Şimdi Ara

Aykırı filmler hakkında (+18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
6
Favori
15.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 1 ay kadar önce Srpski film ile başladıgım aykırı filmler kuşağına 1 hafta sonra devam etmek istiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim, Srpski film'de neredeyse hiç mide bulanması vs. yaşamadım. Filmi de çok beğendim. en iğrenç filmin o oldugunu sanmıyorum. her hafta 1 kere tekrardan izlerim. aynı şeyler Salo için de geçerli güzel bi filmdi ama bu denli eleştri filmlerini her zaman sevmişimdir. Srpski kadar etkileyici olmasa da diyaloglar vs. çok güzeldi.

Sizi psikolojik rahatsız edecek, vay anasını dedirtecek filmler de şunlardır:

A Clockwork Orange (1971)
    Angst (1983)
    Der siebente Kontinent (1989)
    Benny's Video (1992)
    Funny Games (1997)
    La pianiste (2001)
    Antichrist (2009)
    Kynodontas (2009)
    Miss Violence
    Nymphomaniac (2013)

Bu şekil filmleriyle ünlü olan yönetmenler:

Lars von Trier
    Michael Haneke

+21 sahneleri bulunan, rahatsız edici filmler:

Srpski Film
    Salò o le 120 giornate di Sodoma
    Cannibal Holacoust
    Human Centipede serisi
    Snuff 102
    August Underground's Mordum
    Taxidermia
    Pink Flamingos

NOT: Yukarıdaki filmler, konudaki öneriler ile kendi izlediğim filmlerin karışımıdır.
    Tüm filmler hakkında bilgiye sahibimdir yani yukarıdaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 28 Aralık 2014; 10:41:17 >

• Bir doktora görün evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Bir doktora görün evlat
    Antichrist
    Kynodontas
    Nymphomaniac

Kan ve vahşetten çok psikolojik olarak rahatsız edici filmlerdir.

Salo o le 120 Giornate di Sodoma da psikolojik biraz. Cannibal Holocaust ile Sırpski Film'e benziyor.
  • Sütü Seven Kamyoncu kullanıcısına yanıt
    Saolun. Nymphomaniac'ı da izleyecem. ona benzer Jeune Jolie adlı filmi izlemiştim hoşuma gitmişti. Bunun da konusu ona benzer hatta bu daha etkili gibi. Antichrist ve Kynodontas'ı biliyorum biri Lars von Trier diğeri de Yunan yapımı filmdi sanırım. Onları en son izlemeyi düşünüyorum.

Salo ve Cannibal'ı izlemedim. sizce bi hayvan sever olarak Cannibal'ı kaldırabilir miyim? İnsanlara yapılan her türlü vahşeti izleyebilirim ancak hayvanlarda tiksinirim. çok aşırıya kaçılıyor mu acaba filmde?
  • Sipaly kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sahneyi hatırladım. Filmde onun dışında bir çok vahşet sahnesi var ama hayvanlara yapılan başka var mı hatırlayamıyorum. Kaldıramayacağınızı düşünüyosanız izlemeyin bence.
  • Sütü Seven Kamyoncu kullanıcısına yanıt
    Saolun yorumlar icin.

avatar yakıyor Sarı Mersedes filminden selamlar

http://www.youtube.com/watch?v=42VuKFv5Lik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipaly

Saolun yorumlar icin.

avatar yakıyor Sarı Mersedes filminden selamlar

http://www.youtube.com/watch?v=42VuKFv5Lik
    Arkadaşlar daha fazla yorum alabilir miyim?
  • quote:

Arkadaşlar daha fazla yorum alabilir miyim?

