Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (788. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
15.784
Cevap
71
Favori
518.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam bir de beni alıntılayıp bende bloklusun yazmış. Bloklasan kaç yazar bloklamasan kaç yazar?

Seçim zamanı mesai yapan her gün 3-4 konu açıp siyasi parti borazanlığı yapan biriyle ne işim olur? Para verip çalıştırıyorlar işte. Bu forumdaki üyelerde kabahat. Asıl bunun gibileri bloklayacaksın kendini bomboş bir yerde tek kalmış gibi görecek. Cevap verildikçe, ilgi gördükçe besleniyor. Bu yaştan sonra siyasetten ne elde edecekse artık merak ediyorum. İş vermezler, kadro vermezler anca 3-5 ateşlerler o kadar.

İsrail meselesine gelince öyle bu devirde kafana göre kanlı resimler paylaşamazsın. Boşuna demedim yaşın başın geçmiş ama yenilikleri takip edememişin diye. Kafan kalmış 90'lı yıllarda ama aradan 30 sene geçti. Öyle şeyler ta o zamanlarda gazetelerde olurdu, televizyonda bile 15-20 senedir yok. Sen ekmeğini yemişin ben buraya gönderenlerin yerinde olsam sepetlerdim. Zaten propaganda tarzın aynı 2010 yılının fetocuları gibi çamur, iftira üzerine kurulu. Merak eden ta o yıllardaki konulara mesajlara baksın aynı tarz.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Trump’ın gelmesine az kaldı, bu Hamas teröristlerini çok seven pembe totolu batılıları muma çevirecek Donald😂 ama en büyük dönüşler Türkiye’de olacak gibi. “ Ben mi dedim size 7 ekim katliamını yapın “ diyip Hamas’ın Türkiye’deki teröristlerini birileri hiç beklenmedik bir şekilde İsrail’e postalayabilirler. Bu zihniyet çok kıvraktır, çok hızlı manevra yapıp döner. Gelişmeleri göreceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebek katili soykırımcı katliamcı işgalci tecavüzcü terörist israilin ve destekçilerinin savunucularının sesini çıkartmayanların tepki göstermeyenlerin ALLAH belasını versin inşeALLAH.

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]

• Bir dakika Fatihi RTE size değil moderatöre söyledim o tüm cümleleri misali yepyeni şeyleri de göreceğiz.

Şunu da al git diyecekler. Şusu olanlar düşünsün...

Hamas dahil Özbek vs birçok ülkeden işid vs birsürü İslami Terör örgütleri ters tepebilir. Terör örgütleri izin verilsin İsrail katkılarıyla temizlensin. Pkk başını yakaladı paketledi. Elbette hayrına rica edilmez... Türkiye terörden kurtulmuş olur.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Trump İsrail için devlet lideri birisini kullanacak. O devlet lideri de kendi bünyesindeki ilgili kısımdakilere saha da iş düşecektir. Bu süreçte tüm engeller istisnalar kaldırılacaktır ve netice alınacaktır. 20 Ocak sonrası yapılacaklar belli. Hamas rezildi rezil olacak ...

• bu konu gündemden düştü galiba

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Şuan 100 küsür insan esir Hamas tarafından 2023 teki saldırıdan beri esir tutmaktalar. Esirler varken İsrail e resmen ateşkes dayatıldı ... İsrail ateşkes resmi olarak başladı uydu ama Hamas ateşkesi bozdu saldırdı! ... Zaten esirler de varken bu nasıl ateşkes oluyorsa artık! İsrail baya sabırlı gösteriyor kendini. Trump yapmazsa fena olacak sanki.

• Hutiler malum Hamas'ı destekliyor. Son 10 gündür İsrail'deki sivilleri hedef almaktadır ve İsrail'de nerde olurlarsa olsunlar teröristleri etkisiz hale getiriyorlar. İbret alınacak imrenilecek detaylar .

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Israel Defense Forcesyoutube
    IDF Strikes Houthi Military Targets in Yemen
    https://www.youtube.com/shorts/T6tXaaBJ3dM?feature=share
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

İsrail oraya da büyük bir saldırı düzenlemiş sanırım ama asıl yılanın başını ezmek gerekiyor. O da İran İslam Cumhuriyeti. Adına iran islam cumhuriyeti denen kendi halkına zulmeden terör devleti yıkılmadan, rejim değiştirilmeden Hutilere 100 kere operasyon yapsan da zor. Ama işte İran’ı yıkmak da ABD olmadan zor, Türkiye’nin Suriye’nin de desteği gerekir büyük ihtimalle. Bence İsrail Suriye’deki yeni rejimle ilişkilerini geliştirmeli. Colani molani bunlar hep terörist tabi ama şu da var, iktidara geldikten sonra İsrail hakkında en ufak kötü söz söylemediler. Bence İsrail’in bölgede düşmanlarınıni azaltması ve ası büyük probleme, yani İran’a odaklanması daha mantıklı

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Kod adı Colani adam geçici olarak gelmiştir. Herkes geçici de-facto hükümete fazla bel bağlamasın. Rutin temasları yabancı ülke temsilcileri yapıyor. Türkiye boşuna bu adama aşırı bel bağlıyor.

İsrail Suriye deki geçici olmayan seçimle gelecek yeni rejim ( İsrail karşıtlığı olmazsa ) ile anca ilişkileri geliştirebileceğini düşünüyorum. Bir süre aşırı İslamcılar ayıklansın öyle derim.

• "Batı'nın ahlaki iflası"

• 
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.