Şimdi Ara

+7 Mytrhil Set mi \ +8 Shell Set mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar cok arastirdim ettim ama net bir bilgiye ulasabilmis degilim. Rogue'umda bulunan +8 Shell seti satip + 7 Mythril Set almayi düsünüyorum sizce ne kadar dogru bir adim olur.
    Ayrica kafalik DD olursa bonuslari ne kadar zarar görür.

Konu hakkinda cok acil bilgi edinmem gerekiyor. Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaan -- 8 Aralık 2008; 23:10:32 >

• Kafalık DD olnca hiç bi bonus vermiyor mualla oyuzden direk set yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: InteR

Kafalık DD olnca hiç bi bonus vermiyor mualla oyuzden direk set yap

Saol yorumun icin ancak;
    Hayir sadece bonuslarinin azaldigindan bahsediliyor bana, yani ne kadar cok parca Mythril o kadar cok fazla bonus.

2 parca dahi olsa bonus alinabiliyormus...

Daha net ve aciklayici bilgileri de bekliyorum.
  • set olarak mihrili tercih ederim
    +6 seti +8 shel sete denk geliyor diye biliyorum
    ama kafalık dd takarsan set bozulur yani bonusları alamazsın gibime geliyor ama yinede uzmana sor:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

set olarak mihrili tercih ederim
    +6 seti +8 shel sete denk geliyor diye biliyorum
    ama kafalık dd takarsan set bozulur yani bonusları alamazsın gibime geliyor ama yinede uzmana sor:)

Yukarida da dedigim gibi set bozulur diye bir olay yokmus. Yani DD takmak bir sorun teskil etmiyor.

Ama bunu güvendigim dostlarimdan degil, oyunda rastgele bu Mytrhilleri kullandigini bildigim kisilerden aldigim cevaplardir. Burdan alacagim cevaplar dogrultusunda SU AN bu itemi satin alma durumum var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaan -- 8 Aralık 2008; 23:12:59 >
  • set itemlerin 1 parçası dahi eksik olduğunda ek bonusları alamazsın ek bonuslar tüm set giyildiğinde alınır ve her bir parça o bonusu vermez örnek veriyorum set tamamlandığında 100 hp diyorsa 100x5 =500hp vermez setin tamamı 100 hpye eşittir ve 1 parçası eksik olduğunda o bonusu alamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

set itemlerin 1 parçası dahi eksik olduğunda ek bonusları alamazsın ek bonuslar tüm set giyildiğinde alınır ve her bir parça o bonusu vermez örnek veriyorum set tamamlandığında 100 hp diyorsa 100x5 =500hp vermez setin tamamı 100 hpye eşittir ve 1 parçası eksik olduğunda o bonusu alamazsın

gereken tüm cevaplar burada:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    JAVANA +8 ve LUPUS +6
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kafalık flame resistance + hp veriyor kafalık takmassan 200 hp falan düşüyor bonusları
  • quote:

set itemlerin 1 parçası dahi eksik olduğunda ek bonusları alamazsın ek bonuslar tüm set giyildiğinde alınır ve her bir parça o bonusu vermez örnek veriyorum set tamamlandığında 100 hp diyorsa 100x5 =500hp vermez setin tamamı 100 hpye eşittir ve 1 parçası eksik olduğunda o bonusu alamazsın

yanlışın var bende priest seti var 2 parça olduğunda bonusları alabiliyorsun ama 1-2 tane bonusu açılıyor
  • ben betada denemiştim . Birtek parça +6 Str 10 diğer parça +6 Str 10 (warriordum) . Tek takıyordum etki etmiyordu 2 sini takıyordum hp bonus veriyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

ben betada denemiştim . Birtek parça +6 Str 10 diğer parça +6 Str 10 (warriordum) . Tek takıyordum etki etmiyordu 2 sini takıyordum hp bonus veriyordu

Süper bir haber DD takınca tüm özellikler gitmiyor demek ki.
  • quote:

2 parca almis bulunuyorum. Bana söylendigi gibi bonuslar 2 parca dahi olsa geliyor. Ancak ne kadar cok parca o kadar cok bonus anlamina geliyor. Tüm seti tamamlarsak tüm bonuslari alabiliyoruz.
  • Dostum mythrl +5 set bonuslarıyla +8 shel sete denk geliyor diye biliyorum.Bence +7 myhtrl setyap çünkü set olunca gerçekten çok ii şeylere sahip oluyorsun bu konuyu açan bi ark. vardı topiclerde bulabilrsn mesela en küçük örenk set 750 hp 750 mp veriorBence dd olarak belt tercih et o bonuslar kaçmaz.Bence

