Şimdi Ara

7.sınıflar Seviye Belirleme Sınavınız nasıl geçti??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz bile merak ediyoruz başkalarının sınavlarını 7.sınıf talebeleri netleriniz felan yazarsanız memnun olurum.Merak ettim

• 7. sınıf varmıdır bu forumda
  • İyi geçti ama netimi bilmiyorum
  • Yakında anaokulları ilk gününüz nasıl geçti diye konuda açarlar heSonra birisi çıkar güzel geçti orda bir öğretmen vardı kayıcam ben ona valla der.
  • 6.sınıf olanlar bile var kardeş yaş sınırı geniş forumumuzun...Silver kardeş cevaplarını ntv nin sitesinden bak google a yaz ntv sitesinde var sorular ve cevap anahtarı gir bak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForJusticE*

6.sınıf olanlar bile var kardeş yaş sınırı geniş forumumuzun...Silver kardeş cevaplarını ntv nin sitesinden bak google a yaz ntv sitesinde var sorular ve cevap anahtarı gir bak istersen

yaş sınırı geniş değil yaş ortalaması cok düşük bebe dolu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmuratcan

quote:

6.sınıf olanlar bile var kardeş yaş sınırı geniş forumumuzun...Silver kardeş cevaplarını ntv nin sitesinden bak google a yaz ntv sitesinde var sorular ve cevap anahtarı gir bak istersen

Söylediklerine dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 7 Haziran 2009; 15:25:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Evet fiziksel olarak yaş ortalaması düşük olabilir ama sen ve senin gibilerde kafa yaşıyla açığı kapatıyor sağolsunlar.7.Sınıfa giden SilvéR yaşı ufak olduğu halde adam akıllı konuşmasını biliyor ama sen kaç yaşına gelmiş ögrenememişsin.YAZIK...

• quote:

quote:

iş zekada bitiyor
  • Normalde 13 yaş sınırı olması gerekiyor forumlarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Silence.

quote:

quote:

Evet fiziksel olarak yaş ortalaması düşük olabilir ama sen ve senin gibilerde kafa yaşıyla açığı kapatıyor sağolsunlar.7.Sınıfa giden SilvéR yaşı ufak olduğu halde adam akıllı konuşmasını biliyor ama sen kaç yaşına gelmiş ögrenememişsin.YAZIK...

Saol kardeşim

• Millet bir türlü akıllarının nerelerinde olduğunu anlayamadı
  • Benim kardeşim girdi bugün kendisinin toplam 2boş 4 yanlışı varmış.Baya iyi yani
  • İş zekada bitiyor. Ben bu forumda ne adamları gördüm. 20-25 yaşında ama kafa yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.