< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (787. sayfa)
-
-
siz iyi misiniz? bu başlığın adı ne kadar yanlış olsa da orada bir soykırım var katliam var işgal var. Ne olacaktı burada çiçek böcek gül manzara resimlerimi paylaşılacak. O katliamda soykırımda neler yaşanıyorsa milyonda birini anca paylaşıyorum. Bu paylaşılanlardan rahatsız olan bu katliamları soykırımları yapanlara tepki gösterir benim paylaşımlarıma değil.
Ama ne hikmetse bebek katili soykırımcı katliamcı işgalci tecavüzcü terörist israile tepki göstermeyen kişiler gelmiş o katliamda olanları soykırımca olanların milyonda birini paylaşıyorum diye bana tepki gösteriyor. Bu soykırım katliam devam ettikçe ve ben buraya yazabildikçe paylaşmaya devam edeceğim maalesef bunlar yaşanmasa bende paylaşmasam keşke
-
Yahu tepkine bişey diyen yok! Burda israil zulmünü en çok dile getiren kişilerden biriyim ancak biraz seçici olmanda fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla keşke terörist israil de seçici olsada bende olabilsem ama orada katliam var iken aman forumda buna bakanlar rahatsız oluyor inciniyor zedeleniyor diye de katliamda yapılanları anlatmayalım mı görmesin mi kimse zaten bu soykırımcı terörist israilin istediği de bu ben her türlü soykırımı yapayım kimse bir şey görmesin kimse bir şey demesin derdinde, hepimiz bu resimlersiz olan hayatımıza devam edelim sorun yokmuş gibi davranalım o zaman, ben insanlık vazifemi elden geldiğince yapıyorum eksiğim çok biliyorum ama elimden gelen bu yapacak birşey yok. Bu forumdan engellenene kadar buraya yazabildiğim sürece yapacağım.
neyse konuyu uzatmak istemiyorum. Size resimsiz görselsin günler
-
Benim açımdan hiç sorun yok, bunların 500 katına çerez niyetine bakarım ama insanlar böyle şeylerden korkuyorlar ya da rahatsız oluyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Aralık 2024; 17:55:44 > -
Resimler inseALLAH kaldırılacaktır diyorum kardeşim cünkü burası gore forumu değil. Millet rahatsız oluyor..
Seri raporlayın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Aralık 2024; 17:49:35 > -
ŞAKACI anlaşılan yükse ihtimalle klinik vaka ve ötesi !
Hamas sivillerin özellikle kendi sözde savundukları kesimin çocuklarının öldürülmesinden ve bu öldürülmesinden de mağdur edebiyatı yapmak dahil masumları canlı kalkan olarak kullanmak yetmemiş ölüsünü de kullananların belli ki dört gözle katliamları bekliyor ve paylaşıyorlar dengesizce ahlaksızca hayasızca şerefsizce ... DH ahalisinde Hamas taraftarları veya Filistinli taraftarları bile artık kendi aralarında zıtlaşıyorlar ulu orta üstelik. Eminim özelden de evveliyatı vardır ama belli ki nafile... İlgili kişi ve onu destekleyenler belli ki zıvanadan çıkmışlar ...
Bu hesap ben olsam engellerim daha doğrusu bu hesaptaki duruş yeni ve eski üyeler anında sınırsız uzaklaştırırım da... Yönetimin işine karışmak gibi oluyor ama aklın yolu da birdir.
Gönül ister ki bir fikri zıtlıkta bazı temel paydalar minimum sağlanmalıdır...
Unutulmamalıdır ki, İsrail Ordusu saldırmadan önce bölgeyi terk edin demiştir. Burada tek tek evlere Arapça olarak bilgilendirilmiştir şurası güvenli bölgedir derhal şu süre içinde gidin denildi. Yetmedi havadan bildiriler dağıtıldı........ Yetmedi süreler uzatıldı ... Peki kalmayı tercih edenler kaderlerini kabul etmişlerdir. Bu kişiler yüzünden çocuklarını da yanlarında tutuyorsa esas suçlular İsrail değildir... Bunu tüm dünya iyi biliyor.
İsrail gerekenleri yapmasaydı başına neler geleceğini biliyor ve baştan aklın yolu bir vicdanlı bir şekilde de savaşın kuralları çerçevesinde önceden uyarıları türlü türlü defalarca yapmıştır...
Peki Hamas veya o bölgedekiler ne yapmış? Bir uyarı vs katiyen yok! Aksine gitmek isteyenlere engel olmuşlardır ki amaç öldürülsün ölülerinden bile nemalansınlar diye! Yapılanları bunlardır. Hamas ve ona destek olanlar zaten kendi insanlarını da öldürmektedir ve her türlü terörü de yaşattığı bilinmektedir videoları var ...
Bu mesele bu kadar sığ düz Hamas tarafçılığı yapmak ne yazık...
-
İsrail İrlanda'daki diplomatik tüm bağını kesmiştir....
İrlanda zaten anlamsız Hamas ı her türlü dolaylı olmalar dahil desteklemiştir ve son bardağı taşıran da UN / BM nezdinde gözlemci statüsündeki olaylara karışmayacak İrlandalı askeri birlikleri Lübnan ın İsrail in dibinde konuşlanmış yerinde resmen teröristler yer alt tünelleri kurmuş o bölgeden İsrail e hava saldırıları düzenlenmiş ama işini yapmamış resmen onaylamış desteklemiş gibi hiçbirşey yapmamalarına haklı olarak öfkelenen İsrail Ordusu haklı olarak BM e bağlı gözetleme kulelerini imha etmiştir ... İrlandalı askerler elbette canlı ... İrlanda kendisine ders çıkaracağına saçmalayıp sığ ele alarak rezil olmuştur da ... Utanç kaynağı. Oradaki askerler kendi şereflerini işlerini düzgün yapmayarak yok etmişlerdir.
Mahyar Tousi TVyoutube🔴 Watch our latest documentaries on Tousi TV+ by joining: https://tousi.tv 🇬🇧 Get your own 'Unite The Kingdom' merchandise: https://mahyartousi.creator-spring.com/ 💙 Support Mahyar via donation link: https://tousi.tv/support-us/ X: @MahyarTousi Instagram: Mahyar_Tousihttps://www.youtube.com/watch?v=7ohnK_LlayU&feature=youtu.beBu haberi Türkiye de zor görürsünüz. Buradan belki vesile olur bazı yerlerde haber olunur. Tabi kendi bakış açılarıyla haber yaparlar veya en azından gerekçelerinden bahsetmezler! Nedensellik ilkesi geçerlidir... İrlanda çuvallıyor...
-
inşeallah! inşeallah! demekle olmuyor maalesef bu işler.
"Netanyahu’ya, rehineler 20 Ocak’a kadar serbest bırakılmazsa onlara cehennemi yaşatacağımı söyledim."
taze açıklamalar.
aynı zamanda şunu da söyledi sayın trump:
"Erdoğan iyi anlaştığım biri, Erdoğan çok zeki birisi."
yanı sen burada ne dersen de, devletimizin buradaki duruşu belli ve trump'ın da hoşuna gitmiş:)
-
Küfürler, açık saçık resimler neler neler vardı. Sonra bir ayar çekildi. 90'lı yılların televizyon kanalları gibi düşün. Filmler sansürsüz, küfürlere dokunulmadan izleniyordu onun gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X