bu itemle clever +9 alınırmı alınmazsa ne alınır.server pathos .
ya inanmazsın ama ben logosta oynarken bi pm geldi hb+? dediler 6 dedim clewer+9 vereyim dedi ona prestin birisi naz felan yaptım üstüne bide 350m mi ne almı$tım yani tek sorun adamını bulucaksın
]
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
ya inanmazsın ama ben logosta oynarken bi pm geldi hb+? dediler 6 dedim clewer+9 vereyim dedi ona prestin birisi naz felan yaptım üstüne bide 350m mi ne almı$tım yani tek sorun adamını bulucaksın
Verirler tabikide.. (L4st adam safsa sen ne yapıcan..)
kardes bende +7 hb arıyorum ben sana +6 ss ve rom vereyim
hn yi satma benden demesi
quote:
Orjinalden alıntı: ForeverMetal
]
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
Verirler tabikide.. (L4st adam safsa sen ne yapıcan..)
saf adam bulursan işin çok kolay ya da onlar seni bulursaa
Md +8 anca alırsın bence.Pathos da asas itemleri cok pahalı cok asas var çünkü. Nerde cokluk orda b... anlıcaan.
quote:
Orjinalden alıntı: light in th dark
Md +8 anca alırsın bence.Pathos da asas itemleri cok pahalı cok asas var çünkü. Nerde cokluk orda b... anlıcaan.
o da cok az oldu be kardes . +6 hb ye md +8 ve item alınır pathosta. aslında hersey iki gün önce basladı asasın itemlerini bozdum elf belt +2 +1 rbr shard +1 pp filan vardı bunlarla al sat yapa yapa simdi hb +7, bronze belt . ex blade axe +7 (2 tane) ve yaklasık 60 gb filan nakit oldu. pazardan uzak kalsamda ticareti hala iyi beceriyorum yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme