Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.142
Cevap
73
Favori
527.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rotaryde sosyalleşip elitleştikten sonra çıkışta mı attın bu mesajı? Müthiş bi cahil cesareti var bu ülkede yemin ediyorum. Arnavutlar yazmış bi de, Arnavutlar kime karşı savaşıp da bağımsız oldu rotaryci, söylesene bi? Arnavut milliyetçiliği kime karşıydı? Bütün Araplar isyan etmediği gibi bütün Arnavutlar da isyan etmedi. Aynı şekilde siyonist olmayan museviler de genel olarak Osmanlı'ya hainlik etmedi. Sırf anavatanın siyonist İsraili şakşaklamak için hayali şeyler uydurmamalısın. Arnavut isyanlarıyla ilgili çok kaynak atabilirim ama okumayıp üste çıkmaya çalışacağını tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne İsraili destekliyorum ne de Filistin'i, Filistin'in nedenini bilmeyen yoktur zaten de İsrail'i de bu yüzden desteklemiyorum.

Sadece masum insanlar için üzülüyorum, işte dünya böyle boktan bir yer, böyle bir yere asla bir çocuk getirmeyeceğim.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    yazın yediğin hurmalardır onlar. kışın tırmalamaya başlar. hamas saldırı ile sokaklarında patlayan bombaların öldürdüğü israil vatandaşları da masum siviller değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 7 Ekim 2023; 17:7:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrail 🌺👑

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hakan Bayrakçı: "Filistin ders kitaplarında Türk düşmanlığı öğretiliyor."

Filistin;
    Türkiye'ye karşı PKK'ya destek verdi.

KKTC'ye karşı GKRY'e destek verdi.

D. Türkistan'a karşı Çin'e destek verdi.

Azerbaycan'a karşı E*menistan'a destek verdi.

Şimdi hâla Filistin'e destek verenlere soruyorum sizin bu bayraklarla bir probleminiz mi var?

Türk'e düşman olan kimse umrumda değil..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Clash Report on Xtwitter
    IDF forces engage Palestinian group with a boat on infiltration attemp.
    https://twitter.com/clashreport/status/1710655756087734665
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Tarihte hiç bir toplum Türklere ve Türklüğe araplar kadar zarar verip hainlik etmemiştir.

O yüzden dost İsrail halkının yanında olmak ve acılarını paylaşmak özümüz ve Türklüğümüzün gereğidir.

• Filistin'de yıllardır bebekler çocuklar öldürülüp anne babalar şehit edilirken evlerinden zorla çıkarılıp evsiz bırakılınca yolda kadinlar şehit edilirken ibadelerine izin verilmezken neryeydi insanliğınız ..suskundunuz için için oh olsun derken .şimdi Yahudilerin başına gelince mi hatirladiniz insanlığınızı..

ALLAH Filistin başta olmak üzere nerede zulüm gören müslümanlar varsa yardımcısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 7 Ekim 2023; 17:3:30 >
  • - İsrail, Hamas'a karşı "Demir Kılıçlar" harekatını başlattığını duyurdu.

• kardeş devlet İSRAİL'e geçmiş olsun

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Kur’an’dan doğan 2 tane dil vardır biri Farsça diğeri Türkçe.

Bugün arapçanın metin yazımında kullanılan yazı biçimi de türklere aittir.Çünkü onlar arap değil türk alfabesidir harfler arapça olsa da alfabeyi biz geliştirdik.

1928’de alfabeyi değiştirince gerçekleri değiştiremiyorsun.Türkçe kuran harfleriyle var olmuştur.

Orta Asya’da göçebe kavimlerin yazdığı metinleri esas Türkçe diye ancak yıkanmış beyinlere yutturursun.Türkçedeki arapça ve farsça kelimeleri çıkar cümle bile kuramazsın.Biz İslamla tanıştıktan sonra medeniyet kurabildik

Sen İslam olmasa şuan Moğolistanda,Çin’de o toplumlara asimile olmuş bir insan olarak yaşayıp gitmiştin.Anadoluda,istanbulda yaşayabiliyorsan İslam sayesinde yaşıyorsun halen daha burda kafatasçılık yapıyorsunuz ilginçsiniz gerçekten.

Moğolları Türk diye yutturuyorlar size siz de yiyorsunuz ben ne diyeyim.Devam edin böyle kendini kandırmak en kolayı.

• Ab&Abd israil'e yardım etmeli. Adamların ülkesinin içine teröristler sızmış. Abd ordusu İsrail'e fiilen destek çıkmalı.

• Ben israilin yerinde olsam filistinli mahallesi falan bırakmazdım. Özellikle kudüsü temizlerdim.

• İsrail bu sefer Filistini yerle bir eder. Çok farklı noktaya geldi iş.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

Müslümanlık da Araplığı ve Arap kültürünü beraberinde getiren bir paket servis gibi. Arap kültürü -bence gizliden dayatılması, emperyalizmi- İslam sayesinde oluyor. He Müslüman olup da Araplaşmamayı başaranlar varsa -vardır illaki- ne mutlu onlara. Ama onları da bazı Araplaşmışlar ve Araplar nedense pek Müslüman olarak görmüyor, yerine göre yani.

• Neyse konudaki siyonist İsrail sevici İslamofobiklerle uğraşmaya değmez. Belli ki dertleri provokatörlük yapıp insanları kendi bataklıklarına çekmek.

Yalnız yıllardır çok merak ettiğim bi şey var, bu Türkiye'deki İsrailliler (siyonizme ideolojik olarak bağlı olanları kastediyorum) neden bu kadar sevdikleri devletlerine gitmeyip, insanından, müslümanından nefret ettikleri Türkiye'de yaşamaya, buradan ekmek yemeye devam ediyorlar? Olan müslüman, musevi bir sürü sivil, masum insana oluyor, siz bu ülkede yayıla yayıla nefret ideolojinizi saçıyorsunuz. E arkadaş madem bu kadar dava insanısınız, gidip İsrail'e savaşsanız ya... Uzaktan atıp tutuyorsunuz, olan orada her iki taraftan da masumlara oluyor. Suriyelilere laf ediyorsunuz, kendiniz gidip ana vatanınız için savaşmıyorsunuz. Anca "İsrailin yanındayım" bıdı bıdı.

• 23 DERECE on Xtwitter
    📍Kemal Kılıçdaroğlu: “Filistin halkının her zaman yanındayız. Savaş olmasını asla istemeyiz. Hem barışın sağlanması hem de Filistin halkının hakkının verilmesi lazım.”
    https://twitter.com/i/status/1710650691587375164
  • asdic A kullanıcısına yanıt

O yüzden önlemler sert ve radikal olmalı. İsrail hep ılımlı düşük volüm davrandı sonuç ortada.

• furandor kullanıcısına yanıt

Araplar Osmanlı'ya ihanet etmeseydi İsrail kurulmazdı.

• - İsrail Savunma Bakanlığı: “İran bizimle açıkça savaş başlattı ve ağır bir intikam alacağız.”

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.