eğer sende bir gün '' Uslu '' çocuk olursan sende eternal'ın Block listesine girebilirsin
arkadaşlar böyle olmuyor lütfen saygılı bir şekilde
eternal benide eklesene
bende fun club kuruyorum Come_ClaRity93 mod olsun isteyenler buraya bi evt yazsın yada yorum ypasın
Fun CLup İstiyorum ßenı aSist Yapın Lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: kazoomlyer
eternal benide eklesene
bende fun club kuruyorum Come_ClaRity93 mod olsun isteyenler buraya bi evt yazsın yada yorum ypasın
ßeyaz Dalga gecme kaldır yazıyı
tepemi attırma bu işin yarını var
+8 cle 250m kurdum bekliyorm tabi bn 250m die adamın biri pm attı 25m cle olmas boz dedi hemen bozdum cle koydum 250m e ama elimdeki +9 u cıldırırmısn aglarmısn güler misn simdi gülüp geciyorm ama o zmn delirmistim
Bir sefer benimde başıma geldi . Adam trinayı 3,5m e koymus. Uyardım adam afk idi ,cevap vermedi . Ben de kötü niyetli biri çekip mağdur etmesin diye çektim itemi ve adama pm atıp uyardım . Eleman yarım saat sonra uyandı , tradeden 3,5m karşılığı geri verdim itemini .
Bir seferinde de ben Glave +8 imi aynı şekilde 1 hane eksik yazdığım için kaptırmıştım ama ne gelen oldu ne giden . Arkadaşlar itemi alıp vermemek fırsatçılığın dik alası oluyor . Adamın yanlışlıkla koyduğu belli , araklamaktan farkı yok benim gözümde . Bilerek ucuza verse tamam onu anlarım ama bu şekilde yanlışlıkla koyduğu bariz olan bir itemi çekmek ayıp.
şöle düşündüm ben eleman oyuna yeni başlamıştır arkadaşları falan item vermiştir buna yada gidip gb almıştır herneyse satıcaktır glave'i arkadaşına ne kadardan satıyım demiştir oda 50 m demiştir bu arkadaşda 50,000 e koymuştur
Resim yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
şöle düşündüm ben eleman oyuna yeni başlamıştır arkadaşları falan item vermiştir buna yada gidip gb almıştır herneyse satıcaktır glave'i arkadaşına ne kadardan satıyım demiştir oda 50 m demiştir bu arkadaşda 50,000 e koymuştur
tabi oyuna yeni başlayan elemana +7 glave verio ve bunu sat dio Mantıklı tabi
quote:
Orjinalden alıntı: Eternal_Fox
quote:
Orjinalden alıntı: Full#Throttle
quote:
gereksiz konu
abartıyosun... her topic te bi muhalefetlik yapma cabası içindesin nedir bunun nedeni anlayamadım bi sen gereklisin zaten bu forumda
kaç konuya yazdımda her konu oldu ben gerekliyim ya sen?
Emin ol onu tanımasamda senden gereklidir su forumda .. her yerde mualefet yapıp polemik cıkarıorsun . Caban neye anlamista degilim ..?
quote:
gereksiz konu
Z
quote:
gereksiz konu
knightın kendisi gereksiz zaten
quote:
Orjinalden alıntı: AK-Rep
Arkadaşlar Pot Parası Bile Yoktu Stegonlara Baktım Ordada KoxperLar Drop Alamaynca Town Cektim
250K Para Vardı +7 Glave Koymus Bi Asas 50k Dan Hemen Aldım Tabi
Şimdi Pot Depoluyorum
(1-2 Ay Oncedende +7 Mage Shellere Bakıyorudm Hepsi 45m Biri 4,5m Benden Şanslısı Yok Galba )
bir 0 eksik koysa anlarımda 3 sıfır eksik koymuş adam galiba
en ii si priest ol heal ci pot bas boyuna allaha şkr pot yönünden sorunum yok :D
ben ronarkta bir keresinde opal ı 50k ya almıştım buna benzer birşey gibi geldi yazayım dedim (ya böyle işte)