Edit:Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoX~ -- 9 Aralık 2008; 20:41:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_of_harlem

Dostum mythrl +5 set bonuslarıyla +8 shel sete denk geliyor diye biliyorum.Bence +7 myhtrl setyap çünkü set olunca gerçekten çok ii şeylere sahip oluyorsun bu konuyu açan bi ark. vardı topiclerde bulabilrsn mesela en küçük örenk set 750 hp 750 mp veriorBence dd olarak belt tercih et o bonuslar kaçmaz.Bence

Edit:Yazım Hatası

Düşüncene katılıyorum. Sadece dd için birdünya bonustan vazgeçilmez. DD yi takı ile giderebilirsin. Bende bu setin warrior olanını kendim çıkarmayı düşünüyorum. Lvl 59 olduğundan +3 set beni uzun süre götürür. 3 ten sonrası trinalık iş. Son olarak, setin tamamını taktığımızda gelecek olan bonusları nerden görebiliyoruz? daha önce rastlamadımda...

• mythril set 7 ile r.shell+8 set arasındaki farklar:

mythril giyeceksen eger:

-34def azalıyor
    -dex aynı kalıyor 12x5 +15 dex
    -400can/350mana artıyor
    -8 hp bonus verior
    -her resistansa 30 ar verior

artık sen hesepla 34 def mi yoksa dierlerimi

en fazla canı kafalık verior,

bende suan 3 parcası var pauldron pad gaunlet mesela bu seklide giydigimde can 75 verior + dier bonuslardan azar azar, ama gaunlet vepad giydigimde 150 verior + dierlerinden ... :D tam set giydiginde ise yukarda yazdıklarımı verior :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 10 Aralık 2008; 13:19:56 >
  • Ben Shell +8 Setten Şaşma Derim;Ancak Şunu Da Belirtmek İsterim Ki Myrthill Setin Özelliklerini Bilmeyerekten Bunu Söyledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eurotrip

mythril set 7 ile r.shell+8 set arasındaki farklar:

mythril giyeceksen eger:

-34def azalıyor
    -400can/350mana artıyor
    -8 hp bonus verior

bende suan 3 parcası var pauldron pad gaunlet mesela bu seklide giydigimde can 75 verior + dier bonuslardan azar azar, ama gaunlet vepad giydigimde 150 verior + dierlerinden ... :D tam set giydiginde ise yukarda yazdıklarımı verior :)

Bu bilgiye cok inanmak istemedim galiba :D Gittim 3 parca aldim ve dedigini gördüm. Sanirim simdilik 8 set daha iyi gibi ama mage def ve Hp olarak cok büyük avantaji var.

34 def mi yoksa 800 hp ve 30ar mage def mi bunun kiyaslamasini yapmak gerek...

• Burda tüm 8 parcanin tamamlanmasi halinda alabileceginiz bonuslar mevcut.

http://img232.imageshack.us/my.php?image=dsa2cl3tq1.jpg

UNUTMAYIN; Alttaki HP BONUS: 400 ve sonrasi her parca icin degil tüm parca icin gecerli olan bir bonustur.
    Yani kollukta 400 kafalikta 400 hp bonus ayri ayri bulunmamakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaan

quote:

Orjinalden alıntı: eurotrip

mythril set 7 ile r.shell+8 set arasındaki farklar:

mythril giyeceksen eger:

-34def azalıyor
    -400can/350mana artıyor
    -8 hp bonus verior

Bu bilgiye cok inanmak istemedim galiba :D Gittim 3 parca aldim ve dedigini gördüm. Sanirim simdilik 8 set daha iyi gibi ama mage def ve Hp olarak cok büyük avantaji var.

34 def mi yoksa 800 hp ve 30ar mage def mi bunun kiyaslamasini yapmak gerek...

Bu soruya kendinde cevap verebilirsin biraz beyin fırtınası yaparak

• bak bende 4 parca var. zaten en fazla canı kafalık verior

http://img100.imageshack.us/my.php?image=mythrilfp8.jpg

bana bunları verior

kafalık geldiginde de yukarda yazdıklarım olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurotrip -- 12 Aralık 2008; 21:59:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.