korsan film izlemek istemiyorum artık ücretsiz filmler var mı internetten izleyebileceğimiz?
nası yani ? internetteki bütün filmler ücretsiz paramı ödüyosun sen anlamadım
İnternetten izlediğin beleş her dizi, film vs. zaten korsandır. Korsan olmaması için para verip izlemen lazım. Baya saçmalamışsın. Korsan olmayan ücretsiz site nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Ron Swanson
İnternetten izlediğin beleş her dizi, film vs. zaten korsandır. Korsan olmaması için para verip izlemen lazım. Baya saçmalamışsın. Korsan olmayan ücretsiz site nedir?
kurtlar vadisini izliyorum diyelim youtube dan o zaman korsan mı oluyor? resmi olarak internette yayınlıyor adamlar buna benzer dizi film var mı demek istemiştim
quote:
Orijinalden alıntı: jesse1304
nası yani ? internetteki bütün filmler ücretsiz paramı ödüyosun sen anlamadım
asıl ben seni anlamadım uygun yere virgül koy ona göre cevap vericem
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
quote:
kurtlar vadisini izliyorum diyelim youtube dan o zaman korsan mı oluyor? resmi olarak internette yayınlıyor adamlar buna benzer dizi film var mı demek istemiştim
Türk dizilerine çok para harcanmadığı için adamlar pek umursamıyor. Film diyorsun, diziden bahsediyorsun. Bunlar Türkiye'de çok farklı şeyler. Ayrıca öyle bir yazmışsın ki insanın aklına torrent ve film izleme siteleri geliyor. Ama gerçekten böyle birşey istiyorsan saçma sapan internet dizileri var. Biraz araştırma ile rahatça bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ersan145
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
quote:
Türk dizilerine çok para harcanmadığı için adamlar pek umursamıyor. Film diyorsun, diziden bahsediyorsun. Bunlar Türkiye'de çok farklı şeyler. Ayrıca öyle bir yazmışsın ki insanın aklına torrent ve film izleme siteleri geliyor. Ama gerçekten böyle birşey istiyorsan saçma sapan internet dizileri var. Biraz araştırma ile rahatça bulabilirsin.
Dizi izleyeceksen korsan yayın yapmayan youtube kanallarının yanısıra
Güncel filmleri yayınlayan https://foxfilmizle.com/ adresini tavsiye ederim. Hem hd kalite filmleri ekliyorlar hemde site açıldığından beri reklamsız yayın yapıyor.
İlla legal takıntın varsa puhu tv de kendi film seçkileri var ordan izleyebilirsin.
Sizlere iPhonedo'dan "Korsan, Sana Bir Korsam" şarkısını hediye ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme