Jenerik bir domain name! İsim interaktif her türlü projeye uygundur! Forum açılabilir, video, dosya-mp3 vs paylaşım sitesi olarak kullanılabilir. Hatta açılacak altsitelerle (subdomain) birden fazla sitede hizmet verebilirsiniz. Şu an bir video paylaşım sitesi deniyordum. Eğer alıcı isterse projeye devam edebilirim. Alacak olan kişiye istediği taktirde yine vereceğim 200 gb'lık host üzerine
www.ebcu.eu Pagerank 4 domaindir. European Beer Consumers Union anlamına gelmektedir. 4 gün önce sedo'dan biri e-mail atarak 500 euro teklif etti, 350 euro'ya anlaştık. Ancak ödemeyi sadece paypal ile yapabiliyorlar. Benimde kredi kartımdan dolayı paypalımda sorun var. Eğer alırsanız sorunsuz müşterisi hazır.
Süper bir keyword domain. İsterseniz gaz la olarak Türkçe motor sporlarıyla ilgili bir site açabilir, isterseniz yabancı forum ve sitelerde istediğiniz fiyata satabilirsiniz
Ben bu isim için 10.000 dolar üzerinden pazarlık yapmıştım. Acemiliğim nedeniyle satamadım o zamanlar. İsteyenlere maillerle kanıtlayabilirim. Şu an e-bay veya yabancı domainlerde benzer fiyatlara satabilirsiniz ancak benim vaktim yok. Bana kısmet olmadı alana hayırlı olsun.
İşte size başka bir güzel proje. Artık youtube videolarını indirebileceksiniz! Sitemiz sayesinde youtube videolarını bilgisayarınıza indirebilecek, bilgisayarınızda izleyebileceksiniz. Site hizmete girdiğinden bugüne kadar onbinlerce defa kullanıldı.
Ve işte süper bir isim daha. Goog la! Google artık sözlüklere bile girdi. Bu sözcüğe en yakın internet sitesi işte bu adres! Sadece google reklâmlarına yer verseniz ve google arama motoru koysanız bile aramalardan ve reklâmlardan binlerce dolar kazanabilirsiniz. Yine e-bay ve yabancı forumlarda iyi fiyata satabilirsiniz.
Bitmedi!
Bütün bu Internet sitelerini host edebilmeniz için 260 gb alanlı hostumu da sizlere devrediyorum! Hostumuzun genel özellikleri aşağıdaki gibidir. Aylık 2Tb trafikte cabası!
• 24 saat telefonla teknik destek (İngilizce) • Disk alanında her hafta 1 gb artış • Her hafta trafikte 16 gb artış • Mysql database • Özel Webpanel ile kontrol • Jabber Chat Server • 3000 e-mail kullanıcısı • 75 ftp/shell hesabı • Sınırsız domain/subdomain barındırma • Php destekli Unix sunucu • Tek tıklama ile onlarca script kurulumu • Ftp server
Hostun ayrıntılı teknik özelliklerini buradan görebilirsiniz.
Bu isimleri alan arkadaşa domainlerin sürelerini 1 sene uzatarak vereceğim!
Bu birbirinden güzel domainleri ve projeleri çok acil nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum. sadece .la ve .gs uzantılarının sıfır reg ücretleri 50 ytl'dir (toplam 200 ytl). Domainlerden biri godaddy diğerleri ise natro.com'dadır. Alışveriş sonunda alıcının hesabına ücretsiz transfer edilecektir. Alan kişiye her türlü teknik desteği sağlayacağım. Şimdiden hayırlı olsun.