veriyim diyo sekmese heralde ap si fazla olmasına rağmen takas etmez kimse hem clever atağı yüksek olmsına rağmen piyasada da ucuza gidiyo bence md yap dual sonra clerverla pk yaparken sekicek diceksinki md olsa sekmicekti kendi kendini sinir sitres etme tercihin dual md olsun
  • dual +8 cleaver
  • Dual md+7...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don'tBeJealous -- 16 Mart 2008; 10:55:41 >
  • cle
  • Hocam dual md ya da dual cleaver tak MD + cealver felan takma daha cok sekio ayrıca cleaver seker felan hikayesini gec bence .) 30 ap bile fark etmes cleaver alırsan ama yinede tercih senin bende karasızım bu konuda :D

MD daha karizmatik and eski KO yu hatırlatıo bana +7 md ile cz dagıtırdık ya da dagılırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XinT -- 16 Mart 2008; 10:34:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUAL CLEAVER+9 TAKASI
    17 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağ eline md yi al sekme riskini çıkar sol elınede cleaver al ap yi yükselt;)
  • Dual MD Yaptım Memnunum Şuan Fakat Benimde Bildigim

Silah Değil Skill Skior Biliorum

Dual MD De Bile Spike Bazen Sekebilior
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoBLack_PearLoO

kardeş sordun soru asasinlerin en klasik sorusu seni tebrik ediyorum valla forumda clever sekmez diyolar onun için ap bakımından clever daha iyi olur diyolar clever değil skill seker falan diyen çok ama ben şahsen md kullanıyorum birçok kişide günde 50 kişi en az abi cleverları veriyim sen bana mdleri ver bide para veriyim diyo sekmese heralde ap si fazla olmasına rağmen takas etmez kimse hem clever atağı yüksek olmsına rağmen piyasada da ucuza gidiyo bence md yap dual sonra clerverla pk yaparken sekicek diceksinki md olsa sekmicekti kendi kendini sinir sitres etme tercihin dual md olsun

sen diyosun ama +8 cleawer verip para veren var md ye ben cleawer kullanıyorum en fazla pk da 2-3 kere sekmiştir o da skilden adam kaçarken sekti...ve + bana da adamın teki dedi cleawer ver sana +7 md + 5m kabu etmedim bence +8 cleawer daha iyi....

• claver tabiii
  • +8 cleaver
  • +8 Cleaver tabiki.
  • 1 Eline +8 clvear 1 eline +7 md bu kadar basit....
  • +7 dual md den şaşma !!!!
  • tabıkı +8cleawer
  • dual clevear
  • dual shard en iyisi
  • TABİKİDE DUAL 7 MD DALGAMI GEÇİOSUNUZ CLEAVER CANAVARLARDA SEKMİO BİDE HUMANLARDA DENE BAKİM DİREK 80 VURURSUN

DUAL 7 MD AKAR
  • Md daha iyi oluo +8 clewarda kullandım sekio md ye göre daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İglessias -- 16 Mart 2008; 14:49:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.