Şimdi Ara

+7 Dual MD Mi +8 Dual Cleaver mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en güzeli dual +2 reb. md ama sekme falan saçma hep ap hemde poison fazla dual +8 cleaver iyidir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KsK_

TABİKİDE DUAL 7 MD DALGAMI GEÇİOSUNUZ CLEAVER CANAVARLARDA SEKMİO BİDE HUMANLARDA DENE BAKİM DİREK 80 VURURSUN

DUAL 7 MD AKAR

Ya daha sekme ne onu bile bilmiosun ama dediğin dogru .

Cleaver hem poison vuruyor(35-50) Hemde sekiyor kardesim. YANİ FAİL VERİYOR Sekme= Castling failied (atack için)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kominiko

dual shard en iyisi

bu adam her topicte sacmalıyor bisey bildigini sanıyor
    ayrıca dual md7 daha iyidir cunku cleaver 9 da kullandım md8 de arasında ap farkı olsa bile cleaver sekmesiyle aradaki fark kapanıyor yani dual md7 daha iyi
  • her şartta +8 cleaver.
  • usata sana en ii cweabı bn weririm bn de +8 dual shard war ama bn oyuna ilk basladımda eziqqen +7 dual md alıodum hem tip daha ii we +8 clewer sektimi tam seker yane spike iel 32 dayarsın bazende 600 ama +7 md le min. 500 dayarsın üstünde +7 citins et warsa adama böle dayarsın işte ondan dolaı +7 md daha ii ama bnde soyulduma reste kasanlar bilir perfectxdamage 59 lwl asas serwerin humanalrda en iisidir
  • dual +7 md bnce ama +8 shard dizersen en iisi
  • Dual +8 Cleaver Daha İyi Bence Silahla Alakası Yok Skıllle Alakası Vardır Meselaa Spike Sadece %600 Damage Dio Yani Sekme Şansı Felan Yok Demiyor Mesela Sword Aurada Sekme Şansı Yok Dio Yani Ne Alırsan Al Eline Sekme Şansı Yok Fakat r Sekerse O Ayrı Bişi
  • +8 claver bazen sekiyo ama md den bence daha iyi ,+8dual claver var elimde combomda iyidir az çok çoğu adama kafa tutuyorum maneste :Dsorunun cvebına gelince senin durmunda ben olsam dual +8 claver seçerdim
  • sword breaker 7 al klasik dolan dur :D cle 8 derim bknz : +9 cle +8 shard davası
  • Beyler sekme olayı baska damage vurma olayı başka.

siz adama az damage vurdugunuz zaman suçu elinizdeki silaha atıyorsunuz.

bana sorucak olursanız +8 cleaver daha iyi. (Kullanmasına bilene sekmez.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoBLack_PearLoO

kardeş sordun soru asasinlerin en klasik sorusu seni tebrik ediyorum valla forumda clever sekmez diyolar onun için ap bakımından clever daha iyi olur diyolar clever değil skill seker falan diyen çok ama ben şahsen md kullanıyorum birçok kişide günde 50 kişi en az abi cleverları veriyim sen bana mdleri ver bide para veriyim diyo sekmese heralde ap si fazla olmasına rağmen takas etmez kimse hem clever atağı yüksek olmsına rağmen piyasada da ucuza gidiyo bence md yap dual sonra clerverla pk yaparken sekicek diceksinki md olsa sekmicekti kendi kendini sinir sitres etme tercihin dual md olsun

piyasaya her gün 415891231811 tane clever girdiği için olabilir mi?

• Dual Shardla üst üste 5 defa spike sektirdiğimi biliyorum. SS olsa koyardım şimdi ama malesef yok, sırf ne kadar sektiğini göstermek için bi ara shard ile spike sektirip ss alıp koyucam buraya Sekme olayı biraz şansa bakıyo gibime geliyo bide çoğunlukla combo esnasında sekiyor sanki...
  • Bir elinde md varsa tabiki md al görüntü düzgün olsun
  • DuaL +8 cLeaVeR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.