Şimdi Ara

7 yıldır dh üyesiyim sadece 1 arkadaşım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üzülmelimiyim yoksa genel bir durummudur? o bir kişiyide tanımıyorum

edit: dhnin asosyal yuvası olduğunun ispatıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 23 Ağustos 2013; 10:22:07 >

• bende 8 yıldır üyeyim arkadaşım yok, arkadaş olak mı :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mi otesi :)

• o bir kişide silip yalnız takılıcam o zaman. böyle daha karizmatik olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

o bir kişide silip yalnız takılıcam o zaman. böyle daha karizmatik olabilirim.

Bu cümle ile de kendine cevap verdin aslında. Demekki karizmatik olma hevesin yüzünden arkadasin olmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Bu cümle ile de kendine cevap verdin aslında. Demekki karizmatik olma hevesin yüzünden arkadasin olmamış

yok ya cidden nedense hiç kimse beni eklemedi bende gerek duymadım. aslında arkadaş ekle butonu olmaması yüzünden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

yok ya cidden nedense hiç kimse beni eklemedi bende gerek duymadım. aslında arkadaş ekle butonu olmaması yüzünden.

İşte kendine bir cevap daha :D

Şaka bir yana artık içinde bulunduğumuz dünya öyle bir halde ki.. Arkadaş olmaması daha iyi bence. Doğru düzgün arkadaşlık yapacak adam kalmadı. Herkes ya para ya kız peşinde... Benim de çok arkadaşım yok, asosyalim... Ama pişman degilim. Çünkü hata bende değil. Yada ben buna inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 23 Ağustos 2013; 10:32:15 >

• Ekleselim

• dh ekleşme seansını başlatıyorum o zaman.
  • Forumda arkadaş olmak saçma birşey zaten.Burası bilgi ve fikir paylaşım platformu , burda 10 milyon üye varsa 10 milyonuda benim arkadaşım
  • üzülme dostum sen yeter ki, ekle arkadaş sayına yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Forumda arkadaş olmak saçma birşey zaten.Burası bilgi ve fikir paylaşım platformu , burda 10 milyon üye varsa 10 milyonuda benim arkadaşım

Bi kere versene o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Forumda arkadaş olmak saçma birşey zaten.Burası bilgi ve fikir paylaşım platformu , burda 10 milyon üye varsa 10 milyonuda benim arkadaşım

Bi kere versene o zaman

Poriflinden bakıyorum 76 tane arkadaş eklemişsin.O insanların kaçını ne kadar tanıyorsun?76 kişiyi arkadaş olarak ekleyince ne değişti senin için forumda?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Bi kere versene o zaman

Poriflinden bakıyorum 76 tane arkadaş eklemişsin.O insanların kaçını ne kadar tanıyorsun?76 kişiyi arkadaş olarak ekleyince ne değişti senin için forumda?

Yarısından fazlasını onlar ekledi zaten, diğerlerini de ben 5 sene içinde bi şekilde eklemişimdir. Üç dört tanesiyle alışverişim oldu. 4-5 tanesiyle kitap aldık verdik, yüz yüze olsun telefonla olsun görüştük vs yani işte

• quote:

üzülmelimiyim yoksa genel bir durummudur? o bir kişiyide tanımıyorum

ben 100 gündür üyeyim hiç arkadaşım yok çok yanlızım. Dh'de de aradığımı bulamadım bırakmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridiculus

quote:

üzülmelimiyim yoksa genel bir durummudur? o bir kişiyide tanımıyorum

ben 100 gündür üyeyim hiç arkadaşım yok çok yanlızım. Dh'de de aradığımı bulamadım bırakmayı düşünüyorum

hocam burası zaten arkadaşlık sitesi değil takılmaca sitesi arkadaşın dediği gibi arkadaş eklemenin bir mantığı yok zaten foruma derdini yazarsan cevablar oaraya gelir bir kişiye değil herkese yazıyosun.

• Benim de yok? 2007'den beri takılıyorum buralara
  • Kimine göre bir aile bana göre sadece bir forum

• ne işe yarıyorsa oda belli değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.