Şimdi Ara

ücretsiz film izleme sitesi var mı acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • korsan film izlemek istemiyorum artık ücretsiz filmler var mı internetten izleyebileceğimiz?

• nası yani ? internetteki bütün filmler ücretsiz paramı ödüyosun sen anlamadım
  • İnternetten izlediğin beleş her dizi, film vs. zaten korsandır. Korsan olmaması için para verip izlemen lazım. Baya saçmalamışsın. Korsan olmayan ücretsiz site nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

İnternetten izlediğin beleş her dizi, film vs. zaten korsandır. Korsan olmaması için para verip izlemen lazım. Baya saçmalamışsın. Korsan olmayan ücretsiz site nedir?

kurtlar vadisini izliyorum diyelim youtube dan o zaman korsan mı oluyor?
    resmi olarak internette yayınlıyor adamlar
    buna benzer dizi film var mı demek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse1304

nası yani ? internetteki bütün filmler ücretsiz paramı ödüyosun sen anlamadım

asıl ben seni anlamadım uygun yere virgül koy ona göre cevap vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

İnternetten izlediğin beleş her dizi, film vs. zaten korsandır. Korsan olmaması için para verip izlemen lazım. Baya saçmalamışsın. Korsan olmayan ücretsiz site nedir?

Türk dizilerine çok para harcanmadığı için adamlar pek umursamıyor. Film diyorsun, diziden bahsediyorsun. Bunlar Türkiye'de çok farklı şeyler. Ayrıca öyle bir yazmışsın ki insanın aklına torrent ve film izleme siteleri geliyor. Ama gerçekten böyle birşey istiyorsan saçma sapan internet dizileri var. Biraz araştırma ile rahatça bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Türk dizilerine çok para harcanmadığı için adamlar pek umursamıyor. Film diyorsun, diziden bahsediyorsun. Bunlar Türkiye'de çok farklı şeyler. Ayrıca öyle bir yazmışsın ki insanın aklına torrent ve film izleme siteleri geliyor. Ama gerçekten böyle birşey istiyorsan saçma sapan internet dizileri var. Biraz araştırma ile rahatça bulabilirsin.

Dizi izleyeceksen korsan yayın yapmayan youtube kanallarının yanısıra

puhutv
    puhutv | Sen Nasıl İzlersen
    http://www.tvyo.com/dizi

var. Ücretsiz film var mı bilmiyorum benim ücretsiz izlediğim oldu fakat paralı digiturk play üyeliği vardı orda bazen ücretsiz filmler yayınlanıyor.

Edit: Ayrıca burdan da eski Türk filmlerini izleyebilirsin. Korsan değil

sonunda anlayan biri çıktı teşekkürler

• Güncel filmleri yayınlayan https://foxfilmizle.com/ adresini tavsiye ederim. Hem hd kalite filmleri ekliyorlar hemde site açıldığından beri reklamsız yayın yapıyor.
  • İlla legal takıntın varsa puhu tv de kendi film seçkileri var ordan izleyebilirsin.
  • Sizlere iPhonedo'dan "Korsan, Sana Bir Korsam" şarkısını hediye ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.