Şimdi Ara

7 koltuklu aile otomobilleri kullanışlı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 koltuklu Scenic, Verso, C-max, 5008 tarzı aile otomobilleri kullanışlı mı? Forumda bu araçları kullanan arkadaşların izlenimlerini nelerdir? Bunlardan hangisini tavsiye ederler?
    Özellikle şehir içi için fazla büyük değil mi bu araçlar?
    Arka koltuklar açıldığında da bagaj kalmıyor.
    4 kişilik çekirdek bir aileyiz ama arada ailenin diğer fertleri ile bir yerlere gidiyoruz. O an olursa ikinci araba ile gidiliyor. 7 kişilik bir araç alsak lazım olduğunda çok hoş olacak gibi ama işte emin olamıyorum kullanışlığı konusunda yardıma ihtiyacım var.

• wind06 kullanıcısına yanıt
    ford s-max 'ı incelemenizi tavsiye ederim.........
  • Scenic ve C-max bu 2 aracı biliyorum bunlar üzerinden söylüyorum.
    Öncellikle 5-6-7 kişilik bir aile iseniz gayet uygun ama 4 kişilik bir aile iseniz hatta 5 de olabilir gerek yok.
    Konfor olarak c-max ve scenic üzmez sahibini gayet konforludurlar.
    6-7 Kişilik aile iseniz şimdiden hayırlı olsun
    C-MAX MI SCENİC Mİ DERSEN
    Yeni kasalar için
    1-C-max
    2-Scenic

Eski kasa için
    1-Scenic
    2-C-max
  • kia carnival buda çok konforlu
  • Grande Scenic

7 koltuk yapınca aslında bagaj alanı kalıyor ama?
     7 koltuklu aile otomobilleri kullanışlı mı?
  • Grand picasso sahibi olarak uzun yol yiyor iseniz cok keyif alacaginiz bir segment 4 kisilik aile tika basa doldursaniz dahi rahatca yorulmadan yol yapabileceginiz arabalar...sehirici kullanimi ilk etapta boyuta alismaya bakiyor ama on arka sensorler sayesinde park vs sorun olmuyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçlar çok kullanışlıdır, olayı sadece 7 koltuk olarak da düşünmemek lazım, gerektiğinde oldukça büyük eşyaları taşımada bile kullanabilirsiniz, Grand C max harici 7 koltuklu versiyonlarda 200 litre gibi bir bagaj hacmi kalıyor, bu da günlük işler için gayet yeterli, şehir içi hantallığa gelince dışarıdan büyük bile gözükseler bir çok güncel C sınıf sedanlar kadar uzunlukları vardır (uzunluk olarak fluence 4620 mm, grand scenic 4560 mm), bu da çok farketmeyeceği anlamına geliyor, 2002 yılında scenic 1 aldım, 8 yıl kullanıp onu sattım scenic 2 aldım, şu an S-MAX kullanıcısıyım ve aracımdan oldukça memnunum, tek sıkıntısı 2000 cc olduğu için yıllık vergileri, eh gülü seven dikenine katlanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında insanların çoğu bu tip arabalara yönelmesi lazım .... fakat biz Türkler biraz fazla havacıyız o yüzden sedan daha çok tercih ediliyor ...
  • Zafira ve WW'nin bi modeli var aklımda değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sıradaki 2 koltuk diz mesafesi genellikle yetersiz.(scenıc, grand picasso, grand c max pejo 5008...vs için)
    şehirler arası yolculukta 3. sıra eziyet olur.
    ford S max, seat alhambra, ford galaksi, vw sharan reno escape...vs araçların 3. sıra koltukları yetişkin için daha uygun.
    en güzeli mercedes vito-viano, vw caravelle, transit custom...vs tarzı araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Zafira ve WW'nin bi modeli var aklımda değil

VW Sharan'ı mı kastediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

3. sıradaki 2 koltuk diz mesafesi genellikle yetersiz.(scenıc, grand picasso, grand c max pejo 5008...vs için)
    şehirler arası yolculukta 3. sıra eziyet olur.
    ford S max, seat alhambra, ford galaksi, vw sharan reno escape...vs araçların 3. sıra koltukları yetişkin için daha uygun.
    en güzeli mercedes vito-viano, vw caravelle, transit custom...vs tarzı araçlar.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aeneis A kullanıcısına yanıt
    peki direksiyon simidinin ortasının dönmemesi sürüşte sıkıntı yaratıyor mu pek alışık olmadığımız için bende düşündüren noktası orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorki_cem

peki direksiyon simidinin ortasının dönmemesi sürüşte sıkıntı yaratıyor mu pek alışık olmadığımız için bende düşündüren noktası orası

Ben hiç zorluk çekmedim hiç bir sıkıntı yaratmadı benim için sizin içinde yaratacağını düşünmüyorum...
  • Kesinlikle kullanışlıdır keyiflidir rahattı ki şu zamana kadar anlamadığım tek şey aileler o kadar kango,partner,doblo combo tarzı kamyon gibi araçlar alırlar geniş olsun diye giderler sw araç almazlar pek mantıklı gelmiyor tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Kesinlikle kullanışlıdır keyiflidir rahattı ki şu zamana kadar anlamadığım tek şey aileler o kadar kango,partner,doblo combo tarzı kamyon gibi araçlar alırlar geniş olsun diye giderler sw araç almazlar pek mantıklı gelmiyor tabiki

SW ayrı MPV ayrı haklı olsan da bu böyle.SW ile MPV aynı şey olsaydı Ford neden SW Focusun üstüne C-Max,Mondeo SW nin üstüne S-Max,Renault neden Megane Sports Tourer'in ustune Scenic,Laguna sw nin üstüne Grand Scenic çıkarsın

güzel kardeşim benim burda mpv araçlardan bahsettiğimi nerden biliyorsun ? sw olduğunu söylerken 307 sw 7 kişilik tarzı araçlardan bahsediyorum ki sana mpv ile sw farkınıda sormadım

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2011-panorama-combi-7-kisilik-hususi-otomobil-133676172/detay
    fabrika çıkışı 7 kişilik doblolar var. Ya da 25.000-30000 Tl arasında 2. el doblo alıp bagaja 2 adet sedir koyarsanız(çizim bana ait) pikniğe, düğüne, denize giderken 7-8 kişi götürebilirsiniz. Benim böyle bir projem var. 30.000 TL'm olsa düşünüyorum.
     7 koltuklu aile otomobilleri kullanışlı mı? 7 koltuklu aile otomobilleri kullanışlı mı?

• 5 kisilik bir aile olarak once scenic sonra Zafira kullandik. ZAfira ile 6 kisi IStanbul-Bodrum yapardik her sene. Bagaj sorununu ise port bagaj ile cozuyorduk.
    Gercekten kullanisli ve rahat araclar. O rahatliga alistiktan sonra sedana donmesi zor olur.

Yalniz en arka koltuklar yetiskinler icin pek rahat olmuyor genelde, cocuklar icin ise uygun.
  • Eski kasa Mercedes Vito, Viano veya

Kisa sasi Ford Transit, para coksa Ford Tourneo Custom en dolu versiyonda koltuk isitma bile var,

Bu araclara otobus suspansiyonu taktirir hem yolcu hem bagaj hem konfor a sahip olursin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omcool kullanıcısına yanıt
    opel comboyu, kango partner doblo dan ayrı bir sınıf olarak görüyorum bunlar kamyon değilde kamyonet olabilir ama combo asla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.