Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.142
Cevap
73
Favori
526.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben araplari değil Müslümanları destekliyorum.Muslulmanlik Araplik değildir.Muslumanligi araplik olarak gören Müslümanlarında karisindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin karısını kızını öldürmek nedir ya? Hangi motivasyon bu? Aşırı İslamcılar dünyada neden törerist olarak tanımlanıyor azıcık düşünmek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hadi İsraile git görevini yerine getir.

• israil 1'e 100 öldürür,esirlerini kurtarsın sonra soykırıma kadar götürür belki.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Yarın bir gün Diyarbakır'da ve çevresinde Kürtler, Antep'te ve çevresinde de Araplar biz buranın yerel halkıyız 100 yıldır TC esareti altında yaşıyoruz dese ve devlete karşı ayaklansa tepkiniz ne olur?

Bu arada toprak veya mal fark etmez daima güçlü olan diğerinin elindekini alır. Sivillere saldırı olmadığı sürece başka devletlerin iç işleri beni alakadar etmez. Umarım bizim başkan da sivillere saldırıları sert şekilde kınayıp geri kalan durumlar için tarafsız kalır.

Ben İsrail'i de Araplar da desteklemiyorum. Desteklediğim tek şey Türkiye Cumhuriyeti'in ve Türk halklarının çıkarlarıdır.

Dolayısıyla bu meseleye dışarıdan bakan biriyim.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Sen doğuya gidip teröristlerle çalıştın mı da bunu bana söylüyorsun.Ama sana kalsa kahrolsun terorizim diyorsun ama değil mi.Turk çocukları,bebekleri,askeri,öğretmeni öldürülürken uzulmuyormuydun yoksa ben İstanbuldayım,izmirdryim bahane mi diyordun.Demiyorsan sen de git bak Suriye yaptığımız hareketa katil,niye katılmıyorsun?

Eyvallah.Sana diyecek lafım yok o zaman.Saygi ile eğilirim önünde o zaman....Ama burada demek istediğimi anlamışsındır umarım.Birilerini desteklemek,üzülmek illaki oraya savaşa gitmeyi gerektirmiyor.

Ben milliyetçilik uğruna kurşun yedim. İcraatim oldu yani. Lafla olmaz bu işler. İcraat lazım.

Eyvallah,kendim ve ailem adına sana minnettarım.

• İsrail bunun acısını çok sert çıkartacaktır.Burada hala daha Hamas'ın İsrail'i yeneceğini vs düşünen varsa birkaç gün içerisinde buraya gelip 'Katil İsrail filistinleri öldürüyor imdat' diyerek feryat ettiklerine şahit olacağız.Hamas'ın karşısında düzenli bir ordu var ve bu ordu geçmişte girdiği Arap-İsrail savaşlarının neredeyse tamamını kazanmış bir ordu.Hamas'ın özellikle sivil yahudilere karşı giriştiği bu vahşi saldırısından sonra İsrail ordusu Gazze'yi haritadan silerse Dünya üzerinde ki hiçbir devlet tarafından kınanmayacaktır.O çok övdüğünüz müslüman devletlerden bile doğru düzgün İsrail'e kınama mesajları vs gelmeyecektir.Türkiye bile İsrail ile ilişkilerin düzelmeye başladığı bir dönemde İsrail'in karşısına pek fazla çıkmayacaktır.

Kısacası bu savaşın kaybedeni Filistinliler ve Gazze olacaktır.Hatta Gazze bir ihtimal Hamas'ın bu saldırısından sonra Filistinlilerden tamamen temizlenip bir İsrail şehri haline getirilmesi bile olasılıklar içerisinde olabilir.

Son olarak Filistin ve Kudüs bizim davamız falan değildir.Filistinin çevresinde onlarca Arap devleti var.Bir zahmet onlar ırkdaşlarını korusunlar.Türk olarak Filistinden bize ne?Çok müslümansanız buyrun gidin.Yalnız ondan sonra 2011'de ki 'Mavi Marmara' olayından sonra yaşanılanları unutmayın.Malum ondan sonra birileri çıkıp 'Giderken bana mı sormuştunuz?' deyip Mavi Marmara ile İsrail'e had bildirmeye kalkanları ortada bırakmıştı.

