Şimdi Ara

70.000'e kadar ne alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 2007 model Opel Corsa 75bg tek kapalı arabam var. Önümüzdeki günlerde arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Gene tek kapılı düşünüyorum. Coupe yada cabrio fark etmez. Aklımda olan araçlar Peugeot RCZ , VW Scirocco , Mazra RX-8 yada cabrio olarak Peugeot 308 CC fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

• 308 gerçekten şık ama 3-4 yıl sonra 307 gibi olur .vw sirokko hiçbirzaman gözden düşmez dedikleri gibi ''biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu'' ama 0 almayın 55-60 a 5000-10000 arası şirokko bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2011 -- 29 Kasım 2010; 15:23:42 >
  • Ben temiz bir 320d bakardım. Biraz daha üstüne koymanız gerekebilir ama.

Tek kapalı olarak, Scirocco alırdım herhalde 160 hp DSG.
  • 308 gerçekten şık ama 3-4 yıl sonra 307 gibi olur .vw sirokko hiçbirzaman gözden düşmez dedikleri gibi ''biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu'' ama 0 almayın 55-60 a 5000-10000 arası şirokko bulabilirsiniz
  • Eğer ikinci el olması sorun değilse;

Nissan 350Z

BMW Z4

Mercedes SLK

Opel GT

Bu dört araç arasında gönlüm Nissan der...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbie -- 29 Kasım 2010; 15:30:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Eğer ikinci el olması sorun değilse;

Nissan 350Z

BMW Z4

Mercedes SLK

Opel GT

Ya Scirocco yada Seat Leon FR 2.0 TDi 170 Hp veya seat Leon CuPRa 2.0 Tsi 240 hp düşünürdüm.Seatlarda kampanya var üstelik ! Tdi 58.000 TL - Tsi 64.000 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Altayer

Ya Scirocco yada Seat Leon FR 2.0 TDi 170 Hp veya seat Leon CuPRa 2.0 Tsi 240 hp düşünürdüm.Seatlarda kampanya var üstelik ! Tdi 58.000 TL - Tsi 64.000 TL

Alıntıları Göster
    opel gt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 bin TL niz var ne yaparsınız
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

opel gt

Alıntıları Göster
    Bu fiyata yakın olan

1.4 170 beygir guiletta
    1.75 235 beygir guiletta

incelenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

opel gt

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-rcz-sahibinden-1-728-km-sedefli-beyaz-peugeot-rcz-hatasiz-35150466/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-rcz-rcz-2011-1-6-otomatik-yearling-800-kmde-kusursuz-35145366/detay

giulietta da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 29 Kasım 2010; 20:59:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Altayer

aklımda hiç seat yoktu ama arabalar dehşet duruyor bu FR ile Cupra arasındaki tek fark motormu yoksa başka farklılıklarda varmı?
  • quote:

Nissan 350Z

BMW Z4

Mercedes SLK

Opel GT

valla inceleyince benimde gönlüm nissan dedi ama araba değiştirmemin sebeplerinden biride model yükseltmek yüksek model nissanlarda çok pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: talisma

quote:

Nissan 350Z

BMW Z4

Mercedes SLK

Opel GT

valla inceleyince benimde gönlüm nissan dedi ama araba değiştirmemin sebeplerinden biride model yükseltmek yüksek model nissanlarda çok pahalı

Sevgili Talisma, yeterki gönüller bir olsun; otomobil bahane.

Limit yüksek olunca otomobil seçmesi de zor olsa gerek. Gönül bir kenara bırakılınca da aklım Mercedes ve BMW arasında gidip geliyor ve sanırım Mercedes diyor.

• Peugeot RCZ ,mükemmel bir tasarım gercekten harika bence en mantıklı secenek , Mazra RX-8 ise cok özel ve harika bir araç cok paran olsa daha alınamayacak kadar ama her zaman bir rx-8 im olsun isemişimdir bambaşka bir havası var =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

Peugeot RCZ ,mükemmel bir tasarım gercekten harika bence en mantıklı secenek , Mazra RX-8 ise cok özel ve harika bir araç cok paran olsa daha alınamayacak kadar ama her zaman bir rx-8 im olsun isemişimdir bambaşka bir havası var =)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-evolution-yer-ucagi-34932038/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-evolution-yer-ucagi-34932038/detay

İşin içine EVO girerse işler değişir ! Yer füzesi.... Bence bütün seçeneklerden mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

Alıntıları Göster
    Scirocco al temiz temiz bin...Dertsiz tasasız hem 160 ps o kadarda düşük değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alican2010

Scirocco al temiz temiz bin...Dertsiz tasasız hem 160 ps o kadarda düşük değil..

Alıntıları Göster
    megan coupe da olabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizem246

Alıntıları Göster
    TT nasıl olur? Şunun gibi bir tane..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-tt-ozelll-renk-29327137/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: GizemAyydin

70,000 lirayla renault almak

• quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Orijinalden alıntı: GizemAyydin

70,000 lirayla renault almak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.