Alıntıları Göster
    I will spit on your grave'i izleyebilirsin.
  • selma84 S kullanıcısına yanıt
    Srpski Film'den sonra etkiler mi ki? Gerçi Srpski Film'de pek iğrendirmemişti.
    ama gerçekten güzel mesajları vardı.
  • Sipaly kullanıcısına yanıt
    Ya da tarantino'yu etkileyen filmler diye arat çok değişik filmler var.
    biliyorum o listesini fakat ben aykırı filmden kastım hardcore filmler, insanı iğrendiren aynı zamanda insanı aşağılayan filmler. bunun gibi şeyleri istiyorum.
  • quote:

biliyorum o listesini fakat ben aykırı filmden kastım hardcore filmler, insanı iğrendiren aynı zamanda insanı aşağılayan filmler. bunun gibi şeyleri istiyorum.
    vikipediadan exploitation movies diye arat
    o şekilde güzel olmuyor, izleyen arkadaşların yorumlarını alarak tavsiye istiyorum..
    saolun yorumlarınız ve yardımınız icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selma84

Ya da tarantino'yu etkileyen filmler diye arat çok değişik filmler var.
    Sırpski film farklı bir tarz verdiği mesajlar var diğer yazdıkların ise saçma sapan filmler. Öylesine iğrenç sahneleri var o kadar bir mesajı falan yok. Cannibal Holacoust ve Salo o le 120 Giornate di Sodoma için söylüyorum diğerini bilmiyorum. Gerçi bunları da tam izlemedim ama izlenmeye değer olduklarını düşünmüyorum. Hatta sanırım Cannibal Holacoust'taki insan yeme sahnelerinden dolayı yönetmeni tutuklanıp sorgulanmıştı.
  • axeles kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum bende diğerlerini izlemediğim için. Srpski gerçekten bi sanat filmi.
    Salo filminde'de siyasi mesajlar varmış bildiğim kadarıyla. Cannibal Holacoust ise meraktan izlemek istiyorum. Merak ediyorum o şekil kabile hayatını.
  • quote:

Bilemiyorum bende diğerlerini izlemediğim için. Srpski gerçekten bi sanat filmi.
    Salo filminde'de siyasi mesajlar varmış bildiğim kadarıyla. Cannibal Holacoust ise meraktan izlemek istiyorum. Merak ediyorum o şekil kabile hayatını.
    Pasolini'yi önerebilirim özellikle Salò o le 120 giornate di Sodoma ve Teorema , pek hoşlanmam ama günümüzün en aykırı yönetmenlerinden Lars von Trier'in filmlerini (özellikle Antichrist) de izleyebilirsin bunun dışında Kim Ki-Duk - Seom & Pieta , Stanley Kubrick - A Clockwork Orange , Takashi Miike - Audition ve Michael Haneke - Benny's Video & Funny Games

Tür olarak Rape&Revenge'e yönelebilirsin (the last house on the left,virgin spring,I saw the devil) bu türde They Call Her One Eye diye bir film vardı Tarantino'nun favorilerindenmiş istersen izleyebilirsin (ben pek hoşlanmamıştım gerçi)

• quote:

Orijinalden alıntı: krosty88

Pasolini'yi önerebilirim özellikle Salò o le 120 giornate di Sodoma ve Teorema , pek hoşlanmam ama günümüzün en aykırı yönetmenlerinden Lars von Trier'in filmlerini (özellikle Antichrist) de izleyebilirsin bunun dışında Kim Ki-Duk - Seom & Pieta , Stanley Kubrick - A Clockwork Orange , Takashi Miike - Audition ve Michael Haneke - Benny's Video & Funny Games

Tür olarak Rape&Revenge'e yönelebilirsin (the last house on the left,virgin spring,I saw the devil) bu türde They Call Her One Eye diye bir film vardı Tarantino'nun favorilerindenmiş istersen izleyebilirsin (ben pek hoşlanmamıştım gerçi)

Alıntıları Göster
    Ne aykırısı amaçsız filmler. Sırf etkileyici olmak için bu kadar yapılmaz.

• krosty88 kullanıcısına yanıt
    Salo'yu izleyeceğim ama önce bu hafta Türk drama filmlerimi bitireyim.
    Ardından hafta içi Salo'yu izleyebilirim.

A Clockwork Orange şu an istedigim tarzda film değil ama çok severim bence bi başyapıttır.
    Dediğin diğer filmlere bakacağım, çok teşekkür ederim. Salo konusunda karar kıldım.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Sanat adına nasıl marjinal olup saçmalarım ilgi çekerim. Bütün dert bu.
  • selincim sen karışma tatlım:)

ben buraya film danışmak için konu açtım. sanat mı değil mi diye değil.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.