Şimdi Ara

+7 weo ya +6 lobo hammer veriyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +7 woe a +6 lobo hammer veriyim mi? Serwer ares

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazY_ArcherY -- 22 Temmuz 2007; 19:54:21 >

• Ver iyi takas olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuaLFanTasY

Ver iyi takas olur

pek tatmin edici bir cwp deil
  • sakın werme çk mallık yaparsn lobo hammer çk değerli bi itemdir 3 tane woe alırsn bea onla werme derim
  • bence wer ama diğer yorumlarıda bekle
  • WER BENCEDE
  • +6 lobo takacağıma,+3 lycaon hammer takarımı daha iyi,ben öyle birşey yapmazdın şahsen.Neden diye sorarsan Lobo Hammer'ı pek gerekli bir item olarak görmüyorum..
  • asla werme o cok deerli bi item
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

+6 lobo takacağıma,+3 lycaon hammer takarımı daha iyi,ben öyle birşey yapmazdın şahsen.Neden diye sorarsan Lobo Hammer'ı pek gerekli bir item olarak görmüyorum..

kardeşim lycaon,lupus,lobo hummerlerin içerisinden sadece lobo healt verir.Ve intci bir priest için önemli olan birşeydir.Lycaonu genelde warriorlar tercih eder.(mp recovry ve Str bonusu sebebiyle)
  • bence wer
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

+6 lobo takacağıma,+3 lycaon hammer takarımı daha iyi,ben öyle birşey yapmazdın şahsen.Neden diye sorarsan Lobo Hammer'ı pek gerekli bir item olarak görmüyorum..

priestte en az 300healt verir +6 lobo hammer ve resistansları var.. daha nasil gerekli olabilir ki? bence gerekli bir item ve +7woe den daha fazla eder.
  • peki areste lobo hammer +6 nın gb olarak fiyatı nedir tam olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.