Şimdi Ara

70.000'e kadar ne alırdınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GizemAyydin

herkeste bi renault düşmanlığı var

Düşmanlık değil bu, 70,000 lira veren bi adam halk markasına binmek istemez, daha iyi alternatifler varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imnobody -- 30 Kasım 2010; 20:18:13 >
  • Gerçkekten 70000 lira verip de böyle bagajsız 5 kişinin rahat rahat binemeyeceği hem de markası renault olan aracı almak mantıksız..Şaka bir yana Latitude'da göreceğiz bakalım kaç satacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Gerçkekten 70000 lira verip de böyle bagajsız 5 kişinin rahat rahat binemeyeceği hem de markası renault olan aracı almak mantıksız..Şaka bir yana Latitude'da göreceğiz bakalım kaç satacak.

tek kapılı isteyen ben değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Düşmanlık değil bu, 70,000 lira veren bi adam halk markasına binmek istemez, daha iyi alternatifler varken.

Halk ne demek?
    Sen nesin? Halk bütününün bir parçası mı, değil mi?
    Gerçekten pahalı arabaya binince üstün olduğunu düşünebiliyor insan demek ki..
    Cevaptan anlayacağız bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbak

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Halk ne demek?
    Sen nesin? Halk bütününün bir parçası mı, değil mi?
    Gerçekten pahalı arabaya binince üstün olduğunu düşünebiliyor insan demek ki..
    Cevaptan anlayacağız bakalım..

ne yani paran imkanın olsa first class yada business class degil de economy class mı ucarsın sen sırf halk adamıyım diye? bu nasıl bir mantıktır???

• quote:

Orijinalden alıntı: mkafkas

ne yani paran imkanın olsa first class yada business class degil de economy class mı ucarsın sen sırf halk adamıyım diye? bu nasıl bir mantıktır???

Yo pilot kabininde bile uçarım, hatta uçağımı kendim kullanırım da (bkz.B.Dickinson), ama bu beni halktan neden soyutlasın? Ben ne olunca halkın bir parçası olmuyorum onu merak ettim. Varlıklı insanlar, yöneticiler, komutanlar halkın birer parçası değil mi?

Çünkü eğer 70 liralık araca binen kendini halkın üstünde görüyorsa, patolojik bir durum var demektir. Psikanaliz ve tedavi uygun düşer.

1,270,000 liralık araca binen de var çünkü, tanrı-üstü bir mertebe herhalde malum skalaya göre..

• 240hp
    manuel vites
    roadster
    sadece 2 kişilik

S 2000
  • ya scirocco, yada 7 8 bin daha koyup c 180

alternatif ise; alfa Gulietta

scirocco iyi gider ama tek kapı kabul edersen, 70 de tutmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.