Şimdi Ara

7 gün rapor aldim maasimdan kesilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ozel sektordeyim Basur ameliyatı oldum 7 gün rapor aldim hastaneden maasimdan kesilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 20 Ocak 2015; 20:22:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

Ozel sektordeyim Basur ameliyatı oldum 7 gün rapor aldim hastaneden maasimdan kesilir mi?

3 güne 1 gün olarak devlet tarafından adınıza açılmış ziraat bankası hesabına yatıyor.

Haliyle maaştan kesiliyor ve devlet kaç ayda yatırır bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Ozel sektordeyim Basur ameliyatı oldum 7 gün rapor aldim hastaneden maasimdan kesilir mi?

3 güne 1 gün olarak devlet tarafından adınıza açılmış ziraat bankası hesabına yatıyor.

Asgari ücrete ne kadar keserler

• quote:

quote:

quote:

günlük yevmiyen ne kadar ise o kadar keseler aldığın parayı 30 a böl günlük yevmiyen çıkar kaç gün ise o kadar kesilir.

• quote:

quote:

quote:

Avrolar psikoloğunumu bozdu geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kac gun alirsan al ilk 2 gun maasindan kesilir geri kalan gunler eksiksiz ziraat bankasina senin adina yatar paranin yatmasi 40-45 gunu bulabilir
    edit: parabin yatip yatmadigini sgk primi sorgulama sayfasindan yapabilirsin google a rapor parasi sorgulama yaz cikar zaten iyi günler gecmis olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 21 Ocak 2015; 10:35:51 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    5.ye aldigim dersten yine kaldim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maaşından kesilir, sonraki ayın sadece 8 i ve 14 ü tarihlerinde rapor ücretini ptt den gidip alabilirsin.
    diğer günlerde emekli maaşı verdikleri için rapor ücretlerini ödemiyorlarmış, en azından bizim buralarda böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

maaşından kesilir, sonraki ayın sadece 8 i ve 14 ü tarihlerinde rapor ücretini ptt den gidip alabilirsin.
    diğer günlerde emekli maaşı verdikleri için rapor ücretlerini ödemiyorlarmış, en azından bizim buralarda böyle.

Nekadardir rapor ucreti

• günlük ücretin x rapor aldığın gün sayısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.