Şimdi Ara

7 Plus için powerbank tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru açık ve net cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bende 7 plus kullanıyorum. İlk defa powerbank aldım Anker den çok memnunum. Linki veriyorum altta. 10 binlik. Boyutu çok küçük rahatça taşınıyor. Anker de en iyilerden bu konuda. 7 plus ı yüzde 5 ten 100 e 2 kere tam, üçüncüde de yüzde 52 ye kadar doldurdu. Ve 37 dk civarı yüzde 5 ten yüzde 50 yapıyor. Yani yüzde 15 lerde doldursanız üçüncüde 70 80 civarı doldurur bence gayet yeterli. Quick charge 3.0 desteğine sahip. Bir yüzü silikon yüzeye sahip telefonu koyarken çizmiyor böylece. iPhone 7-8 boyutlarında 7 plustan çok daha küçük. Burada pek biryerde yok n11 den aldım biraz pahalı diğerlerine göre ama kesinlikle tavsiye ederim. Çok beğendim ben zaten Anker den powerbank alanlar hep memnun. Kesinlikle tavsiye ederim.

https://www.anker.com/products/variant/PowerCore-II-Slim-10000mAh/A1261011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 14 Kasım 2017; 1:6:26 >

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için ama internetten almamya mağazadan alırım.

• JanKlod kullanıcısına yanıt
    Anladım. Mağazalarda az seçenek oluyor siz bilirsiniz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Anladım. Mağazalarda az seçenek oluyor siz bilirsiniz tabi.

Başka tavsiyeniz var mı? Mağazada bulabileceğim.

• JanKlod kullanıcısına yanıt
    Yok ben internetten araştırıp aldım, diğerlerini denemediğim için bilemicem hangisi nasıldır.
  • Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xaomi 10000

• Xiaomi 10000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah (İnce ve Hafif Kasa)

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-versiyon-2-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV000003K6YX

Mağazalarda belki bulabilirsiniz, popüler bir ürün haline geldi. Bulamazsanız da hepsiburadadan defalarca ürün almış birisi olarak, sıkıntısız satış yaptıklarını söyleyebilirim. Bu powerbanktan yaklaşık 10 15 tane aldım. Daha hiç problem yaşamadım. İnşallah yaşamam da.

İyi forumlar.

• Boşu boşuna para bayılmayın ya şu aletlere, ben a101’den 10000’lik hi-level aldım, 1.5 yıldır ip6 ve ip6+ telefonlarımda kullanıyorum gram sıkıntı ya da memnuniyetszlik yaşamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Anker kullaniyorum 7-8 aydir ben 20100luk kullaniyorum 1 hafta goturuyor beni 6s telefon

• gyetiker G kullanıcısına yanıt
    Fiyatı nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    25 civarı genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyetiker G kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatı doğrultusunda pilin kalitesi belli oluyor. Siz o powerbankı 2 yıl kullanıyorsunuz diyelim. Kaliteli bir marka powerbankı 25 e değil 50 e alırsınız. 3 4 yıl kullanırsınız. Ayrıca 25 e A101 den aldığınız mal 10000 mAh diye satılıyor fakat test ederseniz 4000 5000 mAh civarı kullanım elde ediliyor. Kaliteli bir powerbank 10000 yazıyorsa 8000 9000 mAh kullanım elde ediliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.