Şimdi Ara

7 koltuklu aile otomobilleri kullanışlı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dacia lodgy 7 kişilik versiyonunda 3 sıra koltuk mesafesi gayet yeterli yetişkin bir insan rahatlıkla yolculuk edebilir.tek eksigi diger 7 kişiliklerden donanım olarak zayıf kalması ..
  • nedense tutulmuyor mesela zafira fıstık gibi araç 19a flanda alnıyor
  • Anladığım kadarı ile kullananlar memnun, biz de alsak memnun kalırız yani ama biz de pek tutulmadığı için ikinci eli sıkıntılı, alınca en az 5 sene kullanmak lazım sanırım çok zarar etmemek için ya da direkt ikinci el almak lazım ama ikinci el düşünmüyorum pek.
    Kafamda daha çok Scenic ve C-max var. Scenic'in şekli güzel değil ama donanımı, reno oluşu ve otomatik-dizel seçeneği cazip kılıyor, C-max'ın ise dış görünüşü de iç mekanı da çok güzel ama otomatik-dizel seçeneği olmaması düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 11 Ağustos 2013; 13:45:28 >
  • Grand Cmax kullanıyorum bana büyük gelmiyor çünkü önceki aracımızda büyüktü.
    Zaten bu segmentte en çok satan araçlardan.7 kişilikte arka kayar kapılar çok dikkat çekiyor araç ;)
    Ama kayar kapılar bazen rahat binmeye yararken bazende yokuşlarda sorun olabiliyor hızlı kapanma vs çocuklar için sakat.

7 koltuğuda kullanmak istediğinizde arkaya katlanır mangal vs gibi kullanışlık şeyler almalısınız.
    Çünkü bagaj çok az kalıyor.Ya da börek çörek vs kutuları konulabilir.Ama aracımızdan memnunuz full ünü kullanıyoruz.
    Tek eksiği bana göre soğutucu bölme olmaması ve panaromik tavan ın sunroof gibi açılamaması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.