Şimdi Ara

+7 MS İLE WARRİOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR MS WARRİORUN Bİ SLAHI BENCE İYİ DE BİR SİLAHI AMA NEDEN WARRİORLAR GENELDE MS KULLANMIORLAR AMAÇLARI NEDİR

• ap si düşük +8 bulan varsa kullanır elbette pk içinde iyi bir silah lwl yüksekse ayrıca ap farkınıda kapatır
    ama pk da genellikle combo kombinasyonlu 2 li item ya da tek el giga gibi hem seri vuran hemde dex hızlandırma avantalı silahlar seçiliyo hp ii de tercih edilir ii özellikle scream kilitlemesi için güxel oluyo ama temel etken hız ve ap
  • warrior için en iyi combo silahıdır bu da +8 blade axe derim ben
  • +7 exp blade axe 165 ap ms den 4 ap daha fazla isteyenler olydeyim:)
  • bende 171 ap blade axe var.
    http://img87.imageshack.us/my.php?image=bladeaxemrx9.gif
    işte resmi ayrıca pathostadır ve satılıktır...
    ayrıca bu item için görüşlerinizi bekliyorum...
  • THEDADAŞ bence yine banlanıcaksın forumdan imzanı değiştir anlaşılmasın bu da ban sebebi galiba

+7 MS takan warrior sayısı çok az AP çok az hemde pek bulunmuyor Genelde altta S>+7 MS yazınca direk priest ler PM atar çok saçma konuştum galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

THEDADAŞ bence yine banlanıcaksın forumdan imzanı değiştir anlaşılmasın bu da ban sebebi galiba

+7 MS takan warrior sayısı çok az AP çok az hemde pek bulunmuyor Genelde altta S>+7 MS yazınca direk priest ler PM atar çok saçma konuştum galiba

kardeş diğer üyelikler sınırsız süreyle kapatıldı:D
    neyse numana sorarız:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: THEDADAŞ

bende 171 ap blade axe var.
    http://img87.imageshack.us/my.php?image=bladeaxemrx9.gif
    işte resmi ayrıca pathostadır ve satılıktır...
    ayrıca bu item için görüşlerinizi bekliyorum...

Güzel item.+8'e yakın.
  • +8 Expectional Blade axe olursa +8 MS e tercih ederim ama onun d1s1nda +8 MS güzel silahli yak1n bir zamanda almay1 düsünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

+8 Expectional Blade axe olursa +8 MS e tercih ederim ama onun d1s1nda +8 MS güzel silahli yak1n bir zamanda almay1 düsünüyorum.

+8 exp ms var edenada 175 ap.kuzenimin..
    bendeki blade 171ap normal +8 blade 168 ap exp blade axe ise 177 ap
    bendekinin gb olarak değeri nedir sizce?pathosta ? +7ii verirlermi?yada ne verirler?
  • bence +7 ms ii ama bence o warıor o kadar ii gitmio sana exp +8 blade al derımn yada cıft el
    yada tek el giga +7ms priestlere gider ama
  • Warrıorların 70 görev itemleri arasında msde var glacierdamageli .Glacier damageli bi ms görürsen varrıorda sakın adama bu msyi neden kullanıyorsun deme
  • quote:

Orjinalden alıntı: b8

Warrıorların 70 görev itemleri arasında msde var glacierdamageli .Glacier damageli bi ms görürsen varrıorda sakın adama bu msyi neden kullanıyorsun deme

yoksa sen thebloodwarrior a sordunmu bu soruyu
  • +7 iron impact hic kullandın mı hele onun +8 i manyaq olur yaw wariorun 62 skili ile iron impact bir adamı 5 sn kilitliyor var mı böyle birsey ya
    benim magem vardı town çektim 62 skilinden sonra townda 5 sn ye kilitlendim çok super silah ama birde lwl olması lazım tabi
  • bence bütün Wariorlar genelde raptor düşünüyor ama raptor veryslow wuruyor genelde herkez attack speede bakmıyor attacğa bakıyor ms 7inventorymde var exceptinal blad ax de var 4 atp fazla şekil olsn die arada bi ms basende blad ax kulanıyorum işin acıkcası btun wariorlar şekile onem weriolar
  • Ms yerine blade axeyi tercih ediyorlar yada raptoru itemin pahalı olmasıda var tabii
    +8 blade axe daha iyi dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qUIcq -- 2 Nisan 2007; 20:12:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.