Şimdi Ara

Aykırı filmler hakkında (+18) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
6
Favori
15.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sanat konusuna girmedim aykırı demene dedim, bu aykırılık değil iğrendirmeye çalışmaktır. Film uğruna kaplumbağayı çakıyla kabuğundan ayırırken ve parçalarken, boru geçirmeden oluşan bir şeyi filme çekmek psikopatlıktır.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Srpski Film'e 1 gram iğrenmedim, neden biliyor musun? Çünkü bu olaylar her gün olabiliyor ülkemizde. Newborn'dan tut Ensest'e kadar hepsi ülkemizde var. Bunu gerçekten izleyenler de var. Öyle yaratıklarda var yani. Asıl psikopat bunları gerçekten çekip izletenler ve izleyenler.. Özellikle de izleyenler.

Srpski'de hem bu olayın üstüne değiniyor. Hemde Sırbistan'daki yasaklara karşı çekilmiş. Ortada iğrenç bişey göremiyorum yani ben bu konuda. Çok çarpıcı bi filmdi.

Cannibal Holacaust konusunda, gerçekten iğrençlik. daha izlemedim ancak izlerken tek rahatsız olacagım kısmı o olabilir.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    ''İdeal bir film sahnesi izleyiciyi rahatsız edendir, yaptığım filmlerin izlenmesi yapılmasından zor olmalı.'' - Michael Haneke

İğrençlik de kişiden kişiye değişiyor sonuçta , kolektif bir film algısı mümkün olmadığı için kişisel zevklere ve saplantılara saygı göstermesen de bunun var olduğunu kabul etmen gerekiyor; yani filmi iğrenmek , rahatsız olmak (ki genel neden meraktır) için izleyenler de var zevk almak için izleyen de sonuçta ikisi de kişiye değişik yönlerden haz veriyor.

Katılmayabilirsin tabi ama sinemada sadizmin de mazoşizmin de fanları var fakat bu onları sadist,mazoşist yapmıyor (umarım )
  • krosty88 kullanıcısına yanıt
    Hocam sinemada sadizmin fanı olmak nedir
  • Salo şu an açtım ve çok güzel bi müzik var
    hadi bakalım:)
  • Clockwork Orange, Straw Dogs, One Flew Over the Cuckoo's Nest gibi filmler görmeyi umuyordum. Srpski filmin nesini beğendin o kadar ne mesaj çıkardın tam olarak yoksa sadece şiddet,kan,tecavüz içeren sahneler mi ilgini çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salo o le 120 giornate di sodoma filmini izledim, gayet de güzeldi, akıcı bi filmdi. Yılına göre fazlasıyla gerçekçi ve etkileyen bi yapım olsa da bi Srpski Film değil

Bu arada Clockwork Orange ve One Flew Over the Cuckoo's Nest filmlerini de çok severim vaktim oldukca tekrar izlerim.
  • Snuff 102 filmini izle bir daha böyle film izlemem diye tövbe edersin askerde çarşıya çıktığımda bir internet kafede denk gelmiştim neymiş bu dedim 1dk kalmadan kapadım az kalsın içim dışına çıkıyordu

Düzenleme: Film +21 ve 58 ülkede yasaklanmış İşkence içeriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 17 Ağustos 2014; 4:52:01 >
  • saolun hocam indiriyorum gece izleyecegim ancak bu izledigim Srpski Film ve Salo senin bahsettigin filmden daha igrenc sanirim. pek etkilenecegimi sanmiyorum iğrençlik acisindan ama kesinlikle izleyecegim tesekkurler farkli oneriniz icin.

EDİT: Beyler Snuff 102 filmini nerden indirebilirim acaba linki olan var mı? varsa özelden atarsa cok guzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 17 Ağustos 2014; 12:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salo o le 120 Giornate di Sodoma gerçek bir hikaye hatta yönetmeni filmin çekimleri bittikten bir kaç gün sonra öldürülüyor eğer böyle izlersen beni en çok rahatsız eden film buydu.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    biliyorum fakat bu filmi rahatsız edici kılmaz ki. daha etkileyici yapar..
    mesala Snuff 102, Human Centipede, Cannibal Holacoust gibi filmler kaldı izlemediğim. Amaa bu filmler biraz amaçsız gibi duruyor Srpski ve Salo'ya göre. Snuff filmi gerçek diyorlar birde daha da merak uyandırdı bakalım iyi bi konusu vardır umarım sıkmaz akıcı gider.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    gerçek olduğuna emin misin , Sade'nin romanının uyarlaması diye biliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krosty88 -- 17 Ağustos 2014; 13:24:03 >
  • @Sipaly Benim için sırf kurgu değil gerçek olması daha rahatsız ediciydi.

@krosty88 Hocam bende bir yerde okumuştum zamanında tabi roman uyarlaması ama rivayete göre zamanında faşistlerin yaptığı gerçek bir olay diye okumuştum. Pier Paolo Pasolini'yi de faşistler bu yüzden öldürüyor diye biliyorum.
  • Salo cumhuriyeti gerçek bi cumhuriyettir.
    1943-45 yılları arasında varolmuştur. filmde bu yıllarda geçmektedir fakat gerçekten olmuş mu bilmiyorum.

Sade'nin kitabından yazılmış ama kitapta daha ağırmış bu olaylar.

sanırım Sade'nin kitabı ile Salo Cumhuriyetinde 43-45 arasında olan olayları birleştirerek yapmış filmi. gayet de güzel yapmış.

Bide şu filmleri izleyip ay çok iğrençti diyenleri anlamıyorum, filmin konusu belli yazılanlar belli ne diye izliyosun madem iğrenç geliyosa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 17 Ağustos 2014; 13:50:09 >
  • dostum ben öyle tarz filmleri hiç sevmediğim izlemediğim için hangisi hangisinden iğrenç bilmiyorum denk geldiğim için sana önerdim :)

Film için Pm Attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 17 Ağustos 2014; 14:15:03 >
  • saolasınız, idm ile indireyim madem evde rahatça izlerim:)
    bu arada izlediginiz seyler gercekmis sanırım öyle bi bilgi dolasıyo nette. tabi izlemeden bende bişey diyemem.
  • dostum bazıları gerçek bazıları yalan diyor ama aradan 3yıl geçti görüntü aklımdan hiç çıkmıyor kadının şeyine çivi çakıyordu böğğğğ

2011 yılında snuff filmleri ile ilgi konu açılmış göz atmak istersin belki

http://forum.donanimhaber.com/m_47439876/tm.htm
  • Saçma sapan filmler nasıl izliyorsun.
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    saçma sapan değil la, bazıları gerçekten sağlam eleştiri.
    mesala Srpski ve Salo gerçekten güzel film bence. İkisinde de benzer şeylere değiniyor aslında.
    Biz insanların ne kadar vahşi olabileceğinin kanıtıdır bu filmler. Hepsi gerçekte olan yapılan olaylar.

diğer filmleri izlemedim. onlar hakkında yorum yapamayacağım. human centipede büyük ihtimal boş bi film, ama merak etmiyor da değilim yani.
  • eyvallah saolasın inceleyecem konuyu iyicene.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.