140 sinema salonunda vizyona girecek, 1 milyon dolarlık bütçeyle çekilen Gen filminde Doğa Rutkay psikiyatrı, Şahan Gökbakar ise tehlikeli bir akıl hastasını canlandırıyor. Koşuyolu Kalp Hastanesi'nde gerçekleştirilen çekimler öncesinde rolü için doktorlarla görüşüp yardım alan Rutkay, sevgilisi Şahan Gökbakar'la birlikte kamera karşısına geçmenin çok keyifli olduğunu söyledi. İlk kez komedi dışında başka bir rolle karşımıza çıkan Sahan ise "İnsanları korkutmam gerekiyordu, benim için bıçak sırtı bir durumdu" diyor. Yönetmen Togan Gökbakar ise "Çekimlerde kan yapmak biraz vakit alıyordu. Daha doğrusu etrafa döktüğünüz kanları temizlemek vakit alıyordu. Her sette olabilecek sıkıntılar dışında bir sıkıntı yaşamadık" diye konuştu. Gökbakar seyirciyi korkudan tir tir titretmeye kararlı
umarim harcandigi araya degmistir. Ben dabbenin korsanini izledim ve denildigi gibi sadece ses var . Efektler ve oyuncular pek basarili degillerdi. 22 nisanda rada olurum . Kismet olursa gidicem...
[Deleted by Admins]
Teaserı çok etkileyici olmuş inşallah filmde o kadar etkileyicidir merakla bekliyoruz.
7 NİSANDA SİNEMALARDA..............
fragmanı nı sinemada izlmiştim, görelim bakalım şahan beyin performansını
quote:
Orjinalden alıntı: rybczynski
Valla sevgililerin bulustugu filmde bakalım sahan'ın performansı nasılmıs Umarım BU ıddıalı korku fılmı de vızyona gırdıkten sonra korku komedı halını almaz..........
bakalım nasıl bişi olacak
quote:
Orjinalden alıntı: habader
quote:
Orjinalden alıntı: rybczynski
Valla sevgililerin bulustugu filmde bakalım sahan'ın performansı nasılmıs Umarım BU ıddıalı korku fılmı de vızyona gırdıkten sonra korku komedı halını almaz..........
bakalım inşallah, hep güldürdü bu seferde korkutsa bari
Çıksın da izleyelim, iyi oluyor tırsak tırsak
Şahan'ın oynadığı filmmiş, benim korku filmi olduğu konusunda derin şüphelerim var.
Şahan'ın ilk sinema filmi olacağından performansını merak ediyorum açıkcası Nezih hoca ile ileri oyunculuk tekniklerindeki rol yeteneği bile bence süper en azından mimikleri her şeyi anlatıyor başarılı bir film gibi geliyor bana
gerçekten orda güzel.Hatta yanında ders verdiği bile gerçekten çok iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: PhsycoMantis
Şahan'ın ilk sinema filmi olacağından performansını merak ediyorum açıkcası Nezih hoca ile ileri oyunculuk tekniklerindeki rol yeteneği bile bence süper en azından mimikleri her şeyi anlatıyor başarılı bir film gibi geliyor bana
quote:
Orjinalden alıntı: PhsycoMantis
gerçekten çok başarılı orda ayrıca ceviz kıranda ki elemanda oynuyo filmde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme