Şimdi Ara

7 kişilik jeep tarzı araba tavsiye eder misiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
20.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Piyasanın gidişatta iyi değil ki ikinci eller sıfır fiyatlarla yarışıyor.1-2 sene sonra durum ne olur bilinmez
    Yalnız araç qashqai ile çok benzer gerek ön yüzü gerekse içi neredeyse birebir kopyala yapıştır yapmışlar sadece arka makyaj değişik ve araç 5 kişilik.
    qashqai'de 67.990'dan başlıyor tabii benzinlisihttp://www.nissan.com.tr/araba-modelleri/yeni-qashqai

Ama size uyacak araba Captiva gerek fiyat bakımında gerekse 7 kişilik olması açısından bende Captiva'ya bayılıyorum harika bir araba :D tasarım olarak çok iri bir araç ve tasarımını agresif ve karizmatik buluyorum.
    Tabii yakıtını kronik arızası parça bulma durumu vs.hakkında bilgim yok.Görünüş olarak güzel,bence iyice araştırın eğer yapılan yorumlar olumluysa kullananlar memnunsa captivayı bence düşünün ve Chevrolet'in ülkeden çekildiğinide göz önünde bulundurmak gerekir

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grejuva007 -- 12 Eylül 2014; 23:41:18 >

• grejuva007 kullanıcısına yanıt
    chevrolet ülkeden mi çekiliyor
  •  7 kişilik jeep tarzı araba tavsiye eder misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

Evet sadece Türkiye'den değil Batı Avrupa ve Doğu Avrupa'dan çekiliyor.Mesela şuan 0 Captiva stokları bitmiş.Tüm modellerin stoklarını bitiriyorlar.Artık yeni chevrolet modelleri göremeyeceğiz

https://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-captiva/

http://www.chevrolet.com.tr/chevrolet-sahibi/onemli-musteri-bilgisi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: grejuva007

quote:

Orijinalden alıntı: THESTER

Evet sadece Türkiye'den değil Batı Avrupa ve Doğu Avrupa'dan çekiliyor.Mesela şuan 0 Captiva stokları bitmiş.Tüm modellerin stoklarını bitiriyorlar.Artık yeni chevrolet modelleri göremeyeceğiz

https://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-captiva/

http://www.chevrolet.com.tr/chevrolet-sahibi/onemli-musteri-bilgisi.html

tüh ya ben bahtsız adamım vala anlaşılan picasso ya devam edeceğim gibi

• Sakin kullanırım devirli kullanırım acelem yok trafikte diyorsan tiguan 1.4 tsi alabilirsin suv segmentinde istediğin için söylüyorum.sakin kullanımda 6.5 litre ye kadar düşüyor.ama bana kalırsa 70.000 bütçe ile toyota auris 1.4 dizel al,araştır derim
  • Mevcut aracın çok iyi. Zaten alternatif bulamamanın sebebi bu. C4 GP'ye devam bence.
  • Mitsubishi Outlander?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THESTER kullanıcısına yanıt
    Size sundum 2 araba nie hiç bir yorum yada bişey demediniz . 500L Living full dolu 74 bin tl sıfır alıyorsunuz.
    Freemont 2 ci el ala bılırsınız.

Sundunuz ve verdiniz fiyata anca bunlar alınır ne yani FİAT marka die bu arabaların yüzüne mi bakmıyosunuz?
  • Bir kişi 70.000TLlik araç önermemiş bare ben önereyim.

Picasso dan sonra hepsi size fazla gelir ama az yakması önemlidir yine size göre.

Hocam şöyle alın diyemem ama bana göre Captiva'dan daha hoş ve az yaktığını düşündüklerim olduğunu düşündüğüm araçlar.

1-Ford Kuga (Amcam da var bindim ama gidişi vs. bilmiyorum kalite olarak bence iyi)

2-Nissan Xtrail (Hiç binmedim yakıtı nasıl bilmem ama 2.0DCİ var sonuçta)

3-Renault Koleos(Bütçenin tamamı harcanmadan alınabilir)

4-Subaru Forester (Deneyin derim.)