Ayrıca Filistinin yıllarca PKK'ya destek verdiğini,PKK'lı teröristleri Bekaa vadisinde FKÖ'nün (Filistin Kurtuluş Örgütü) eğittiğini,I.Dünya Savaşında Türk askerini arkalarından vurduklarını,bugünkü Filistin bayrağının bile I.Dünya Savaşında Osmanlıya isyan eden isyancı arapların bayrağı olduğunu,D.Akdeniz meselesinde Yunanlıların ve G.Kıbrıs Rum kesiminin yanında yer aldıklarını vs unutmayın.

Kısacası Türkiye ile İsrail'in müttefikliği Türkiye ve Filistin arasındaki bir ittifaklıktan daha değerlidir.

• Ayağına taş değmesin İsrail. Zaferini kutlamak için bekliyoruz.🇹🇷🇮🇱

Neye göre yerel halk? 1500 sene önce o topraklar israillilerindi.

İngilizlerin değilse ondan önce osmanlıydı ondan önce memlükler böyle devam eder bu işin sonu yok ki. En eski zamanda israillilerindi.

Filistin diye bir devlet yoktu. İngilizler bağımsızlığı verdi israil savaşı kazandı. Senin araplar birleşip saldırıp yenemediyse bana ne?

• Siyasal İslamcılar yine uçmuş. Erdoğan'ın yerinde olsam arabuluculuk rolünü üstlenmeye çalışırdım, peşinen herhangi mülteci almayacağım beyanında bulunurdum.

Bir kurşunu bile şarjör içinde tutsan bir canı kurtarırsın. Aksi halde Filistin 'ni tarihinde hiç görmediği yıkım bekliyor.

Twitter 'da siyasal İslamcılar neye göre zafer ilan ediyor ben onu anlamadım.

• hellkatze H kullanıcısına yanıt

Velev ki kurtuluş savaşı başarısız oldu,şu an ki Türkiye'de Filistinliler gibi esaret altında yaşıyor.Sen bu durumda mandacılığı kabul ediyorsun veya kabul etmeyip direniş gösterirsen terörist oluyorsun ?

Siyonistler oraya savaşıp almadı, diğer devletler gel senin yerin burası diyip oradaki halkın toprağını verdi.Sonradan işgal ede ede toprağını büyüttü.

Bu anlattığın bizim sorunumuz başkasının sorunu olmaz. Filistinde olanlarda filistinin sorunudur. Bizim değil.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Hocam Netanyahu İsrail'i Erdoğan'ıdır. Ülkeyi laik ve hukuk devleti olmaktan çıkartıp koltugunu korumak adına asırı dinci yahudiler önemli makamlara getirmiş biridir. Söylemleride sert ve ulaşmadan uzaktır.

Ben ne Araplar nede İsraili tutmuyorum. Ancak Arapların (Filistnlerin) hiçbir kurtuluş olasılığı yok bölgede, Arap devletleri bile İsrail ile resmi ilişkiler kurmaya basladılar dolayısıyla oradaki gerilim çok çirkinleşevektir hem Araplar hem İsraillilerin asker sivil demeden aynı gaddarlık ile birbirlerini öldürecekler.

Artık üzülerek söylüyorum ki 1990larda baslayan görece ılımlı barış döneminin sonuna geldik gördüğünüz üzere dünyada tüm dondurulmuş sorunlar bir bir buzdolabuından dışarı çıkıyor.

Savas lar her yanda yayılıyor. En buyuk üzntm böyle tehlikeli bir döneme ümmetçi hayalperestler yönetiminde Türkiyenin giriyor oluşu. Yeni Suriye felaketlere sürüklenmesi umarım gelecekte. Veya İsrail ile Türkiye bir savas vb sokulmaz umarım Arap topraklarını Araplara geri vermek için..

• asdic A kullanıcısına yanıt
    Şunu yapanları destekleyenler görüyorum ya kahroluyorum. Din adı altında insanlık namına yakışmayan şeyleri tasvip ediyorlar. Beyin gelişiminin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz.

Lan savunmasız bir kadını öldürüp soymak teşhir etmek ne ile izah edilebilir ya? Severim öyle din kardeşini olmaz olsun. Yarın senin karına kızına yapmayacakları ne malum da sen bunları savunabiliyorsun ya. Hayret.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.