Şimdi Ara

Aykırı filmler hakkında (+18) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
6
Favori
15.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence şunlara da bir bak, ama senin ilk mesajda yazdığın filmler kadar aykırı sayılmayabilirler. Rahatsız edicilik dozları yüksektir.

Angst (1983)
    C'est arrivé près de chez vous (1992)
    Tetsuo (1989)
    Ai no korîda (1976)
    Narayama-bushi kô (1983)
    Taxidermia (2006)
    Der siebente Kontinent (1989)
    Funny Games (1997)
    Benny's Video (1992)
    La pianiste (2001)
  • Eyvallah saolasın. Taxidermia'ya azcık bakmıştım, tamamını izlemedim ama harbiden rahatsız edici sahneler çoktu.
    Benny's Video geçen izleyecektim vazgeçtim watchlistimde zaten. kalanına da bakacagım üstad
  • Sipaly kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Taxidermia iğrençtir harbiden ama ben zevkle izlemiştim, nasıl bir zevkim varsa :D. Özellikle son sahnesi filmin değerini artırıyor. Ai no korîda filmi herhalde aralarında en rahatsız edici olandır. Şimdiden huzursuz seyirler dileyeyim :)
  • Hepsine tek tek baktım, sanırım Haneke'nin filmlerine yoğunlaşacağım. Şu sıralar pek film izlemiyorum ama tekrar başladığımda tüm bu filmlere bakacağım.
    Taxidermia'da tek hatırladıgım

Şişko kadınla adamın yaptıgı sahne

arkadaş açmıştı bak iğrenç film diye bi o sahnesine bakmıştım. gerçi o sahnede beni pek rahatsız etmemişti :D

Psikolojik filmlerden etkilenirim, Haneke de beni etkileyeceğe benziyor. Zira tüm filmleri psikolojik nerdeyse.
    Taxidermia'da epey mide bulandırıcı sahne var, hele o başlarda bir sahne vardı filmin en rahatsız edici bölümü baş kısımlardı sanırım. Ama özünde iyi bir konusu vardı hatırladığım kadarıyla.
    Haneke'nin filmlerindeki rahatsız edicilik psikolojik şiddet boyutundadır zaten. Belki görsel olarak iğrenmeyiz ya da korkutucu, dehşet verici bulmayız ama insanı rahatsız eder. O yönden kaliteli filmleri var.
  • bence Salo'da bu şekil filmlere girer. iğrençlik pek yok (bana göre :D). ama rahatsız da ediyor hakkaten insanı. passolini zaten büyük yönetmen. keşke ölmeseymiş de üçlemesinin diğer filmlerini görseymişiz.

Şu sıralar dedigim gibi hiç film izleyesim yok. Tekrar başladıgımda kesinlikle ve kesinlikle Haneke ile başlayacağım.
    Bu arada bu benim Salo ile ilgili yazım, belki hoşunuza gider: TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 19 Ağustos 2014; 15:25:22 >

Yazının bir kısmını okudum ama spoiler olan kısma bakmadım. Daha tam olarak izleyemedim filmi çünkü. Hakkında o kadar çok konuşulunca birkaç malum sahnesine bakmıştım hakikaten de öyle iğrenç gelmemişti bana da, ama filmin tamamı nasıl etki eder bilimiyorum :D Zaten senin de sayende yakın zamanda izleyeceğim. Pasolini'den kuşkum yok. Accattone, Mamma Roma gibi önemli filmleri var. Keşke öldürülmeseymiş de devam filmlerini çekseymiş gerçekten ama demek ki film birilerini bayağı bir kışkırtmış o dönemde.

Haneke'yle başlaman en iyi seçim olur. Bu arada yazı için eline sağlık.
  • hocam aslında bakarsan o çok iğrenc kısımlar filmin son 10dakkasında. kan çemberi adlı bölümde ortaya çıkıyor. ondan öncekiler hep cinsel sapkınlıklardan oluşan iğrençlikler. Bence miden kaldırır yani filme zaten bi girince insanın tüyleri ürperiyor, adamlara küfürler saydırıyor. kendin de alışıyorsun bu duruma.

teşekkür ederim, uzun zamanımı aldı yazı, dün gece 12'de yayınlandı, beklediğimden çok rağbet gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 19 Ağustos 2014; 15:42:15 >
  • Bana çok sıkıcı geliyo bu tür filmler.
  • savakako kullanıcısına yanıt
    yapma hocam
    İzleyeyim o vakit bir ara filmi. Zaten öyle sahnelerden iğrenecek kadar zayıf bir bünyem yok neyse ki :D Hele bile bile lades yapıp şu Işid videolarını izledikten sonra.

