Şimdi Ara

+7 GiGa NaSıL BiR iTeM !! (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelile herkese ii günler ben +7 giganın ardream warriorlarında ne gibi faydalar ve zararlar sağladığını öğrenmek itiyorum. Bir de Sword Aura ile diez ardreamda orda düzey charlara kac kac damage weririm. Kısacası +7 giga için genel bir değerlendirme yaparsanız sevinirim. Ya da önerebileceğiniz baska bir warior item nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLAnqeL -- 8 Nisan 2008; 16:03:53 >

• bence andreamda en iyi +7 hell breaker diye düşünüuorum giga çok iyi bir item ancak +60 a daha uygun bulabılırsen +7Hb
  • GünceL
  • quote:

Orjinalden alıntı: WR2

bence andreamda en iyi +7 hell breaker diye düşünüuorum giga çok iyi bir item ancak +60 a daha uygun bulabılırsen +7Hb

+1907
  • bunula ilgili cok konu acıldı giga guzel bi item ama +8 olmadıkdan sonra ardreamda ise yaramaz ardreamda cogu npyi ks ile topladıgın icin cok zorlanırsın ayrıca +7 gigada ap olmadıgı icin pek tercih edilmiyor tabiki verdigi bonuslar cok iyi ve vslerde baya ise yarıyor diez gibi bi serverda cokda iyi bi tercih olucagını sanmam +7 hb senin isini gorur
  • +9 sper
  • +8 İİ +7 Giga yerine tercih ederim.
    Maddi warsa hb dahada iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +7 hb iyi olur tabii paran varsa neden +8 olmasın
  • Anlatılmaz Yaşanır Giga
  • Giganın tutulmasının asıl nedeni (görüşünü hariç) bonusları, slow özelliği ve axe defense'ın çoğu kimsede bulunmamasıdır.8 dex bonusu ve slow olması combo için büyük bir artıdır, verdiği hp,mp ve res.lerin de etkileri unutulmamalıdır ancak bir eksiği var ki bu büyük bir eksik, o da attackı.Bu attack'ın 155 olması ardream de zaten dandik skill kullanan warriorların damagelerinin daha da düşmesine sebep oluyor.Bu düşüklük solo takılan warriorların adam kesmesini zorlaştırır veya asas ile yapılan bir vs'de adamın minoru gerçekten iyiyse onun hp'sini azaltmakta güçlük çektirir, belki de azaltamazsın bile.Eğer benim param var ve en iyisini istiyorum diyorsan avedon almanı öneririm.

Edit:

D.N:Lightning kilitleme, glacier ise yavaşlatma skillerinin etkisini arttırdığını söylenir ki bence doğru.Avedon alırsan gelen glacier damage ile leg cutingin etkisi de artabilir.

D.N(2):+7 giga ile +7 avedon arasında 18 AP var.Bu yaklaşık olarak 200 Attack demektir.Normal itemli asaslara karşı yaklaşık olarak 100 attack = 25 damage oluyor yani giga kullanırsan extreme itemli asaslar harici asaslara karşı 40-50 damage oynar.Serverı bilmiyorum ama extreme itemli asas pek yoktur tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 8 Nisan 2008; 18:49:25 >

• Warrior icin ei bir silah ama ardream icin deil 60+ icin super
  • Resimde giganın ismine dikkat:

• +7 giga akar her warrior un hayalidir :))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.