5-Mitsubishi Outlander değişik seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva_la_muerte

7 kişilik jeep tarzı araba tavsiye eder misiniz

• hayret hiç kimse yazmamış

7 kişilik araba değil ama hyundai ix35 crdi öneriyorum. bende 2010 model olanı var aşırı rahat konforlu bir araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

Size sundum 2 araba nie hiç bir yorum yada bişey demediniz . 500L Living full dolu 74 bin tl sıfır alıyorsunuz.
    Freemont 2 ci el ala bılırsınız.

Sundunuz ve verdiniz fiyata anca bunlar alınır ne yani FİAT marka die bu arabaların yüzüne mi bakmıyosunuz?

k. bakma kardeşim cevap verdim sanıyordum. Şu an için araba alma planlarım suya düştü picasso idare ediyor çok şükür bu yüzden 1 yıl daha beklicem. Ayrıca freemontlara siz dedikten sonra bakmıştım fiyatları pahalıydı. keşke ucuz olsa da alsam ama durumum yok işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Orijinalden alıntı: 35UltrAslan1905

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

JEEP bir markadır.
    Başlık tam bir ofsayt...

Jip mi deseysi Dostum arkadaşın ne dediğini anladığına göre sıkıntı yok. Bazı kelimeler temsil ettiği şeye ismini verip kalıplaşabilir.
    Mesela sarelle al deriz hep ama aslında sarelle bi markadır ve krem çikolotayı temsil eder.. Mualefete gerek yok

Türkiye'nin resmi bir dili vardır.
    TÜRKÇE!

Bu forumda dil, anlatım, yazım hatalarını düzelten kişiler nedense en başta hatayı kendileri yapıyorlar. Madem millete Türkçe dersi veriyorsun biraz da seni düzeltelim.

" Türkiye'nin resmi bir dili vardır.
    TÜRKÇE!" demişsin.

"Vardır" kelimesinden sonra nokta koyup cümleyi bitirmişsin ; ancak hemen ardından bir önceki cümleyi " Türkçe " diye örneklendirmişsin. Oysa ki örneklendirmeden önce 'nokta' değil ' iki nokta' kullanman gerekirdi. Ayrıca "!" ile vurgulama yapmak istemişsin ancak onceki cumlede nokta kullandığın için sadece bir seslenme cümlesi olarak kalmış.

Uzun lafın kısası Türkçe tartışmalarını gidin edebiyat sitelerinde yapın. Burada insanlar yardim ve paylaşım amacindalar. Amiyane tabirle tatava yapma !

• quote:

Ereksiyonmekson,

Amiyane tabirle tatava yapma !

Noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakılmaz.

• 7 kisilik en iyi fp arac suan captiva.

2. el yerden yuksek lazim degilse 5008 yada picasso.

sifir suv alinacaksa da rexton.

sifir mpv olarakda picasso.

zafira cmax qq +2 grand sc3nic gibi araclarda firsat arac bulursaniz degerlendirilebilir.

• Chavroletin ülkeden çıkması captivanın geleceğini falan etkişemez opel zaten servisini sağlıyor kıyamet gibi captiva satılmış, ayrıca captiva oldukça donanımlı işlevsel bir,böyle bir araç alanın elinde patlamaz

• Şuan benım c4 cactus lar çok hoşuma gidiyor araba acayip şekilde yakışıklı. Yakıt tüketimide harika. Dıştan dediğim gibi süper görünüyor.? Bi bakmanızı tavsiye ederim

• 2. El 85 ila 100 bin bandinda fiat fremont.valla o paralara çok güzel araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Orijinalden alıntı: 35UltrAslan1905

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

JEEP bir markadır.
    Başlık tam bir ofsayt...

Jip mi deseysi Dostum arkadaşın ne dediğini anladığına göre sıkıntı yok. Bazı kelimeler temsil ettiği şeye ismini verip kalıplaşabilir.
    Mesela sarelle al deriz hep ama aslında sarelle bi markadır ve krem çikolotayı temsil eder.. Mualefete gerek yok

Türkiye'nin resmi bir dili vardır.
    TÜRKÇE!

Arkadasim bunu yazmasaydin keske ?.. kendi kullanici adini belirlerken bu turkce aklina hic gelmedi herhalde ...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.