Film incelemesi yazmak zor tabii. Yazan kişinin filmde çoğu kişinin izleyip de göremediği şeyleri de görmesi gerekebiliyor, sahneleri yorumlaması gerekiyor. Umarım daha da devam edersin.
  • Valla kusura bakmayın öyle. Ama izleyene saygım sonsuz
  • Teşekkürler yorumlar için.

İlk mesaj değiştirildi, izlediklerim ile izlemediklerimi karıştırarak listeler oluşturdum araştırmalarım ile. Bazı önerileri ekleyemedim yeterli bilgim olmadığından.
    Önerilere açık halen konu.
  • Sodomun 120 gününü izlemedim öyle ahım şahım bir şey yok kısa geçmişimdir. Şimdi indirip izleyecem onuda ayrıca Run bitch Run var mesela. Diğer dediğiniz filmleri izledim fena değil yani.

İnsanın başına meraktan her şey gelebilir dikkatli olmak lazım. Mesela bir film vardı kadının karnından bebeği alıyordu neydi unuttum daha yeni izlemiştim acayip bir filmdi.
    August Underground’s Mordum 2003 var bunu izleyin. Cannibal holocoust gibi daha var ben hep Thriller tarzı filmler izlerim mesela birde sitede var ordan filmlerede bakabilirsin Rape and revenge tarzı filmler anlamlı olanları vardır bunlar güzel oluyor.

Ama bazıları sırf izlemek için olanlarda var. Bad biology, Her gün başka bir bela tarzı filmlerde var.
  • August Underground’s Mordum filmini de cok merak ediyorum.
    Cannibal Holacoust'u izlemeyeceğim şimdilik çünkü kaplumbağa sahnesini izlemek istemiyorum. filmi atlayarak izleme taraftarı da değilim ondan hiç bulaşmayacağım. saolun.
  • IŞİD ve Los zetasın tüm videolarını izledim pek etkisi olmadı bağışıklık kazandım Bu filmler nasıl acaba merak etim bak şimdi
    Zaten onu izleme saçma bir film. Sadomani var oda ilginç bir film aslında. Sodomun 120 günü gibi nerdeyse bunun konusuda ona benzer nerdeyse.August filmide ben izledim ama oda biraz tuhaf herhalde sen bunlar hiç sirkmeden izleyebiliyorsun ama Cannibali izleyemiyon o enteresan.

Sadisticumda var bu arada.
  • Cannibal'ı da izlerim de, hayvanlara karşı yapılan işkencelere vs. dayanamam. Orda da malum kaplumbaga sahnesi varmış..
    August'da sırf insanlara yapıyorlar sanırım bu çeşit çeşit işkenceleri.
    Madem sen bana August'u önerdin, bende sana Snuff 102'yi önereyim
    2-3 yıldır bu tarz filmleri izliyorum ben. O dediğini izledim aklımda tonlarca Thriller tarzı filmler var ama aklıma gelmiyor o kadar çok geçtiki ben daha çok 2005 ve sonrasını arıyorum. Yani yeni çıkmış olanlara bakıyorum genellikle.
  • Cannibal Holacaust'u izledim, iğrençlik bakımından yine pek etkilemedi.
    kaplumbağa sahnesi
    haricinde. Ancak
    hayvanları canlı canlı katletmek, özellikle de kaplumbağa
    kısmında üzüldüm. Yamyamların oyunculuklar iyiydi sanki gerçek yamyamları oynatmışlar.

Güçlü bi film olmuş, bazı yönleri saçma olsa da insan film sonunda gerçekten şu soruyu soruyor:

'' Who are the real cannibals? ''

önerilir. izlencek bi film yapmış Deadato.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipaly -- 23 Ağustos 2014; 17:34:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.